Анвар

Ержан К
3 қыркүйек 2024
Жақсы тауарлар. Мейрамдарда ойындар ұйымдастырады.
Нурлан Сатенов
21 шілде
Күшті
Махамбет Ражитов
22 желтоқсан 2024
Жақсы
Диана Соколова
10 мамыр 2024
Тауарлардың жақсы таңдауы бар кірпіштен жасалған дүкен. Автотұрақ бар, тез қызмет көрсетіледі, өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар. Бірақ тек йогурт сатып алу сәтсіз аяқталды: кассаға жақындаған кезде олардың біреуі ағып кететіні анықталды, өйткені қаптамада қақпақ нашар орнатылды (оны орналастыру кезінде байқауға болады), бірақ сатып алғаннан кейін екінші йогурт ішуге тырысқанда, мен тосын сый күттім - ол қазірдің өзінде ашық және жартылай бос болды. Әрине, бұл дүкеннің кінәсі емес, бірақ тұтастай алғанда - кейбір сатып алушылар тарапынан лайықты дөрекілік.... Сатып алу кезінде абай болыңыз!
Mira
20 шілде 2024
Жақсы Анвар! Мен сирек кездесемін, бірақ маған бірдеңе қажет болғанда, мен Анвардан іздей бастаймын! Сіз көп нәрсені арзан бағамен сатып ала аласыз! Акциялар бар, мен тексердім, акция бойынша тауар да жаңа, сондықтан мен акцияны сатып алудан тартынбаймын және қорықпаймын! Егер мен ыңғайлы болғым келсе ( қыста жылы, жазда салқын), анаммен бірге серуендеп, тауарды көріп, қол тигізіп, таңдағым келсе, біз де Анварға барамыз. Сондықтан анамнан да, менен де Анвар дүкеніне сәттілік пен өркендеу тілейміз!
Ю
Юлия К.
28 желтоқсан 2024
Жақсы супермаркет, өнімдердің кең таңдауы, апта сайынғы акциялар мен жеңілдіктер, бағалар кейде жақын маңдағы нарыққа қарағанда арзанырақ. Үлкен плюс өзіне-өзі қызмет көрсететін орындар бар, өйткені ондағы сызықтар әрқашан шақырымға созылады. Заттарды сақтауға арналған шкафтардың болмауына дайын болыңыз, бәрін өзіңізбен бірге алып жүруге тура келеді
Ольга Вечкутова
Керемет супермаркет, жаңа піскен көкөністер мен тауықтар, көкөністерді округте жоқ жерде табуға болады. Уақытты үнемдейтін өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы бар
Л
Любовь
Анварды Жақсы Көріңіз. Қол жетімді бағалар. Өнімдердің үлкен таңдауы. Әрқашан бәрі жаңа. Қызмет өте жақсы. Міне, тағы бір Каспий қызыл азық-түлік төлей алар еді. Жалпы, олардың бағасы болмас еді.
Евгения Смирнова
18 мамыр 2024
Кемшіліктердің ішінен: Дүкенде өте лас. Т тетрапактардың вакуумдық қаптамаларындағы өнімдер көбінесе механикалық түрде бұзылады немесе сасық иіс шығаратындай мерзімі өтіп кетеді. Сөрелердегі өнім жиі шатастырылады. Артықшылықтары: Ең дешман тағамы. Жаңа піскен көкөністерді, жемістер мен шөптерді жақсы бағамен таңдауға болады.
Михаил
29 желтоқсан 2022
Көбінесе себеттер жоқ, тауарларды сөмкелерге салуға арналған кішкене үстел (қазір оған қорап салынған), үлкен кезектер, дүкеннің алдында тротуарды тұрақтан бөлу жоқ, машиналар сорғышпен тасымалданады. Артықшылықтары: жақсы ассортимент, бағалар. Интерьер жаңа, жеңіл, жайлы, бірақ сүт пен мяса ұйымдастырылуы соншалықты, ол жерден өтуге болмайды.
Daniyal Iskaziyev
7 қазан 2024
Керемет супермаркет, әсіресе бонустық картаға бонустар лақтырылған кезде және сіз оларды кез келген уақытта жұмсай аласыз. Содан кейін өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы бар, өйткені онда сіз тауарларды өзіңіз іше аласыз, және сіз артық төлемегеніңізге сенімді боласыз, өйткені сіздің алдыңызда сіз үшін ақша есептейтін экран болады, ал сіз ақылсыз төлейсіз. Ұсынамын!!!
Борис Старостин
17 шілде 2023
Үздік супермаркет, көптеген жергілікті сапалы өндірушілер, тауарлардың жартысы жеңілдіктермен. Орталықта ыңғайлы орналасу. Тіпті кассирлердің баяулығы мен дөрекілігі сауда нүктесінің жалпы әсерін бұзбайды.
Юрий Самохвалов
9 шілде 2024
Орташа сегменттің стандартты ассортименті, жеке позициялардың бағасы нарықтан төмен. Өзінің наубайханасы. Жақсы ассортимент. Жалпы халық дүкенін айтуға болады. Жөндеуден кейін залға кіру жақсы.Әрине, жұмыс істеу керек.
