Ресейлік туристер үшін банкоматта Гуд бар әлем картасы қабылданады. Бірден картадан теңгемен салықты қалыпты бағам бойынша алып тастадым. Банкомат тәулік бойы жұмыс істемейтін сияқты.
Ресейлік банк картасынан теңге алуға болатын орын. Қазақстанда төлқұжатсыз айырбастауда сізге ештеңе айырбасталмайды. Менде тек Орыс тілі болды және ВТБ маған көмектесті.
Әлем картасы қажет болды. Мен Мәскеуде интернетте көптеген сатып алулар жасаймын. VTB world виртуалды картасын ашты. Картаны бермес бұрын мені салықтар мен қарыздар бойынша толық тексерді. Жаман нәрсе, оны тек банкоматта қолма-қол ақшамен толтыруға болады.
Банктің жақсы жинақы бөлімі. Ыңғайлы орналасқан. Банкоматтарға кіру 24 сағат. Кез келген банктің әлемі картасын алу үшін жұмыс істейді (11.07.2023 сәтінде тексерілді).
Электрондық куәлікті қабылдамайды. IOS жүйесінде банкинг жұмыс істемейді және web нұсқасы жоқ. Яғни, кімде Iphone болса, ол онлайн қызметтерді пайдалана алмайды.
Банкомат үлкен лимитпен бергені үшін бес ұпай және ақымақ сияқты тұрудың қажеті жоқ және өз уақытының көп бөлігін жұмсай отырып, он рет 5 тиын сұраңыз. Бұл үшін рахмет. Қызметкерлер қалыпты, барлық сұрақтарға жауап берді.