Aq-Qaıyń

Гулайна Абишева
25 наурыз 2024
Өте керемет демалып, ем алып қайттым. Өте қатты ұнады. Қызметкерлері, медбикелері өте қарапайым. Тамақтары да дәмді. 22.03.2024. Наурызды керемет тойладық.
Э
Эльмира Иииии
10 тамыз 2024
Отте жақсы демалыс болды маған ұнағаны Гулмира Апаый каб 27 сулік салатыны ара шақтырдам денсаулығым жақсы болап келдім барлық қызметкерлерге рахметімді айытам
Куралай Сауытбек
15 қазан 2024
Ауасы таза
Валентина Коробкова
Санаторий ұнады табиғат керемет жақсы тамақтанады, ауа таза, бұлақ бар сіз суды таза ала аласыз, қызметкерлер мейірімді, дәрігерлер жақсы, тұзды ванналар бар,
Айжан Жамашова
4 қыркүйек
Тамаша орын. Таза ауа, тамақтану санаторийде дәмді. Маусымда алма, алмұрт, қара өрік айналасында өседі. Қызметкерлер мейірімді және жанашыр. 1,5 км қайың тоғайы демалыс күндері демалуға арналған, беседкалар мен пикник алаңдары бар.
Кантаурова Татьяна
16 қазан 2024
Ақ қабыл шипажайына 5 жыл келемін . Шипажай жайлы. Таза. Директордың жұмысын ұйымдастыруда үлкен еңбегі бар деп санаймын. Таңғы сағат 9.00 - де ол барлық кабинеттердің жұмыс күніне дайындығын өзі тексереді. Төсек және сүлгілер, әрқашан жаңа, әдемі түстер. Тоңазытқыштар, шәйнектер жұмыс істейді. Бөлмелер өте жылы. 3-қабаттағы судың қысымы жақсы. Жақсы жөндеу. Мен жыл сайын жағдайдың қалай жақсаратынын көремін. Биыл баспалдақ баспалдақтары кілеммен жабылып, бөлмелер мен залдардағы жолдарды ауыстырды. Бөлмелерде пайда болды душ ілмектері Сүлгілер. Жаңа аяқ массажерлері сатып алынды. Күлімсіреген қызды тегін емдейді. Медбикелер өте байсалды және қатал ,жауынгерлік посттағыдай, нақты жұмыс істейді. Мәзір көптеген жылдар бойы стандартты болды. Көкөністер, жемістер. Өнімнің сапасы жақсы. Ұлттық тағамдар да бар. Тағы да кешкі айран бар. Егер адам әлі келмесе және біреу дастархан басында отырғанда және кешкі ас аяқталмайынша үстелдерді сүрте бастаса, қызмет көрсетуші персонал ыдыс-аяқты ұсынуға асықпағанын қалаймын. Кешкі демалыс ұйымдастырылды. Санаторийге одан әрі дамуын тілеймін. Қызметкерлерге күш, Денсаулық, стресске төзімділік және көбірек күліңіз.
Оксана Гаркуша
9 мамыр 2024
Мен 2024 жылдың 6 мамырынан 20 мамырына дейін демаламын. Өте жақсы санаторий, мінсіз тазалық, жақсы емдеу, тамақтану жақсы. Шипажай қызметкерлері өте мұқият, мейірімді. Емдеу кезексіз өтеді, қызметкерлер шапшаң, тез қызмет етеді және сапалы. Ауа мен табиғат керемет. Жақсы қарым-қатынас , сапалы емдеу және жақсы тамақтану үшін барлық қызмет көрсетушілерге рахмет. Тағы да ең жақсы санаторий. Көп рахмет.
Наталья Басырова
3 қазан
Олар санаторийлерде артықшылықтардан демалып,тек жақсы ауа мен қызмет көрсететін персонал. Көптеген кемшіліктер бар, тамақтану жиіркенішті,монотонды,Нұсқаулық қорқынышты,әсіресе директор, ол мүлдем сөйлей алмайды. Мүгедектерге арналған пандустар жоқ. Терезелердің астында өлген егеуқұйрықтар жатыр, краннан су қара түсті. Сондықтан ол жаққа аяқпен емес.
Натка Д.
Сәлеметсіз бе! Санаторий жақсы. Қала шегінде орналасқан жер, егер сізде көлік болмаса, автобуспен жетуге болады. Жақын жерде бұлақ бар. Онда менің ата-анам екі рет демалды: қыста Желтоқсанда және көктемде Наурызда. Бөлмелер таза, жарық және жылы. Олар да жақсы тамақтанады.