Елена Фомичева
25 қазан 2024
Кассада алданып қалды.болды 3090 кассада 4090 алды.бірден маңызды емес.чек кассада қалды...мен 10 кг ұн мен қоқыс жәшігіне арналған қоқыс дорбаларын алдым.жер астында гүлдер кішкентай пакет.ол 3090 деді және экранда шықты...неліктен адамдарды осылай лақтыру керек...біз сізге сенеміз
Тимур М.
көкөністер бірінші балғындық емес, әсіресе картоп, қалың спагетти жоқ, қыша ұнтағы жоқ, қол себеттері жоқ, сөмкелерді сақтауға арналған жәшіктер жоқ
N
Natali
11 наурыз 2024
Жалпы алғанда, нормалар: өнімнің сапасы, жарамдылық мерзімі, ассортименті, бағасы - қолайлы. Кейде барлық кассалар жұмыс істемейді және кезек пайда болады.
Александр Яковлев
2 желтоқсан 2024
Әрқашан жаңа өнімдер сыпайы қызметкерлер, дәмді грильдегі тауықтар әрқашан балаларға арналған шоколадқа жеңілдіктер. Мен ұсынамын
S
Saya Amangeldyna
29 маусым
Бағалар күн сайын өзгеріп отырады, көкөністерге арналған үлкен целлофандар жоқ! Кейде картоп пен пияз шіріп кетеді. Қызметкерлер кейбіреулері сыпайы емес.
Татьяна Калинина
18 наурыз 2024
Барлығы кәдімгі дүкен сияқты. Бір жерде бағалар сәл төмен, бірақ бір жерде онша емес. Күн сайын азық-түлік дүкені. Кең. Таза. Кассада қызмет көрсету жылдам.
I
Ilona Kubanyan
3 наурыз 2024
Мен Анварға жиі барамын, маған өте ұнайды, қызметкерлер сыпайы, өнім жақсы. Грильдегі тауықтар әрқашан өртеніп кетеді, неге сонша пісіру керек, олар қызарған болуы керек, бірақ қара емес, мен оларға бұл туралы бірнеше рет айттым, ал маринад керемет. Анвар қаладағы ең жақсы.
L
Lubov Duzhnikova
10 наурыз 2024
Өнімдердің бағасы мен әртүрлілігі қуантады. Сізге қажет нәрсенің бәрін сатып алуға болады. Пісіру, ет, консервілер, көкөністер, жемістер. Жақсы дүкен.
Анастасия К
Біз сардельки сатып алдық, олар мерзімі өткен, қышқыл.вакуумдық қаптамада уақыт қалыпты, бірақ өнімнің өзі өтімді емес, бала үшін сатып алынған нәрсе қорқынышты.Бұл бүгін 8.12.25 ж
E
Ekaterina Orlova
23 маусым
Жақсы үлкен супермаркет.Тек жартылай бос өнім ассортименті онша емес.Грильдегі тауықтар дәмді🫠
Асият
14 ақпан 2023
Әрқашан жақсы акция жеңілдіктері. Тауарлардың үлкен ассортименті. Концелярия, ойыншықтар, ыдыс-аяқ. Өз өндірісіндегі жаңа піскен кондитерлік өнімдер. Бір жерде сатып алу өте ыңғайлы. Мен бәріне кеңес беремін.
Гульшара Мендыгазиева
26 қыркүйек 2024
Керемет қызметкерлер, сыпайы жұмысшылар, ең бастысы, қарт адамдарға көмекке келуге әрқашан дайын, онда жігіт бар Кешіріңіз, мен фамилиясын білмеймін Арсен, сондықтан мен оны әсіресе қарт адамдарға деген мейірімді қарым-қатынасы үшін атап өткім келеді!!!
B
Bogdan Gravshenkov
17 ақпан 2024
Рахмет жақсы орын. Маған сіздің дүкеніңіз қатты ұнайды. Мен сізден көп нәрсе сатып алдым, барлық тағамдар мен сусындар жаңа.
Владислав Татаринов
23 наурыз 2023
Тауарлардың үлкен таңдауы, мейірімді қызметкерлер. Көптеген кассалар жұмыс істейді, кезектер тез өтіп кетеді. Әсерлі автотұрақ
Алекс *
23 сәуір 2024
Қаладағы ең жақсы супермаркет барабар бағамен және ассортиментпен. Сізге өркендеу және гипермаркетке одан әрі кеңейту!
Виталий Бородин
12 қазан 2021
Тар, кез-келген жерде тәртіпсіздік, кезек жоқ, qr Каспи жоқ, өлшеу процестері ыңғайсыз ұйымдастырылған (мен шұжық пен кәмпит туралы), мәңгілікке бос себеттер жоқ, тек ең үлкен арбалар және бір арба бүкіл жолды жауып, қалғандарының қозғалысын қиындатады. Артықшылықтардың ішінде қызметкерлер әрқашан сыпайы немесе жай бейтарап, бірде-бір рет көрген емес хамили немесе көмекке бас тарту. Қажет нәрсенің бәрі әдетте оларда болады.
