Ailand

Тауарлар мен қызметтер

Бактыкул Жургенбаева
21 маусым
В этом году мы внуками посещали в Айланд. Вода было очень приятная теплая. Внукам очень нравится 😻. Керемет ішкі көрінісі, Біз бәрін көруге үлгермедік. Асыр салып ойнап шаршағандықтан кеттік. Немерелер 6 және 8 жас болғандықтан жоғарғы жағына бармадық. Дегенмен жақсы демалыс болды. Рақмет сіздерге.
Айман К
Керемет демалыс орны, Ән айтатын жартастао(поющие скалы), джунгли, океанарум залдары ерекше жасалған. Оны істеген мамандар еңбегіне мың тағзым. Жарайсыңдар. Еңбектерің жемісті болсын!
Берик Сарыбай
19 тамыз
4800 теңге тым қымбат шығар, ішінде 1 скат, 3 акула, 2 ірі тасбақа көрдік. УАУ деген эффект жоқ. Астаға келгенде бір рет кіріп шығуға болады.
S
SAMRAT SHOKUSHEV
15 маусым
Күшті уақыт өткізуге болады, бағасы қол жетімді әсіресе көп балалы отбасына.
У
Улданай А.
27 маусым
Бізге океанариум қатты ұнады іші әдемі әрі таза, балықтары ерекше екен
S
Sanzhar K.
21 тамыз
Океанариум ұнамады бағасы тым қымбат, бағасы мен ішіндегі көрсететінімен сәйкес келмейді
Ақкенже Искакова
13 тамыз
Кіру бағалары тым қымбат. Ең болмаса балдарға жеңілдік жасауға болады ғой.
Ulmeken Seidakbar
Өте қымбат мекеме. 10 минут океанариум көрдік әр адамға 4000тг. Ішіндегі барлық ойын алаңдары өте қымбат
Z
Zhamshid Abdikhashimov
10 маусым
Айланд ойын сауық орталығы өте жақсы, барлықтарыңызға рекомендую
Айдын Байров
Күшті. Океанариумы ұнады. Балаларға таптырмайтын жер.
Алтынай Сүнатілла
5 наурыз 2024
Жақсы жер екен ,бірақ ең үлкен воронка сияқты горкаға шынтаққа және басқа киетін қорғаныш керек екен ,өйткені синяк болып қайттық жылдамдықпен құлағанда чуть опасный қатты қолымды ұрып алдым ((и баллондарды адам көп болатын кезде көбейтсеңіздер өтініш таласып өлдік тот раз .Және судың тазалығына көңіл бөлсеңіздер және кішкентай балаларды памперспен қоя салатыны жаман екен оған тиым салуы керек сияқты (неге?себебі балалардың не бүлдіргені қайдан білесің памперспен жүрсе
Дана Агибаева
17 шілде
Вообще көретін жер емес, титтей дүниеге сонша ақша алады👎🏻Өте қымбат и таңқаларлық дүние жоқ👎🏻☹️Совет всем: бармаңыздар ақша құртып.
Мадияр Жунусов
Балаларды қыдыртуға керемет жер
Ерканат Нуржанов
Айланд орталығы Астана қаласындағы жанұямен демалатын ең керемет орын десем қателеспеймін! Рахмет!
Авантик Авант
29 қазан 2024
Бәрі жақсы
Болат Мухаматалиева
20 шілде 2024
Бассейн балаларға болмаса, үлкендерге бассейн жоқ. Хлоры көп.
Дархан Абдикаликов
Жақсы демалыс орны
Сауле Какимова
5 қараша 2023
Керемет демалдық. Балалар көнілді уақытты өткіздік. Серыис күшті
Диана Сапарбай
17 шілде
Кезек өте көп бірақ күшті
Эмма Бекен
27 қыркүйек 2023
Маған ұнады, ұлымды алып барғам 4сағаттың қалай өткенін білмей қалдық Ақтөбеден сіңлім келген олда ұнатып тағыда келгім келеді деп кетті, жақында ұлым достарымен туған күнін сол жақта өткізді тіпті естері шығып фотоғада түспепті, мен жүзіп білмеймін айналасында течение бар сонымен ғана жүрдім, горкалардан түстік іші жылы кішкентай баламен де қорықпай келуге болады су жып жылы әдемі жасаған, тек терезесі ашық іште жүрген адамдарды сыртта отырған адамдар қарай алады, өте ыңғайсыз мен үшін, суретпен жапқан сонда да көрінеді кейбір жерлері кішкене тесік соданда карап тұрады өз басыма ондай ұнамайды. Түгел жауып тастау керек әйнекті.
