Банк ЦентрКредит

Салтанат Кушкулова
23 тамыз 2024
Біз көбінесе юр ретінде жүгінеміз.бет, Қызмет ұнайды, бірақ кассада сіз әрқашан шақыруды ұзақ күтесіз... Электрондық кезек өте ыңғайлы емес, көмекшілерсіз ересектер мен қарттарға нөмір алу қиынға соғады, сіз біреуді іздеп, көмек сұрауыңыз керек. Жалпы, бәрі ыңғайлы, банкоматтар мен терминалдар Жаңа, жақсы мөлшерде . Ғимаратта таза, ұқыпты. Қызметкерлер сыпайы.
марина гмеринцева
10 жылдан астам уақыт осы бөлімде қызмет етті. Барлығы болды. Бірақ қызметкерлер өте жақсы! Қазір бөлім жөндеуден кейін пайда болды. Бұл жайлы болды, банкоматтар шетте тұру өте ыңғайлы
Гульнара Қаракесек
4 маусым 2024
Кезек жоқ болып көрінсе де, сіз өте ұзақ күтуіңіз керек, ҚЫЗМЕТ баяу, касса тек бір жұмысшы, сіз банкоматқа тез ақша салғыңыз келеді - ол да жұмыс істемейді, өйткені олар жай жұмыс істемейді және бұл тұрақты негізде. Қызметкерлер де өздерінің сыртқы келбетін бақылап отырар еді, сондықтан бәрі көзге түседі: жақсы уақыт көп, сіз отырғанда және күткен кезде және сіз қызметкерлерді бақылап отырғаныңызды жасайсыз😅
Азамат Кари
Кезекке шамамен 4 сағат жұмсауға мәжбүр болды. Дәл осы банкте үлкен тоқыма жасау керек болды. Екінші рет олар басқа филиалға баруды шешті, мәселе банкте емес, тек проклето филиалы тұрған жерде деп ойлады. Қарғыс атсын, жоқ. Банктің өзінде бір нәрсе дұрыс емес. Мамандар, тіпті олардың басшылары өнімдерге нақты және нақты жауап бере алмайды, тіпті түсініктеме алу үшін орталық кеңсеге баруды ұсынды. Олар түскі астан кейін келді және тәуекел болды бізге жұмыс күнінің соңына дейін ешқашан қызмет көрсетілмейді. Бірақ кезекте отырғандар да болды және ешқашан кеңес алуға үлгермегендер болды. 🤦🏻
Алмас Сарманкулов
9 шілде
Мен бір кездері бірінші пәтерге ипотека алдым және төледім, рахмет мен қандай-да бір жолмен қолма-қол ақша алып тастадым, олар бірден күтуге мәжбүр болмады және бірден берді, тағы да рахмет👍
yura tatsiy
Мен қанша рет келмедім және кассаға кем дегенде 30-50 минут тұрдым ал менің алдымда 2 немесе үш адам плюс карта болды сіз 55 күнді пайдаланасыз сіз оны пайызсыз қайтарасыз тек 1 ші күннен бастап санау маңызды емес айдың ортасында мен сатып алдым немесе соңында олар 1 ші күннен бастап есептейді және адамдар пайызбен соқтығысады
Александр Кожинов
24 тамыз 2024
Орталық кеңсе, тағы не айту керек... Ғимарат та, бөлме де деңгейде. Қызметкерлер сауатты және мұқият. Олар қарым-қатынаста клиент үшін лауазымдық нұсқаулықты сәл көбірек жасай алады. Ол жаққа барудың жағымды әсерлері.
Черный Соломон
9 қыркүйек 2023
Керемет банк! Барлығы тез сапалы түсінікті! Заң бөліміндегі ерекше сыпайы қызметкерлер! Барлығы ұсынды түсіндірді және дұрыс сәттерді таңдауға көмектесті! Рахмет!
D-overman
26 маусым 2023
Ыңғайлы жайлы филиал, менеджерлер Ақылды, тез жұмыс істейді, автотұрақ бар, бұл жақсы. банкоматтар мен терминалдар . Сенбіде де жұмыс істейді
ИГОРЬ Максименко
28 ақпан 2024
Өте жақсы менеджерлер, менің сұрақтарым мен мәселелерімді әрдайым шешіп отырды, жоғары деңгейдегі қызмет әзіл-оспақпен де болды. Мен осы банкке, филиалға баруды жалғастырамын
John Morgan
7 қазан 2022
Қорқынышты қызмет. Мен түсінгенімдей, кеңсе басшысы кезекті ескере отырып, қандай да бір процедураларды жасауға тырысты. Жұмыс барысында үнемі иіскеп, туыстарымен телефон арқылы сөйлесу. Нәтижесінде ештеңе шықпады және бір сағат күткеннен кейін басқа маман Исмаилова Каринаға кетті. Ол бәрін қажетті процедуралар бойынша өте тез және тиімді жасады. Бастапқы бір жұлдызды 4 * - ке бекітті.