Евгений
22 сәуір 2024
Ескі кеңес заманындағыдай, нағыз санаторий, диета, емдеу,таза ауа,жай ғана таза емес, өте пайдалы ауа.Мейірімді қызметкерлер.Барлығы қарапайым, бірақ жанмен
Светлана Щербакова
8 қыркүйек
Ауа керемет, тамақ керемет, өкінішті тегін емдеу аз. Асхаттың керемет массажисті мен бассейннің тамаша жетекшісін оның бізге деген жанашырлығы мен ұқыптылығы үшін ерекше атап өткім келеді
Alyoka K.
22 тамыз
Санаторий ескі, кеңестік. Едендер нашар күйде, сықырлайды. Тамақтану монотонды. Негізінен адамдар 60-қа барады. Аумағы кішкентай. Ауа, әрине, керемет. Табиғат керемет. Алмұрт , қара өрік жиналды.
Екатерина Кудрявая
Жыл сайын осы санаторийде демаламын. Ауа таза, өте дәмді тағам, санаторийлер үшін стандартты процедуралар, жақын жерде 2 бұлақ бар.
Татьяна Пестикова
9 сәуір 2024
Артықшылықтары: ыңғайлы бөлмелер, үлкен Диваны бар үлкен залдар. Тағам дәмді, түстен кейінгі тағамдар керемет. Менің емдеу әдістерімнен: қол және су массажы,аяқ массажы, парафин, физео, минералды ванналар, релаксация, тұз шахтасы Табиғат, ауа, тыныштық. Жаяу жүру, әсіресе таңертең керемет. Минус жеке Мен үшін. Бассейнде су жоқ. Сәуір айында келді. Суық. Құйылған жоқ Жүгіруден бұрын мен түсініктемелерді оқыдым. Көптеген теріс. Мен бұл адамдардың қайда демалғанын түсіне алмаймын ба? Дәл АҚ қайыңда емес. Барлығы көргісі келетін нәрсені көреді Бөлек жол. Асханадан лифтке дейін баспалдақ бар. Жүру қиын адамдарға ыңғайсыз болуы мүмкін
Александр Шкондин
21 қыркүйек
Таза тау ауасы, жақсы санаторий.Демалуға тамаша орын.Тамақ салыстырмалы түрде жақсы, қызметкерлер өте жақсы.Серуендеуге арналған аймақ жоқ.
Дима Дима
23 қыркүйек 2024
Барлығы қажет, үйдегі тамақ, қызметкерлер өз істерін біледі, шағымсыз процедуралар ал егер бірдеңе дұрыс түсіндірілмесе, сыртқы түрі керемет, нөмірлері таза
Эльвира Байкенова
17 қыркүйек 2023
Тамаша қызмет. Қызметкерлер сыпайы клиенттердің үлкен ағымына қарамастан. Тағам керемет, сіз әрқашан әртүрлі ассортиментті таңдай аласыз. Ауа таза. Жылыту қаншалықты суық болды. Бөлмелер 2 x жергілікті және люкс бар. Душ пен жуынатын бөлме біріктірілген. Бассейн және сауна бар. Спорт залы және тренажерлер. Жаттықтырушы Санжар өте мұқият. Менің дәрігерім Эльмира өте мейірімді және сабырлы болды. Егер сіздің денсаулығыңыз мүмкіндік берсе, онда сіз процедуралардың максималды санын ала аласыз. Кешке дискотека да бар. Зағиптар қоғамының концерттері. Медеу, Шымбұлаққа шығу ұйымдастырылды. Жақын жерде қайың тоғайы бар, сіз серуендеп, ауамен дем ала аласыз. Жақын жерде сіз алмұрт пен алма, саңырауқұлақтарды жинай аласыз, егер сіз тауларда жүруге жалқау болмасаңыз. Барлығына сәттілік!
Дмитрий Деулин
Террор, үйлер лас едендер де, дүкенге бармаңыз жол бойындағы жоқ барбекю аймағына дейін.кем дегенде іш киім таза, үйлердегі суық ит. Есіктер мен терезелерде саңылаулар бар, қалыпты ас үй жоқ тек тоңазытқыш пен микротолқынды пеш."ас үйде" мүмкін емес. Қоқыс контейнері басқа континентте, барлық жерде мұз бар.дәретханада седушка сынған . мұндай ақша үшін бұл холупа емес, коттедж болуы керек!
Ерлан Кенеш
12 қараша 2023
Маған бөлмелер мен интерьердің кеңестік интерьеріне қарамастан ұнады. Қызметкерлер мейірімді және мейірімді. Тамақтану қолайлы, бірақ бөліктер үлкенірек болуы мүмкін. Негізгі артықшылығы-саноторияның орналасқан жері. Таза тау ауасы мен табиғаты ерекше, әсіресе алматылықтар емес.
