beeline Қазақстан

Андрей П.
9 мамыр 2023
Керемет кеңсе, өте ыңғайлы электронды кезек, отырыңыз және өз нөміріңізді күтіңіз. Өте жауапты жас жігіттер жұмыс істейді. Олар жабылғанға дейін 10 минут бұрын келді, бізбен бірге болды, бас тартпады, барлығы рәсімделді, бірақ жұмыс уақыты аяқталды. Сондай-ақ, оларда телефондардың үлкен таңдауы бар екенін көрдім, бөлме жарық, кең.
Татьяна Пестикова
9 тамыз 2024
Байланыс мәселесі болды. Таңертең тоқтадым. Халық аз болды. Олар тез қызмет етті. Мұның себебі симкада екенін анықтады. Ауыстырылды. Тез, сапалы проблемаларсыз. Өте таза, жайлы. Күту кезінде тыныш отыруға болады
Александр Е.
5 тамыз 2023
Жақсы салон. Кондиционер бар. Электрондық кезек. Менеджерлер бәрін айтып, көмектесетін көптеген терезелер. Олар симкартаны да, телефондарды да сатады. Қала орталығында ыңғайлы орналасу. Дәретхана, су салқындатқыш бар. Мен бәріне кеңес беремін.
Марина Ка
Мен сирек барамын, бірақ әрқашан кезек.Менеджерлер ұйқыдағы шыбын сияқты.Менеджер жұмыс орнының артында мониторға ақылды көзқараспен қарайды, ал адамдар күтеді.Корпоративтік мәдениет мүлдем жоқ, олар бір-бірімен жұмыс істемейтін тақырыптар бойынша Клиенттермен тыныш сөйлесе алады.Жалпы, кеңсе әдемі жарық қала орталығында рассобондағы менеджерлер бәрібір адамдар ешқайда кетпейді-бәріне байланыс қажет.
Дмитрий М.
26 маусым
Қызметкерлердің қабілетсіздігімен бірге жиіркенішті қызмет. Қарапайым операция жасалмады. ХҚКО-ға жіберілді, дегенмен барлық Сервис операторда жасалады. Құлаққаптар бәріне қосымша ретінде 20 минут сатылды.
Ерлан Еримов
27 тамыз 2024
Бұл кеңсеге бірнеше рет хабарласып, әр уақытта қызметкерлер мәселелерді шешуге көмектесті. Қызметкерлер өте білікті және сыпайы. Барлық сұрақтар тез және кәсіби түрде шешіледі.
Denis
21 шілде
Сәттілік, кезек болмады, қызметкерлер көп. Кәсіби көмек, алдыңғы кеңседе тек жартысы ғана.
NoLimits
3 сәуір 2024
Интернеттің сапасы өте нашарлады. Бұл 4g-ге де, үйге де қатысты. Төмен жылдамдық және жиі үзілістер, пиктограмма LTE көрсетеді. Ақаулармен байланыс, кейде басқа абонентке қоңырау шалу мүмкін емес. Бұған қызметтердің қымбаттауы да қосылды. K-Mobile ашудан басталған нөмірлерді сақтады. Тіпті шампан K-mobile-дан "5 жұлдызды жыл"аман қалды. Нәтижесінде байланыс үшін 2 жұлдыз.
Ш
Шолпан Т
Мен мұрағат тарифін білмей өзгерттім. Мен 2006 жылдан бері клиентпін. 2021 жылы мен тарифтік жоспар бойынша үйде интернет орнаттым, желідегі үзілістерге қарамастан ай сайын үнемі төлеймін. Содан кейін кенеттен 25 қаңтарда мені мұрағаттан шығарып, тарифімді жаңасына ауыстырады, мүмкін бе. Мен бірнеше рет қоңырау шалдым, маған ешкім ештеңе түсіндірмеді. Сіз клиент үшін жұмыс істемейсіз, провайдерді ауыстыруға тура келеді, Мен сізді бәріне мақтаймын, бірақ бекер
P
Phil Harmonic
Мүгедектер арбасына арналған көтергіш жұмыс істемейді. Персонал адамдарды сенімхат бойынша ұсынуға қатысты бөлігінде азаматтық заңнаманы иеленбейді.
Мария
5 сәуір 2024
Өте ыңғайлы орналасу және көптеген қызметкерлер. Қызметкерлер кейде кезекті күтетіндерге де көмектеседі, бұл оны тез қысқартады. Тамаша бөлім.
Alexander K
5 қаңтар 2023
Мұнда банк картасын ашу үшін қарапайым тариф ресімделді. Кіре берістегі сүйкімді қыз электронды кезек талонын жасауға көмектесті. Кезек 30 минут күтті. 4 менеджер жұмыс істейді, бәрі тез. Шотты қолма-қол ақшамен толтыруға арналған құрылғы бар.
