Маған бұл кинотеатр ұнайды. Биіктікте қызмет көрсету бар. Онда әлі де залдар өте үлкен, бірақ попкорн бағасы-бұл бір нәрсе. Сеатрлар екеуміз моанаға Арсеналда бардық және бізге ұнады . Мен кеңес беремін
Жақсы кинотеатр, бірақ қызметкерлерге сәл мейірімділік пен жауаптылық жетіспейді. Олар ұялшақ па, әрқашан ашуланшақ па - түсініксіз. Балалар, сіз кейде кем дегенде күлімсірейсіз, содан кейін адамдар қол созады 😀
Маған Атырауда дәл осы кинозал ұнайды, тк киноплекске қарағанда кеңірек, креслолар ыңғайлы, бірақ тазалық әрдайым сақталмайды,
Дыбыс та салыстырмалы түрде жақсы) мен әрқашан арсеналды таңдаймын
сауда орталығының дәретханасы әрдайым жағымсыз иіс шығарады және дәретхана керек жарақтары жоқ,
Құрметті менің оқырмандарым егер сіз қаладан кинотеатр іздесеңіз қаладағы ең сапалы кинотеатр бұл табиғи түрде орналасқан 3-ші көрші осы Арсеналда кімге кешен орналасқан жеделхат жақын 40-шы үйде мейкел үйі кинотеатр алдында билетті алдын ала сатып алыңыз Картина мен өзіме кепілдік беремін өте көп фильм алғым келді назар аударғаныңыз үшін рахмет мені оқыңыз бақытты болыңыз сау болыңыз
Бәріне сәлем ребетушки сіз өзіңіздің немесе қызыңызбен киноға баруға болатын тамаша орын және ішінде керемет дүкен бар онда сіз өте жақсы сатып ала аласыз маған бәрі ұнады мен бәріне отбасымен баруға кеңес беремін барлығына сәттілік!!!
Кинотеатрда бірнеше рет болған. Мен фантастика, романтика жанрындағы түрлі фильмдерді көрдім. Бүгінгі таңда көптеген жаңа қазақстандық фильмдер көрсетіліп жатыр, баршаңызға баруға кеңес беремін
кәдімгі кинотеатрдағыдай бәрі жақсы, орындар көп, экран үлкен, зал да кішкентай емес, бірақ мұнда бағалар бар.. бұл басқаша, мен басқалар сияқты білмеймін, бірақ менің ойымша, кішкене стакандағы желе бұршақтары үшін 1500 тг беру керек, ол тіпті керемет емес
Барлығы салқын, салқын, бірақ бір минус-бұл отыру ыңғайсыз олар бүктеледі және әдетте ыңғайсыз, бірақ сіз оған көп жауап бере алмайсыз, бірақ керемет, Арсенал мен кино плексіне барып, өзіңізге ұнайтын нәрсені таңдаңыз !.
Кәдімгі Фильмдер үшін керемет! Балалармен мультфильмге бару өте жақсы!
Бірақ шынымды айтсам, біздің кинотеатрлар Аватар сияқты жоғары сапаға тартылмайды!(
Кинотеатр маған қорқынышты сканерледіаали билет алып, залға басқа фильмге апарды, маған қатарларды көрсетуді өтінді, ал мені мүлде басқа қатарға отырғызды, бағалар ғарыштық фанкитаунның жабылғаны өкінішті енді ол жаққа барудың қажеті жоқ.
Кинотеатрдың атауы Арсенал 3D, 3D!!! Фильм "Аватар су жолы" үшін жасалған 3D көрсетеді 2 D!!! Бұған қалай жол беруге болады?!! Олар фильмге барғанда, олар мұндай стендті де күткен жоқ! Креслолар өте ыңғайлы емес, артқы жағы мен орындық бір-біріне сәйкес келмейді, орындық пен артқы жағының арасында үлкен алшақтық пайда болады, тіпті куртка қоюға мүмкіндік жоқ, өйткені ол артқы қатардың еденінде болады. Кинотеатр бірінші қабатта, ал дәретхана бірінші қабатта.
Өте жақсы кинотеатр, бірақ... Балалар жұмыс істей алмайды. Онлайн тапсырыс беру жұмыс істемейді-сіз баруыңыз керек. Олар телефонды алғысы келмейді. Залдың өзіне, дыбысқа немесе параметрге қатысты шағымдар жоқ. Әдетте.
Ыңғайлы креслолар емес, қызметкерлер олардың айналасында болып жатқан оқиғаларға мүлдем мән бермейді. Дәретхана жоқ және қызметкер оның қайда екенін түсіндіре алмады, бұлыңғыр нәрсе
Жақсы зал үлкен кең
Бірақ үлкен минус бар телефон жоқ, Интернетте нөмір бар, бірақ оған қоңырау шалмаңыз, олар фильм көргісі келді, билеттер жоқ!телефонды нашар қойыңыз