Ольга Рога
6 қазан 2024
Ең нашар санаторий!!! Қызметкерлердің қарым-қатынасы хамское! Бөлмелер бірнеше күн бойы тазаланбайды. Жергілікті нөмірлер екеуіне үшіншісін қосады!?? Тағам монотонды және дәмді емес. Бір күн бойы бөлмелерде жарық болмады, лифт жұмыс істемеді. Бірақ балдақпен демалушылардың көпшілігі, көптеген қарт адамдар. Жалпы, сіз көптеген кемшіліктерді тізімдеуге азап шегесіз. Мен ұсынбаймын !!!!
Юлия Teva
9 қараша 2023
Тағам өте монотонды, үнемі пирожныйлар( кішкентай), май нағыз спрэд емес, шұжық тікелей қызыл түсті, біртүрлі дәмі бар, сорпалар дәмді емес, винегретте бұршақ жаңа емес еді. Жалпы, салаттар дәмді. Тоқаштар, тоқаштар бітпейді, сіз қандай да бір жолмен әртараптандыра аласыз ба? Мысалы, Шарлотты пісіріңіз. Сүзбе кәстрөлі табан сияқты қатты-бұл кәстрөл емес. Пюре дәмді, бірақ бөліктері кішкентай. Манта майлы. Лагман порциясы кішкентай. Шай, әдеттегідей, шай емес. Сіз шай пакеттерін бере аласыз ба? Жемістер күн сайын емес. Ақша аз төлемейді. Көбісі 2 және 4 күн бұрын кетеді. Ас үйдегі қыздар сыпайы. Медбикелер жақсы. Дәрігерлер-санаторийге түседі. Бөлмелер ескі. Жолдар бөлмелерде де, еденде де лас. Сіз мәзірді тез арада әртараптандырып, бөліктерді көбейтуіңіз керек. Котлеттерді ет кесектерімен ауыстырыңыз. Ал, сіз бәрін осылай қуаттай алмайсыз! Егер сіз тамақтануды әртараптандырсаңыз, Нөмірлерді жаңартыңыз (әсіресе ванна мен дәретхана), содан кейін бәрі жақсы болады, бірақ әзірге 3 жұлдыз!
ken saj
19 шілде 2024
Бұрынғы Түрксіб шипажайының үстінде қазір Аққайың қайың тоғайы орналасқан. Қаладан демалуға арналған таңғажайып орын шаң мен қарбалас Шу. Күзде фотографтар мен саңырауқұлақ терушілер үшін жұмақ өте маңызды. Мен қуана-қуана сол жерге шығу мүмкіндігін таңдаймын.
Ф
Фаима Хизирова
12 мамыр 2024
Шипажай емес, көп нәрсені қалайды. Табиғат, әрине, әдемі. Бірақ санаторий әлі де КСРО-ның өткені. Сасық бөлмелерде. Төсек лас дақтарда, жастықтар бәрі дақтарда. Мен бұл санаторийді ұсынбаймын.
айгуль мамина
25 маусым 2024
Үштікке тамақтану және қызмет көрсету. Вайфай, салқындатқыш жоқ . ауыз суды сатып алу керек. Емдеу ақылы болса да үш есе. Бассейн жұмыс істемейді. Күніне 22 мың төледі және қалыпты қызмет көрсетілмейді. Емдеу үш, төрт процедурадан тұрады. Серуендеуге шығатын жер жоқ. ЕДШ даордағы санаторийдің кіреберісіне тікелей кіреді. Яғни, серуендеуге арналған аумақ жоқ. Платниктерге ақысыз қызмет көрсетіледі.
Илья Борисенко
Салыстырмалы түрде талғампаз орын емес, оңалту кезінде сүйемелдеу уақыты. Олар тамақтандырады , өте жақсы, ас үй деңгейде . Әрине, адамның таза қарым-қатынасына негізделген шағымдар бар . Жалпы, ол сондай бейбіт . Таза ауа, табиғат . Жануарлар, тиіндер, құстар .
