Bıznes-kolledjі

Алина Шипман
6 желтоқсан 2024
Бұл бизнес және қызмет көрсету колледжі. Көптеген адамдар бұл туралы біледі және осында білім алады. Олар жақсы тамақтандырады, үйретеді, студенттерге қарайды.
24 қаңтар 2024
ол 2015 жылы оқыды, екінші курстан кейін қашып кетті... бастапқыда жарнама дизайнеріне түсті. Кеше есімде, мен бірінші жұпқа келемін, ал бәрі қазақ тілінде (Мен нашар түсінемін), ерлі-зайыптылардан кейін мұғалімге жақындаймын, түсінбеймін деп айтамын, ал ол маған "сен қазақ тобындасың". Мен топтардың бөлісетінін білдім және бұл өте жақсы, бірақ мен кірген кезде орыс тілінде сөйлейтін топта оқуға өтініш жаздым. Мен меңгерушіге бардым, неге мен дұрыс емес топта екенімді білдім, олар маған орыс тілді топ жиналмағанын және мені білместен қазақ тобына тастағанын айтты (Мен орамалмен оқыдым). Қыркүйек айында аулада басқа жерге түсу мүмкін емес, сонымен қатар Мен жарты жылдық оқу ақысын төледім, олар маған құжаттарды алуды немесе басқа мамандандыруға ауысуды ұсынды, ешкім ақшаны қайтарғысы келмеді. Ол бухгалтерияға ауысты және ол жерде одан да көп ештеңе түсінбеді). Ондағы жаман нәрселерден бізді жергілікті іс-шараларға баруға мәжбүр етті, мысалы, КВНа, дәл мәжбүрлеп, залдағы алдыңғы есікті жауып, акт залына бару керек деп айтты және мұның бәрі жұптан кейін. Оқытушылар даңқты (бәрі емес), военрука, Юсупова жолдас мойраны жақсы көрді! Классикалық көрініс үшін олар үйге жіберілді, тіпті бәрі жақсы болса да, бірақ сізде классикалық қара ДЖИНСЫ бар! ВОН! ТЕК ШАЛБАР! Дәл қазір қалай?..
Sergio
7 қаңтар 2020
Қазіргі уақытта-солай. Кеңес заманында-бұл беделді техникумдардың бірі болды. Ал қазір-олар не үйрететіні белгісіз
Евгений Мальков
15 наурыз 2021
Колледж өте жақсы тек ақылы жақсы үйретеді ешқандай шағымдар жоқ
дмитрий рейзлер
14 қаңтар 2021
жарайсыңдар олардың қабырғаларынан көптеген білімді адамдар шықты
Darhan
6 наурыз 2020
Оқу аудиториясын жабдықтауда жақсы жаққа қарай өзгерістер байқалады
Мир!
11 наурыз 2020
Қалыпты колледж
Ибраева Ибраева
4 наурыз 2020
Колледж колледж ретінде) таза аумақта
Динара Орынбаева
12 наурыз 2020
Мен сонда оқыдым, колледж жақсы.
олег украинцев
14 наурыз 2020
Оның жанында қорқынышты жол бар
Девченка рыжая
22 қазан 2019
2018 жылы оқыған. Оқытушылар өте жақсы.
DIB1979
6 наурыз 2020