Юлия Макарова
7 шілде 2023
Ыңғайлы болу үшін Қазақ нөмірін ресімдеу керек еді, әрине, адамдар көп күтті, бірақ қызмет бірден, менеджерлер соншалықты мұқият және мейірімді, сіз бәрін ұмытып кетесіз ) виртуалды сим-карталарды ресімдедіңіз, барлығы өздері өте жақсы орнатылды !!!
M
Marlen
25 маусым 2024
Қызмет қорқынышты. Олар өз кезегін өте ұзақ күтті, ал қызметкерлер бізге көмектесе алмады, менің мәселемді шеше алмады. Олардың арқасында менде қазір нөмір бұғатталды және менің барлық деректерім жойылды. Мен қатты көңілім қалды.
Елена Вершкова
15 маусым
Өте ыңғайлы кеңсе. Мәселені тез шешті. Мәселелер шешілгеннен гөрі қайда ұзақ жүрдім
Aзамат Азамат
Жылдам қызмет көрсету. жұмысшылар мәселені шешуге көмектесті .келушілерге арналған дәретхана жоқ.
Сергей Николаевич.
19 тамыз 2024
Кең жайлы жайлы бөлме, олар тез қызмет етеді және кезектер Үлкен емес.
Михаил
12 желтоқсан 2024
Орталық кеңселердің бірі. Барлық мәселелер тез шешіліп, қазақ сим-карталары берілді. Ыңғайлы орналасуы
N D
12 тамыз 2024
SIM карталарын алған кезде олар "басқа SIM карталары жоқ"сияқты ең қымбат тарифті табандылықпен сатады
Вольдемар Азовцев
28 желтоқсан 2024
Негізгі минус, мен осы филиалдың жанында тұрамын, тіпті олардың біздің ауданда филиалы жоқ, сондықтан байланыс шексіз кешіктіріледі.
Районный
1 қараша 2024
Тамаша қызметкерлер, қызмет көрсету жылдам! Мен бірнеше рет хабарласып, жақсы қызметке сенімді болдым. Рахмет!
Игорь Львович
27 мамыр 2024
Қызмет жақсы Бірақ қызмет өте, тіпті тым баяу Кішкентай сұрақ үшін сіз 1,5 сағат күтуіңіз керек Басшылық клиенттердің үлкен ағынын ескермейді !
Амандык Сагитжанов
5 қазан 2024
Ұялы байланыс қызметтерінің барлық түрлері. Жылдам және сыпайы қызмет көрсету
Sergio
14 қараша 2022
Адамдар аз болған кезде де бәрі тез жүреді. Бұл қызмет көрсетудің жоғары стандарты дегенді білдіреді! Қызметкер тарифтер туралы егжей-тегжейлі айтып берді және көмектескісі келді. Сондықтан ұстаңыз!
krsnbdmv
12 сәуір 2024
Қызметкерлер өте сыпайы және жағымды. Олар SIM картасын (ресейліктерге) орнатуға көмектесті. Маман Индираны бөлек мақтағым келеді. Өте сауатты маман, бәрін егжей-тегжейлі айтып, көмектесті.
Zhanar B.
16 қыркүйек 2024
Маман жақсылыққа көмек үшін рахмет! Сыпайы, ұқыпты қызметкерлер бәрін тез жасайды.
Роман Романов
18 қараша 2024
Түркияда олар тұтынушыларға кәмпиттер, рахат-лукум, кофе, шай ұсынады дейді. Сондықтан бізде бұл жоқ. Әйтпесе, керемет қызмет. Қалай бірден назар аудардым, мен не қалайтынымды сұрадым, нұсқаларды ұсындым, барлық сұрақтарға жауап бердім, ойлануға уақыт бердім.
C
Chumakov Alexander
23 маусым 2022
Жылдам, барлығы электронды түрде, бәрі жұмыс істейді, бірнеше адам, бірақ кезек тез жүреді. Beeline жаңа ештеңе ұсына алмайды, кеңесшілер Сайтта және қосымшада айтылғандай бәрін айтады. Бағалар ең қол жетімді емес, әсіресе роумингте. Консультанттар барлық қызметтерді таңдамайтыны қуантады.
Alla kale
17 желтоқсан 2024
Ермегүл Қамқеноваға көрсеткен көмегі үшін алғыс айтқым келеді. Керемет және сыпайы маман. Жақсы қызмет!
глеб Руденко
25 шілде
Үйде Beeline интернетін пайдаланбаңыз Бұл толық түбі
Сергей Смит
13 желтоқсан 2024
Қызметкерлер сыпайы. Орналасқан жері жақсы. Бастап +. Қайдан: мобильді интернет сорады. Жаңа жылға дейін сіз минутты ГБ-қа ауыстыра аласыз, содан кейін орындық жабылды.сәуір айынан бастап мобильді интернет мүлдем жоғалып кетті. Мен Beeline-Ді Өшірдім. Сонымен, бұл сізге байланысты.
