Суық барбекю. Содан кейін алдымен кебаб әкеліңіз. Содан кейін шурпу. ☹️ Олар үйде де осылай жей ме???ал баға белгісі қымбат. Жалпы, маған онша ұнамады. Мен аса күрделі емеспін. Бірақ алдымен екіншісін, содан кейін біріншісін беріңіз... бұл қазірдің өзінде артық!
Өте дәмді, жоғары бағалар емес, мейірімді қызметкерлер, қарапайым атмосфера, жағымды музыка.. нәтижесінде Астана мен Тюмень арасында міндетті түскі ас болды. Бір сөзбен айтқанда, мен бәріне кеңес беремін, бәріне алғыс айтамын.
Жақсы орналасу, мен вупипай торты мен ірімшік сатып алдым, өте дәмді және лайықты бөлік! Жағымды атмосфера, жайлы және қызықты дизайн. Мен бәріне баруға кеңес беремін.
Бауырсақтар қатты, ескі болды. барбекюге арналған пита әр түрлі тағамдардан, яғни қалдықтардан болған сияқты.
Барбекю қанмен болды.
Бұрын олар айтқандай жақсы болды, ал қазір ол домалап кетті
Барлығы дәмді жағымды музыка және қызмет көрсету тамақ тез дайындалады бәрі таза ұқыпты бәрі өте ұнады Мен сізге кем дегенде 1 рет баруға кеңес беремін
Барлығы жоғары деңгейде, дәмді, атмосфера жағымды, сусындар, тағамдар - әсіресе пирогтағы барбекю мен Палау (хан Палау) жай бомба. Осы мекемеге барғаныңызға өкінбейсіз.
Тамаша мекеме. Артықшылықтарының бірі ұлттық дәм. Егер сіз Қазақстанға қонаққа келген болсаңыз, сізге осында. Өте атмосфералық мекеме. Ең бастысы, мұнда сыпайы қызметкерлер де дәмді тамақтанады. Рахмет
Олар досымен бірге болды...Шурпу..және қазан.кебаб..салат..оливье..барлығы дәмді..қазан-Кебаб..таза ет..собоц алды..дали..боксшылар..фольга..жұма жұма болғандықтан..Шелпек..тегін