Мейірімді, мейірімді қызметкерлер туыстарына келгендей болды)) және ең бастысы жоғары деңгейдегі тазалық, тәртіп, орналасу. Артық жүк тасымалдау кезінде олар жиі брондау болмаса, жиі орын қалмайтын
Ең нашар жатақхана букингтер бір бағасы Реалда басқа және нұсқаулықтар емес сынға ұнау және жауап ретінде қорлау, қабырғалар жұқа шулы тіпті бөлек тұрсаңыз да... Мен кеңес бермеймін
Керемет Жатақхана! жақсы баға-сапа қатынасы. Мен Қазақстанға сапарлар кезінде бірнеше рет жатақханаларда болдым. Астана жатақханаларының (мен барған) және орта класты шағын қонақ үйлердің (құны тәулігіне 10 000-нан бастап) жағдайларын салыстыра отырып, Арзу жатақханасында жайлы тұру үшін барлық қажетті жағдайларды алатыныңызды сенімді түрде айта отырып, осы жатақхананы ұсына аламын. Иә, ол мінсіз болмауы мүмкін - біреу ортақ душты ұнатпауы мүмкін немесе біреу алтыға арналған бөлмеге жалғыз қалғанда кереуеттің үстінен теледидар алғысы келеді - бірақ менің ойымша, бұл жай ғана нюанстар, ең бастысы - жағымды үй атмосферасы, таза жатын бөлмелері, душ бөлмелері мен ванна бөлмелері, таза және жаңа төсек-орын! Мен өз жұмысымды бөлмеде немесе қонақ бөлмеде тыныш жасадым, тағамның сапасы жағымды таң қалдырды (тамақ құнына кірмейді, бірақ тамақ қымбат емес).Жатақхананың иесі жатақхана ескі ғимаратта ашылғанын айтты (1956 - егер мен қателеспесем), бұл архитектуралық экспонат және өте жақсы жағдайда, әсіресе ғимаратты бояу ұнады. Таңертең ас үйде шай ішіп, терезеге қарап, ағаш қоршаулардың шырынды шие түсі бар кішкентай балкон, Италияда сияқты ашық қызғылт қабырғалар бар...
ИЯ, Атырау мені таң қалдырды, ал жатақханадан жағымды естеліктер қалды! Жалпы, тоқтаңыз және алаңдамаңыз, сіз бұл жатақханамен қателесе алмайсыз!
Біз бұл жатақханада түні бойы тоқтадық, бәрі керемет ! Түсінетін сыпайы әкімші. Көлікті аулаға апаруға болады және тұрақ есебіне алаңдамаңыз. Таза, жайлы. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Тоңазытқыштар, ас үй, душ, бірнеше дәретхана. Арзан және жай ертегі !
Орналасқан жері белгілі бір дәрежеде ең нашар Орталық емес. Жақын жерде көптеген кафелер мен аялдамалар бар. Жақын жерде жұмыс істейтіндер үшін ыңғайлы шығар. Автотұрақ бар
Ол арзу-жатақхана.сұмдық !!!админ-өзбечка ,мені кондердің қашықтан басқару құралын ұрлады деп айыптады,мен жатақханада болмайынша заттарымды қазып алды, содан кейін мен көшіп кеттім.бірақ бұл жеткіліксіз әйел мені көшеде ұстай бастады ,басқа жатақханаға келді ,жанжал шығарды, полициямен қорқытты .мен үй иесіне қоңырау шалдым, бәрі де қайғылы, полиция мен қауіпсіздік қаупі :))) мен шошып кеттім .