Осы астанаға кіргенде сол жағыңыздағы кофе бізге обслуживание жасамады, кофе сатпай ішіндегі орыс жігіт лимонад та жоқ кофе де жоқ деп, басқа адамдарға берп бізге бермей, өйткені біз кимешектеміз тек сол үшін жиркеніп қарап өзінше болп, содан бері бармаймз астананың ішіне
2 қабат әр түрлі тауарлар, біріншісіндегі үлкен супермаркет, шаштараз салоны, косметикасы бар қыздар бөлімі, телефондар, киім, маған тек супермаркет пен қыздар бөлімі ұнады, сондықтан өте үлкен таңдау
Өте үлкен (пл меркам Ақтау) сауда орталығы. Тауарлардың үлкен таңдауы. Жақсы орналасу. Төлемнің кез келген түрі.
Ұсынылған тауарлар мен дүкендердің әртүрлілігі
Дүкен керемет. Нвзван хооошее, өнімдер өте жақсы, Алтын тағамға ұқсайды. Онда көп нәрсе бар. Кинотеатр өте керемет...
Әрине, фильмді сол жерден көруге болады. Бірақ жерлер ыңғайсыз. Сонымен, барлық нормалар. Ешбір дәретхана бітеліп қалмайды, бәрі жақсы және ыңғайлы. Тауарларды таңдау Жылдам, өйткені өнімдер жұқа және мерзімі өтпеген! Орналасқан жері керемет! Анам мен әкем тамақ сатып алғанда, ойыншықтардың барлық түрлерін ойнайтын жер бар...
Супермаркет тәулік бойы жұмыс істейтіні керемет, дәл осы, өйткені ол жағалауда және өте ыңғайлы, таңертең серуендеп, әрдайым ашық дүкен бар)) бұл жоғарғы
Бірақ сұлулық салонының ішінде өте қорқынышты нәрсе оның 4500 бағасына мүлдем сәйкес келмейді мен барберге барып тағы да тегін виски іше аламын сонда олар клиенттермен қорқынышты қарым қатынасты кесіп тастайды қорқынышты олар мұны қалай білмейді олар өз бағасын тым толтырды қабылдау бөлмесіндегі қыз телефонда ұйықтайды отырады бағасын білмейді және адамдармен қалай сөйлесуді білмейді
Салқын сауда орталығы. Барлығы бар. Маған әсіресе Корей люкс косметикасын сататын екінші қабаттағы леди Стайл Ақтау бөлімі ұнады. 3 қабатта кинотеатр өте жақсы, билет бағасы қолайлы. 3-қабаттағы Наполи кафесі супер!
Жақсы сауда ойын-сауық орталығы. Қажет нәрсенің бәрі бар. Кинотеатр, супермаркет, кафе, мейрамхана, Фаст-фуд, бутиктер, балалардың ойын-сауық алаңы және т. б.
Балалар мен ересектерге заттарды сатып алуға болатын жаман сауда орталығы емес. Конитеатр, үлкен балалар ойын орталығы, сондай-ақ жеке ойын алаңы бар "Наполи" мейрамханасы бар.
Менің сүйікті ауданым!Мен барған кезде бірден жағалауға барамын!Теңізден көше бойында Астана сауда орталығы бар.Бағалар қала сияқты, жергілікті сүт өнімдері өте дәмді.Айтпақшы, жақын жерде гамбургер Салам Бросы бар, ең дәмді гамбургерлер!
Астана СОО жағалауда серуендеп жүргендер үшін өте жақсы жағдайда, көптеген жақсы бутиктер, жақсы ассортименті бар және жаңа жабдықтармен көрінетін алтынфуд супермаркеті жақында келді. Керемет пісіру.
СОО-да телефонға қызмет көрсету бар, бұрын жоғарғы қабатта балалар бөлмесі болған, қазір білмеймін.
Жақсы сауда орталығы, көптеген дүкендер, тауарлардың өте жаман таңдауы емес, егер сіз жақын болсаңыз, мен оған баруға тұрарлық деп ойлаймын. Орталыққа барудан жағымсыз эмоциялар қалмады.
Маған көптеген дүкендер кинотеатр кафе азық түлік және тағы басқалар ұнайды электроника корпустар құлаққаптар зарядтау озон тағам түрлері заттар электроника және т б
1-3 жас аралығындағы балаларға арналған ойын қарапайым және сонымен қатар шағын ас үй. Бағасы ақылға қонымды. Ғимараттың өзінде қажет нәрсенің бәрі бар. Кино да, тамақ та, жеңіл тамақ та, кофе де, киім де, банкоматтар, қызметтер, супермаркет, жағалауға қарама-қарсы.
Егер мен ағаш кесу арқылы жүрсем, сол жерге барамын. Дәретханалармен үлкен мәселе әрине, трк сияқты, олар өте қорқынышты, бірақ олар қандай да бір себептермен ақша алады. Жорық енді ақша таба бастаған жоқ.
Әрине, бұл керемет, алтын тамақ 24/7 жұмыс істейді, өте керемет, әр демалыс сайын дерлік там
З
Замира С.
27 мамыр 2024
Мұнда балалар ойын алаңы жақсы. Ал будикаларда әлі болған жоқ. Теңізге жақын орналасқан жер өте ыңғайлы. Супермаркет бар мұнда сатып алуға және серуендеуге баруға болады
Мен оны Хаос сауда орталығы деп атайтын едім, бәрі де жайлы емес және ойластырылмаған (бұл тауарларға қатысты емес, Сіз жақсы нәрсе сатып ала аласыз, таңдау бар)
Шағын сауда орталығы. Бірақ үлкен минус-лифт пен эскалатор жоқ. Мен баламен арбада тұра алмадым. Мен арбаны, ал баланы қолыма қалдыруға тура келді.
Dr Kinder Land - да атап өтілді-өте жақсы балалар ойыны, бізге өте ұнады.
Сауда орталығы сауда орталығы сияқты, супермаркеттен басқа ештеңе жоқ.... онда ассортимент жақсы, олардың наубайханасы бар, сәйкесінше әрқашан жаңа және өте дәмді кондитерлік өнімдер, бірақ қымбат. Сауда орталығының өзінде кафе де жоқ, бутиктер көп емес, бірақ кішкентайларға арналған екі зал бар, олар үшін Сіз келе аласыз.
Астана сауда орталығындағы кинотеатрға баруға кеңес бермеймін. Қызметкерлер мен директор дөрекі. Кинотеатр әкімшілігі азаматтардың құқықтарын бұзу арқылы кинотеатрға тамақпен баруға тыйым салады.