Гульмира Каирова
18 шілде
Шипажай өте қорқынышты жағдайда, жөндеусіз, анам мәжбүр болды, Басқасы берілмеді, мүгедектігі жоқ қалалық зейнеткерлерге таңдау жоқ, сіз қалайсыз ба, жоқ па, келісуіңіз керек, бағасы құтырған және процедураның саны шектеулі, денсаулыққа сілтеме жасайды, бірақ анасында мүгедектік болмаса да, жасына байланысты сөгіс, массаж майорды алдайды мойынтіректер аймағы істеу керек қосымша уақыт түрінен бөлек, нәтижесінде 10 15 минут ішінде бір күнде өтірік айтылады, бұл азық-түлік пен төсек үшін жолдаманың негізгі бағасы болып табылады, өйткені санның процедуралары минималды, кейбіреулер үшін жалпы бас тарту, бұл үшін мемлекет жолдаманы төлейді, қалалық төсек сияқты қоңырау шалды, мен ақылға қонымды жауап алмадым, Мен өзімді директор ретінде көрсеттім санаторий, сондай-ақ бөлме дәліздің соңында берілді, ал екінші жағдайда, олар жасына байланысты емес,қайда қоныстануға тура келеді, жасына байланысты емес, бірақ процедуралар ретінде олар бірден жас шектеулерін тағайындайды, егер зейнеткер болса, Мен ешкімге бармауға кеңес беремін
Анна Барскова
Коттедждер лас, сондықтан есіктер өте суық. Сантехника сантехникада барлық жерде көгерген. Жөндеу жұмыстары кеңес заманынан бері жасалмаған шығар. Аумақтағы баспалдақтар бұзылған және Қиғаш, сіз олардың үстінен өтіп бара жатқанда, сіз аяқтарыңызды сындыра аласыз. Толық көңілсіздік Али жүз рет сонда барғанымызға өкінді
Amir Brim.
26 маусым 2021
Иә, шипажай кеңес заманынан бері. Бұл инфрақұрылымға әсер етеді. Бірақ бірегей орналасу бірегей микроклиматты жасайды: қалада жылу болған кезде, санаторий өте ыңғайлы. Жаяу қашықтықта көптеген ағаштар бар ұлттық саябақ серуендеу жолдарымен және қайың тоғайымен. Тиіндер ағаштарға секіреді. Процедуралардың үлкен таңдауы. Жақсы асхана және мейірімді қызметкерлер. Санаторий зейнеткерлер арасында өте танымал. Сондықтан демалу тыныш және өлшенеді. Корпустарда бөлмелер және жеке коттедждер бар. Бағалар қол жетімді және осыған байланысты лнтный Маусымда шипажай қонақтарға толы. Сіз жылдың кез-келген уақытында демалуға болады, тау бөктері қуантады және сізді қалалық қарбаластан алшақтатуға мүмкіндік береді.
Сайран Ахметова
10 мамыр 2024
Мен кеңес бермеймін. Бассейн жұмыс істемейді. Қалыпты процедуралар жоқ. Бәрі ескі, кеңестік. Минералды ванналар мен су астындағы массаж даршын түсті сумен жүзеге асырылады.
Елена Эдуардовна
10 желтоқсан 2023
10-нан 10-ы ғана қайтып оралатын орын таудың тыныштығы кейде тұман тамақтану қалыпты рахат жоқ бірақ бұл Түркиядағы курорт емес.
Ольга Пичугова
1 қазан
Қалыпты санаторий, бір ғана бірақ!... Санаторий тауларда шамамен 1500 м биіктікте орналасқан және емдеу маған сәйкес келмеді: бас ауруы, жүрек соғысы, қысым... Тамақтану қалыпты, тіпті басқа санаторийлерге қарағанда мол: тағамдарда таңдау бар.
Владимир К
10 желтоқсан 2022
Бөлмелер өте суық, көптеген адамдар ауырып қалды. Бұл негізінен собестен жолдама алған мүгедектер. Алматыдан келгендердің көпшілігі үйлеріне қайтты. Ал біз қаладан тыс жерде баратын жер жоқ. Барлығы кете алмады, өйткені билеттер жолдамалардың соңында сатып алынған және сіз оларды жақын күндері айырбастай алмайсыз, өйткені пойыздарда Бос орындар жоқ. Бұл санаторийде денсаулығымызды жақсартудың орнына, біз сол жерде ауырып қалдық. Олар да көп тамақтанбайды.
K
Kaly Utem
21 қыркүйек 2023
Қаладан алыс емес тамаша орын. Ол жерде 10 күн қарқынды болды. Тамақтану өте жақсы, бірақ үйлер мен ғимараттың 1 қабаты жөндеуді қажет етеді, Кеңес заманынан бері бәрі қалды
Булатбек Мансурович
29 қазан 2024
Жайлы, таза ауа, жақсы тамақтану, өте пайдалы рәсім, сыпайы қызметкерлер
O
Olga Olga
Мұқият жауап беретін қамқор қызметкерлер, жақсы ас үй, таза тау ауасы.