Константин Ф
Банктің тамаша бөлімшесі, шағын кафе, ыңғайлы күту аймағы, жағымды қызмет, Мен бәріне кеңес беремін
Дархан Бидайбеков
21 шілде 2024
Осының арқасында банк пәтер сатып алды! Банк қызметкері Жармахан көптеген мәселелер мен міндеттерді шешуге көмектесті! Банктің барлық қызметкерлеріне алғыс айтамын!
Л
Лаура Токанова
13 тамыз 2023
Жөндеуден кейінгі бөлім ашық және таза. Менеджер үстелдерін орналастыру дұрыс таңдалған. Келушілерге арналған бірнеше су диспенсерлері, сондай-ақ өз кезегін күтуге арналған ыңғайлы дивандар және құжаттарды толтыруға арналған сөрелер бар .
София Мищенко
4 тамыз 2024
Филиалдың сыпайы қызметкерлері. Электрондық кезек пен ұзақ қызмет көрсету сәл ыңғайсыз. Бірақ жалпы қалыпты жағдай
ilegy69
31 қазан 2022
Қорқынышты құмыраны табу мүмкін емес ! Мен түсіндіремін: 1. Мен тревал картасын аштым, 4 күн емес, 4 апта күттім! 2. Шарттар валюта картасын ашу болды, нәтижесінде карта валюта емес, қосымша арқылы валюта шотын ашу мүмкін емес, банкке келу керек 3. Қолдауда сіздің сұрағыңызға толық немқұрайлылық Неліктен сіздің картаңыз ?
Э
Эльмира Ико
11 қыркүйек 2022
Жақсы филиал, менеджер өте Құзыретті, мен қойған барлық сұрақтарға толық жауап алды. Ол бойынша мәселе мерзімінде шешілді.
Гуля Бар
7 қараша 2023
Мен ЦКБ-да үшінші жыл қызмет етемін, сапасы төмендеді, жиіркенішті, менеджерлер Құзыретті емес. Әсіресе Темірязев Әуезовке дөрекілік танытады. Ақшаны алу үшін мен 1 сағат 20 минут отырдым. Электрондық жүйе жұмыс істемейді, сондықтан жұмысшылар қыздарды, қызметкерлерді немесе шоколад әкелетіндерді кезексіз өткізіп жібереді. Мен мұны көптен бері көрмедім, клиенттер ашуланып, айғайлайды Али аура теріс жұмсақ айтылды .... Нұсқаулық әрекет етіңіз. Мен Сіздің қызметкеріңіз маған қалай дөрекілік көрсеткені туралы бейне түсірдім …
Дмитрий Ж.
20 қыркүйек 2022
Ойын бөлімі. Мен тревельді ашқым келді, бір сағат отырдым, сәнді костюм киген әйел кездейсоқ адамдарды кезексіз, ешқандай түсініктемесіз іске қосты, ал біз тағы бір клиентпен отырдық. 40 минут ішінде оған бір адам кезекте тұрды. Лол, қызмет
Zaur Me
26 сәуір 2022
Олар тез жұмыс істейді. Кезек жоқ дерлік. Жақсы несие беру. Мамандар Ақсай 2 бөлімшесіне қарағанда анағұрлым сауатты, Банктің шарттарын жақсы біледі
Рита Дорджиева
15 маусым
Сыпайы қызметкерлер бәрін түсіндіреді және көрсетеді
Сандугаш У
Барлығы тез және анық, сенбіде жұмыс істейді
Велеслав
13 қыркүйек 2024
Base visneyeet - oh visneyeet basaaaa) Жалпы, бәрі жақсы-база ілінбеген кезде))) Ілулі тұрған кезде-жігіттер телефонда ойнайды және клиентпен бірге күтеді -)
Ерке Абденова
25 қазан 2022
Кезекке талон жоқ, үнемі кассирлер олардан бірдеңе ұрланған сияқты дөрекі жауап береді . Содан кейін чек берілмейді, содан кейін деректер дұрыс жазылмайды. Оларды үнемі тексеріп отыру керек. Егер басқа банк болса оларға қуана бармас еді
Дмитрий А.
