Мен барлық қонақтарымды мұражайға әкелемін... ағарту. Сіз көптеген қызықты нәрселерді жинай аласыз. Балалар бұл жерде жиі кездеседі ... кіші мұражай қызметкері немесе гид болып жұмыс істей алады Мен атап өткім келеді қызметкерлер өз жұмыстарына өте жауапкершілікпен қарайды
Бұл мұражай сүйкімді және барғаннан кейін тек жағымды тәжірибелер, сондай-ақ жүрекке қымбат естеліктер қалды.
Экскурсия өте тез ұйымдастырылды және гид барлық қажетті ақпаратты қысқаша баяндады, бұл өте жағымды. Сонымен қатар, қызметкерлердің сыпайылығы мен кәсібилігі ерекше алғыс тудырады.
Жақсы орын. Тіпті керемет. Менің ойымша, өзін-өзі құрметтейтін әрбір адам осында болуы керек. Қала қонақтары ең алдымен біздің өлкеміздің тарихы мен байлығын түсінуі керек.
Айтпақшы мұражай туралы Мен бәріне осы мұражайға баруға кеңес беремін өйткені бәрі тарихи және көңілді есімде біз жазда сыныппен бірге мұражайға бардық біз экскурсия жасадық бағасы жалпы сынып тіпті оқушы да бара алады
2 қабатта өте қызықты мұражай, кіру ересек адамға 400 теңге және балаға 100 теңге тұрады. Рас, мұражайдың өзінде телефондағы немесе камерадағы фотосурет 1000 тұрады, бірақ бұл өте аз баға. Планшеттердің көпшілігі орыс және ағылшын тілдерінде қайталанады. Жинақтар уақыт пен тақырып бойынша өте мазмұнды түрде таңдалады. Тіпті толық киіз үйдің үлгісі бар.
Мен барлығына баруға кеңес беремін
Маған өте ұнады, мұражай өте жақсы жағдайда.Көптеген экспонаттар бар, бұл аймақты көруге және білуге көп нәрсе бар.Бұл қымбат емес, сома тек символдық болып табылады.
Жақсы мұражай, өлкенің тарихы, табиғаты мен қоршаған ортасы туралы аз. Тіпті Адмирал Владимирдің кителі. Баяғыда болған жоқ, балалар өсті, немересі әлі кішкентай.