Сергей Фольмер
24 қаңтар 2024
Ол туралы таңқаларлықтай аз адамдар біледі, жергілікті такси жүргізушісімен бірге жүрді, ол бізге таңдана қарады біз қайда бара жатқанымызды білгенде 😀 Бұл жер әдемі, жазғы серуендеуге өте ыңғайлы!
Ермек Оспанов
Табиғатта демалу үшін жақсы орын. Бірақ үйлер жөндеуді қажет етеді.
ATS Tys
6 наурыз 2024
Бөлмеде сабын мен дәретхана қағазы жоқ (мұнда қонақ үй емес, өзіңіз сатып алыңыз) Мен осылай түсіндім, көзқарас тек "байсалды адамдарға" жақсы ал егер сіз ешкім болмасаңыз көзқарас сәйкесінше маңызды емес Ғимараттың өзі жаман болмаса да, табиғат, ауа Тамақтану жақсы, бірақ қандай да бір себептермен айран берілмейді (неге екенін ешкім білмейді)
Гульбостан Ганиева
30 шілде
Келесі күні мен анамды алып кеттім. Таза,жайлы, өте сыпайы және мейірімді қызметкерлер
Галина Матвиенко
6 қазан 2023
Емдегеніңіз үшін рахмет. Барлық процедуралар дәрігердің нұсқауы бойынша қабылданды. Барлығы керемет. Қызметкерлер өте мұқият. Тамақтану да керемет. Біз мұнда төртінші рет келдік. Біз бәріне кеңес береміз.
Инкогнито
25 қараша 2023
Барлығы ұнады: асханада тамақтану, теңдестірілген тамақтану, емдеу, массаж, Физиотерапия, парафин және басқалары.
Нина Каменчук
6 қазан 2022
Парафинді процедуралардың адал қызметкері, мұндай қызметкерлер көп болар еді. Оның жұмысы процедуралардың барлық күндерін бақылап отырды және әр жолы бұл әйел өзінің барлық пациенттеріне оның жақын туыстары сияқты бірдей мейірімділікпен қарайтынына көз жеткізді. Сізге үлкен рахмет және бәрі жақсы болсын. Мен оның аты-жөнін білмеймін деп кешірім сұраймын, бірақ фотосуреттен біз кім туралы айтып отырғанымызды көре аламыз.
Жанара Шыныбаева
31 наурыз 2024
Мұнда бәрі керемет ауа керемет барлық таза бөлмелер жайлы бәрі керемет
Райкуль Караева
28 ақпан 2024
5-тен 4 ұпайға тамақ. 5-тен 5 баллға көрініс Персонал 4 баллға Нөмірлер жақсырақ болуы мүмкін 3 баллдық тазалық
Федор К
6 желтоқсан 2022
Мен ағам санаторийде демалдым, мен қонаққа бардым.Прирола сізге айтайын, керемет! Қайың тоғайы керемет, ауа таза.Баршаңызға келуге кеңес беремін
Елена Горбас
Өте агрессивті қызметкерлер. Жұмыс шәйнегін бүлінген қара түске ауыстырып, төлеуге мәжбүр етті. Кеткенім жақсы. Үш кранды ванналар. Мен минералды суға бір рет қана жеттім. Қалған уақытта краннан ыстық құйыңыз. Өте жақсы ас үй. Төрт рет. Әр түрлі. Балық, әртүрлі ет. Кейде сүт болмады, бірақ бұл маңызды емес. Біз ол жерге тамақ ішпейміз. Керемет спорт!
Динара Б.
3 желтоқсан 2024
"өткенге" сапар, жөндеу жағдайы мені таң қалдырды. тіпті кезекші шаш кептіргіш те жоқ, өйткені мүгедектер тек осындай жағдайларға лайық. табиғат әдемі бірақ қалғаны құлдырауда
Игорь Миронов
23 желтоқсан 2023
Шипажайда болған жоқ, бірақ қайың тоғайына барды. Бұл жерде отбасымен және достарымен міндетті түрде оралу керек.
Галина Досубаева
29 шілде 2022
Ата-анам осында демалды. Ескі кеңестік шипажай. Жалпы, ата-аналарға ұнады. Ескі көлікте жүргізуші ретінде маған көтерілу оңай болған жоқ, өйткені ауа таза, бірақ аумақтың артында қайың көп сияқты
Анатолий Овсянников
2 қараша 2022
Мен мұнда бірінші рет келдім.Барлығы ұнайды.Олар өте жақсы тамақтанады.Жылы жайлы.Қызметкерлер сыпайы.жауап.Табиғат керемет.