Эл В
15 қыркүйек 2023
Сапалы кеңсе! Тамаша қызмет және ең ұнайтыны-диалогты білетін және еститін адамдар маған олардан не қажет) Сізге және жақсы нәтижелі уақытқа рахмет!
Галина А.
Билайн орталығы таза, ыңғайлы. Операторлар ұлдар өте сыпайы, мейірімді, сауатты
Аркадий Захаров
29 қазан 2024
Жиіркенішті болды Байланыс және мобильді интернет 2024 жылдың басынан бастап. Тұрақты қосылым үзілістері-h+, "Error", 3G, 4G. (poco X3 Pro смартфоны) Сонымен қатар, жыл сайын тарифтер негізсіз көтеріледі. "Отбасы+" тарифінде біз отбасымызбен айына 11990тг үшін бір жыл отырдық, енді жаңалық-14390тг төлеңіз! Бірден 20% артық!!! Монополияға қарсы комитет қайда қарайды?!
Григорий Воронов
3 маусым
Қызметкерлер сөйлей алмайды және адамдардың мәселелерін шеше алмайды
GI
11 қаңтар 2023
Нарықта нөмірлер бар, іс жүзінде көптеген нөмірлер сатылды және ресімделді. Мен нарықтағы сәтсіздік тіркеуге мүмкіндік бермейді деп ойладым және бөлімшеге бардым, қанша нөмір таңдалғаны белгілі болды. База жаңартылмайды, сатылған нөмірлердің салмағы!
Мади Кизбаев
8 сәуір 2024
бұл шындыққа жанаспайтын қымбатқа айналды, сондықтан олар адамдарға емес, оларға ыңғайлы болды, тарифтер өте қымбат және өте ыңғайсыз, "ГБ алмасу" функциясын алып тастады, сондықтан байланыс қалыпты
Deni$
3 қараша 2023
Beeline барлық жерде Beeline. SIM картасы жұмыс істемейді, байланыс жоқ, техникалық қолдау чаты жұмыс істемейді. Ештеңе анықталмайды және түзетілмейді. Қазақстанда, Ресейде бұл оператордың сапасы жиіркенішті. "Қағазда" барлық қызметтер бар, соның ішінде 5G, байланыс та, SMS те жұмыс істемейді, ал роумингте SIM картасы мүлдем жұмыс істемейді.
саша
2 маусым 2024
Ыңғайлы және жылдам қызмет көрсету, барлық мәселелерді шешіп, жақсы бөлме таңдады. Рахмет!
Аминам Исаева
1 тамыз
Жалпы, үйдегі түнгі интернет ! Олар қалаған кезде өшіріңіз, олар не қалайды және жасайды ! Егер теледидар жұмыс істесе, онда ютюб та, Эви де, нетфлекс те, басқа арналар да жұмыс істемейді . Егер бұл арналар жұмыс істесе, онда теледидар жұмыс істемейді ! Тек қалайы! Мен үйде интернетті өшіретін шығармын . Қазірдің өзінде шыдаудан шаршадым өшіру, қосу, қосу, қосу, мұнда өшіру және тозақ қосылмайды ! Бірақ мен Үйдегі интернет үшін 11000 төлеймін!!! Олар өз ақшаларын мүлдем ақтамайды ! Ал вацаптағы бұл робот толық психика! Бір нәрсе жүз рет қайталануы мүмкін ! ! Мен соңғы рет жөндеуге өтінім беремін, егер ол әлі де қайталанса, мен оны толығымен өшіріп, қазақ телекоммуникациясына барамын . Көршісі алма тв мен қайғыны ешкім білмейді. Бәрі тыныш!
Нуршат Саутов
21 желтоқсан 2024
Қызмет тез және сапалы. Кезек тез өтеді.
f_o_x_ y
13 қаңтар 2024
Кезек шақырым, симкаға көмектесуді сұрады, сондықтан біз ең қымбат тарифті иіскедік, бұл сізге қол жетімді жалғыз нәрсе, әсер толығымен бұзылды
497541 Дмитриев
Билинге ешқандай қатысы жоқ. Мен футболдан қолдау сұрадым, солай болды.
Никита Маханев
12 тамыз 2024
Қазақ нөмірін алуға көмектесті. Сызықтар біртүрлі, әйелімен бірге сіз екі симканы ұйымдасқан түрде ала алмайсыз
П
Петр Капуржанов
14 тамыз 2024
Ол симканы қайта шығарды, менеджерлер бәрін айтып берді, көрсетті, тез қайта шығарды.
Эт Я
18 наурыз 2024
Биометрияны рұқсатсыз жинады
Иван С.
24 ақпан 2023
Жылдам және өте сыпайы қызмет, сауатты және мейірімді қызметкерлер. Олар мәселені шешуге көмектесуге тырысады. Мен оны өте ұсынамын.
Надежда Солодухина
17 маусым