12 қаңтар 2024
Жақсы бөлім, күту жылдам емес, бірақ банк өнімдері оған тұрарлық 👍 🏻
Алан Алан
13 қазан 2024
Банкоматтар мен менеджерлер үнемі жұмыс істемейді әлсіз
Alexey S.
13 қазан 2022
Қорқынышты қызмет. ЖСН ресімдеу кезінде 50 рет жалғыз ХҚКО - ға жіберілді, сөзбе-сөз хамят және түсініктеме бермейді. Жарты сағат ішінде оларда ештеңе жасамаудың 5 түрлі себебі болды. Шындығында, олар жай ғана " барыңыз..." Қайғы, мен оны ұсынбаймын. P. S. сол банктің ең жақын басқа бөлімшесінде барлығы 3 минут ішінде еш қиындықсыз орындалды
Роман
13 қаңтар 2023
Ұзақ уақыт бойы мен коммерциялық банктерде мұндай қызметті кездестірмедім. Электрондық кезек жоқ, олар сізге ақша төлеп жатқандай әрекет етеді, керісінше емес.
Тахмина Сафиева
12 тамыз 2024
Тамаша қызмет көрсету клиентке құрметпен қарау
Талгат Оразбаев
29 маусым
Нормаларға қызмет көрсету.
Николай Шрамков
24 қараша 2021
Өте жақсы филиал.Қызметкерлер сыпайы,мейірімді, әрқашан жақсы кеңес береді және көмектеседі.Мен Филиалдың қызметтерін ұзақ уақыт бойы қолданамын және өте ризамын
Алексей Чалых
26 қыркүйек 2024
Көптеген адамдар және кассалар аз!
Max
18 қараша 2022
Ұзақ кезек, банк қызметкерлері банктің қызметтері, әдепсіз қарым-қатынас туралы жалған ақпарат береді.
Наталья Дян
30 желтоқсан 2022
Қызмет жақсы, қызметкерлер білікті. Клиенттерге деген көзқарас сыпайы. Мен ұсынамын.
Aziz
22 мамыр 2024
Тамаша шыршалар жұмыс істейді жақсы жұмыс істейді
Нурахунов Зилавдун
18 мамыр 2023
Келесі күні олар сонда жүгінді, қызмет өте тез және сыпайы болды.
Владимир Карпенко
13 қыркүйек 2023
Кемшіліктері-кезек, барлығы біршама антитопиялық
Kirill
18 қазан 2023
Қызметкерлер көп болса да, кезектер өте үлкен.
Анонимді пікір
29 қыркүйек 2020
Барлығы жақсы, Тек Түскі ас кезінде, қызметкерлер барлық клиенттерді тамақтандырып, күн мен жаңбырдың астында көшеде күтіп тұрғанда,басқа банкада ондай нәрсе жоқ
Оксана Бойко
27 қараша 2019
Қазақстандағы ең үздік банктердің бірі. Міне, кімге және оларға сенуге болады! Қызметкерлер мейірімді, күзетшілер бәрімен достық қарым-қатынас жасайды, амандасады, қай жерде екенін айтады. Ақылды қыздар, сіз кез-келген адамға жақындайсыз, бұл Сізге сенімді түрде көмектеседі! Өркендеңіз, балалар!
Y
Yevgeniy Ten
28 сәуір 2022
ХҚКО-ға Кіргендей, қызмет көрсету мен атмосфераға қатты ренжіді, сол жасыл түс, келушілер тобы және қабілетсіз қызметкерлер... ЦКБ қайда барады?
Айша Омирзак
7 қазан 2024
Кезек күткен жоқ.өте келісімшартқа қызмет көрсетіледі
Галымжан Галымжан
23 сәуір 2024
Сіз бұл банкті немесе банкоматты мәңгі іздейсіз бе
Юлия Кординова
Шоттарды нақты ашты
Александр Гряников
31 қазан 2024
Тұншықтырғыш
Aslan Rakishev
9 желтоқсан 2021
Жігіттер мейірімді, бірақ таллондарда жұмыс істемеді, тек тірі кезек болды.
Andrey Dorogin
26 желтоқсан 2023
Ештеңе жоқ банк, бірақ келесі жылға кешбэк бағдарламасын нашарлатты. Және бұл бәрін бүлдірді.
Мухтар Айткожин
27 қыркүйек 2023
Бұрын "ескі стильде" филиал болған, ал қазір QR арқылы электронды кезек өте заманауи
Марат Маутканов
12 қазан 2020
Жақсы филиал. Мен мұнда карточка жасадым. Қызмет көрсету жаман емес. Рас, карта ұзақ уақыт бойы жасалды.
Нурадил Нурн
👍👍👍