Bb Clinic

Жанторе Каптагаев
19 қыркүйек 2023
Керемет дәрігерлер мен қызметкерлер, өте жауапты, жабдықтар мүлдем сөз жоқ, бәрі ұнады., әсіресе аппарат М 22) мен бас дәрігер Камила Амантаевнаға кеңес беремін, ол өз ісінің маманы, енді бет-әлпет рәсімдерін жасамайды, бәріне кеңес беремін.
F
fgaziza@gmail.com
7 наурыз 2021
Қызметкерлер өте жауапты, барлық құрылғылар заманауи және дәрігерлер оларды қалай дұрыс пайдалану керектігін біледі (бұл өте маңызды). Олар терінің түріне сәйкес қажетті курсты жақсы таңдайды, маған кәсіби тәсіл ұнады, олар қымбат процедураларға айналғандай сезінбейді.
Жанара Zhanar
8 ақпан 2024
Жақсы орын, бірнеше рет болды, маған Ақмарал өте ұнайды және кірпік ұзартатын қыз. Қабылдау кезінде біраз жұмыс істеу керек
Э
Эльвира Румянцева
29 наурыз 2023
Кәсіби емес дәрігерлер, атап айтқанда Камила, қабылдаудың нашар ұйымдастырылуы, жарты сағат күтуге тура келді. Мен М22 лазеріндегі процедура үшін 150 000 теңге төледім, ол бұрыннан таныс. Мәскеуде және Петрде ол пигментті, бетіндегі тамырларды алып тастап, қолын жасартады. Құны бойынша бір жарым есе арзан. Мұнда, процедурадан кейін, щекке арналған ыдыстар жарқын түспен жанып кетті, бір ай өтті, бірақ щектер әлі де қызыл, олар коагуляцияланған мұрында қып-қызыл құрттар қалды, пигментті дақтар одан да жарқын болды, ал қолдарында сөздің әсері мүлдем жоқ. Процедураның нәтижесіне наразылық туралы хабарламама жауап ретінде Мен не естідім деп ойлайсыз? Дұрыс: мені өзін және пациенттерін құрметтейтін кез келген клиника сияқты тексеру және шешу жолдарын ұсыну үшін кеңес алуға шақырған жоқ, мені процедура менің терімнің түріне арналған стандартты бағдарлама бойынша жасалғанын жазып жіберді. Бұл жағдайда менің терімнің түрін ешкім анықтаған жоқ. Мен бұл гореклиниканы және әсіресе дәрігер Камиланы ешкімге ұсынбаймын
Татьяна
12 сәуір 2021
Бұл клиникада стоматология бар, онда мен даналық тісті алып тастауды шештім. Тіс дәрігері хирург қабілетсіз болды, дұрыс емес даналық тісін алып тастады, алып тастағаннан кейін щекке бөртпе пайда болды, дәрігер кездесуге келгенде тіс дәрігері бұлай болуы керек деді, бірақ олай болмауы керек, бөртпе щекте болмауы керек. Кесек үлкейе бастаған кезде. Дәрігер бұл қалыпты жағдай деп Айтады абцесс сізде температура болар еді. Бірақ шын мәнінде температура мен ауырсыну абсцесс үшін маңызды емес. Поежн мен ухи ротовоц жанындағы мемлекеттік мекемеге келгенімде маған бұл абцесс шұғыл түрде ауруханаға жатқызылуы керек екенін айтты. Бұл солай болды. Тіс дәрігері хирург мен ештеңе істемеу үшін басқа нәрсе айтты, бірақ мен күттім. Қабілетсіз, кәсіби емес. Жалпы дәрігер ретінде әлсіз
Нургуль Тлегеновна
9 мамыр 2023
Өте ыңғайлы клиника және стоматология және косметология барлық салондық қызметтер тұрақты студия дәріхана оптика 👍 ✊ 🏻
Aibek Aktailakov
20 тамыз 2020
бағасы жылқы, жабдық және т. б. жақсы, бірақ басқа клиникалар бар
Arua S
31 наурыз 2020
Жақсы емхана! Жауапты қызметкерлер
Жулдыз М.
10 сәуір 2020
Қызметтер қымбат бірақ тиімді
Арсен Амир
21 қазан 2020
Қабылдау мен рәсімдер үшін қымбат!