Людмила Мизрикова
25 қыркүйек 2024
Мен жиі емеспін, бірақ сатып алусыз кетпеймін. Ассортимент үлкен, жылдам қызмет көрсету, көптеген акциялар
ШПИОН 👀
28 қараша 2024
Менің сүйікті дүкенім, мен Анварды жақсы көремін. Мен әрқашан сол жерге барамын. Өнімдердің үлкен таңдауы! Барлығы жаңа. Анварды Жақсы Көріңіз!!!!!
N
Nailya Utyasheva
27 тамыз 2024
Біздің сүйікті супермаркет, бағасы қолжетімді. Үлкен әртүрлілік. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар
Али Нигмет
Жақсы орын, таза және ұқыпты. Барлық тауарлар әрқашан қол жетімді
АЛЕКСЕЙ Е.
Жақсы желілік дүкен. Қазақстаннан өнім таңдау мүмкіндігі бар. Сіз Ресейге сыйлық үшін таңдай аласыз
Арыстан 108
5 шілде 2024
Үлкен ассортимент, жақсы бағалар керемет және дәмді кондитерлік өнімдер, мен кеңес беремін.
Мехо
Ия, олар мұнда ыңғайлы түрде сатып алады өзін-өзі тарылту плазманың екінші қабатында тамақ жейдісіз ас үйге арналған өнімдер және т. б. бәрі арзанырақ және тез қызмет етеді дәріхана бар егер сізге дәрі қажет болса
Василий Фисюк
27 ақпан 2024
Қалай жартылай көтерме және сөмкелер мәңгі болмайды га көкөністер картоп рубль пакетінде сіз көп нәрсені аласыз? Мұнда маркетингпен айналысатын адам-бұл супермаркеттің зиянкестері. Ең жұқа пакеттер қосулы сазар жарма және нәтижесінде адамдар екі үш қабатқа оралады! Үнемдеу?! Жоқ ақымақтық
Сара Калмурзина
30 шілде 2021
Мен үнемі анварда сөйлесемін екінші қабатта жиһаз дүкені бар ыдыс-аяқ сатып алуға болады әртүрлі пластик, эмальданған шәйнектер кәстрөлдер, табалар..Бірінші қабатта өнімдер көкөністер бағасы қолайлы сонымен қатар Ресейден әкелінген ет сататын дүкен, түрлі сортты шұжықтар бар. Менәдетте шұжық бұқтырылған Орал өнімдерін сатып аламын .
Бикташев Ермек
22 қаңтар 2022
Таңдау жақсы. Акцияның бағасы өте көп, бірақ өкінішке орай баға белгілері барлық жерде бірдей бола бермейді. Орналасқан жері бойынша кассаның бір бағасы басқа. Ал айырмашылық 30_40 теңге. Бірақ бұл барлық супермаркеттерде . Көкөністер мен жемістерді өзіңіз және қанша қажет екенін таңдайсыз...
Saken Advanturoff
Үлкен дүкен. Ыңғайлы тұрақ. Сіз бәрін таба аласыз!
Гульшат Джумагулова
Мен мұнда көкөністер мен жемістерді сатып алғанды ұнатамын. Бірақ ЖК Ахметовтың кондитерлік өнімдері жай ғана дәмсіз. Жеткізушіні ауыстыру жақсы болар еді.
Александр Абакумов
25 шілде
Керемет супермаркет... 👍Өнімдерінің үлкен таңдауы... Қажет нәрсенің бәрі бар💪💪💪💪✋✋✋✋✋✋👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Борис Г.
18 қараша 2024
Ең қол жетімді бағалар, контактісіз төлем, бірақ мерзімдерді мұқият қарау керек кейде кешіктіру орын алады
Лилия Искандарова
23 шілде 2022
Super market ұнады, тауарлардың үлкен таңдауы, бағасы өте төмен. Автотұрақ бар. Қызметкерлер сыпайы. Кезектер Үлкен емес, өйткені барлық кассалар жұмыс істейді.
Денис Мичурин
Жақсы дүкен, Орал қаласында қонақта болды Жақын жерде мен үй жалдадым Сол жерде болған кезде мен осы дүкеннен сатып алдым Мен кеңес беремін
Алекс КХ
Анвар ол Африкада анвар, бағасы мен ассортименті қуантады!
Наталья Колесникова
16 қараша 2023
Керемет дүкен, бағалар мен өнімдер жақсы, көптеген кассалар жұмыс істейді және кезектер жоқ.
Наталья Н
Жақсы дүкен, бағасы қол жетімді және ассортименті жақсы
Дана Тулегенова
10 қараша 2022
Тауарлардың жақсы таңдауы, үлкен кең ыңғайлы гипермаркет, кең тұрақ. Банкоматтар, аспаздық , дәріхана бар
sergiomoraless
2 қыркүйек 2023
Ассортимент аз, бағасы өте жоғары, әрқашан сапалы жемістер/көкөністер бола бермейді