Манарбек Токтаган
10 маусым 2023
Балаларымыз үшін таптырмас демалыс орыны. Алайда, көп балалы отбасына деген жеңісті алып тастағандары жаманболған екен.
Куанышбек Косымов
24 наурыз 2024
маған өте әдемі ұнады Мен сонда да қалаймын 😍
Оразкул Сарсенбаева
29 шілде 2024
Өте жақсы жасалған маған ұнады
Асем Утепова
29 шілде 2024
Баруға кеңес бермеймін 3 сағат куттік очередь.
Асхат Муканов
3 шілде 2024
Іші күшті бағасы қымбаттау.
Ш
Болады өте қымбат билет
N
Nurbol K.
12 маусым 2024
Баламды 4 сағат бойы ішінен шығара алмадым)))
Асхат Мыштанов
12 шілде 2024
Қонақтарды апаруға болады.
Асылбек
23 шілде 2023
Балаларға жақсы демалыс орын екен
айнура макова
2 қаңтар 2024
Өте жақсы👍
Вячеслав Кузин
29 қаңтар 2024
Таза аквапарк. 1 және 2 қабаттардағы өте жақсы киім ауыстыратын бөлмелер. Орыс бу бөлмесі бар, өте ыстық, екінші қабаттағы киім ауыстыратын бөлмеде, фин, хамам. Терлегісі келмейтіндер үшін жылыту бөлмесі бар, сіз су процедураларынан кейін отыра аласыз. Акциялар басталғанға дейін келген дұрыс, мысалы, жұма күні сағат 15:00-ден бастап сіз 3000 теңгеге 4 сағатқа, ал таңертең бағасы 7200, сондай-ақ 04:00-ге немесе күні бойы 8200-ге кіре аласыз. Бірақ екінші жағдайда ол тыныш және бәрі еркін болады, ал 15: 00-ден бастап демалыс аяқталады, Шу мен Таразы, көптеген адамдар мен үлкендер мен кішкентайлар, бос шезлонгтардың болмауы. Кемшіліктері: жоқ ересек тыныш отыруға немесе жатуға болатын аймақ, өте күңгірт жарық және жабық терезелердің толық болмауы
M1RAEVSKY
Біз отбасымызбен бірге Ailand ойын-сауық орталығына бардық-ол жерде керемет! Балаларға аквапарк ұнады: слайдтар, жылы су, сәбилерге арналған бөлек аймақтар . Әйелім екеуміз де көңіл көтердік, слайдтардан мініп, бассейнде жүздік . Рас, адамдар көп болды, кіре берісте кезекте тұруға тура келді . Біз сондай-ақ аквариумға бардық-бұл өте үлкен! . Мен әлі еш жерде көптеген балықтар мен теңіз өмірін көрген емеспін . Акулалар мен алып тасбақалар ерекше әсер қалдырды . Жалпы, Егер сіз отбасыңызбен демалуға орын іздесеңіз, мен Айландты ұсынамын.
Светлана Лысенко
17 тамыз
Аквапарк ескі, екі слайд орташа 140 см, бір үштік питомник+, біреуі ересектерге арналған құйынды, толқынды бассейн (бірақ ол жұмыс істемейтін сияқты), жалқау өзен, балалар аймағы, ақбөкен. СПА, массаж-бөлек төлем. Тамақпен бірге сусындар, фаст-фуд сатып алуға болатын орын бар. Олар бұрын жазғандай, жоғарғы жағында есіктер ашылады-суық болу. Негізінен барлығы жалаңаяқ жүреді, тәпішкелер күн төсегінде, слайдтардың кіреберістерінде(баспалдақтың төменгі жағында) қалады немесе слайдтар шығатын жалпы бассейнге құбыр арқылы лақтырылады. Ішінде әлі де ойын-сауық саябағы мен аквариум бар-балықтарды көру және тамақтандыру. Саябақтың жанында аттракциондар бар.
эксперт всего
Мен аквариумға бардым. Үлкен кеңістік, қарау-қайта қарау емес! әрине, маған аквариум-көпірмен шешім ұнады, онда сіз жүзіп бара жатқан балықтарды байқай аласыз) Көптеген отбасылар келеді, балалар үшін аниматормен скучно емес ойын атмосферасына енетін "Джунгли" бағдарламасы дайындалды)
Strogo
Менің ойымша, бұл демалуға және көңіл көтеруге арналған тамаша орын, Қазақстанның әдемі астанасындағы, Астанадағы бір үлкен ғимаратта Ailand деп аталатын аквапарк пен океанариум бар,онда сіз өте жақсы уақыт өткізуге, акулалар мен тасбақаларды көруге, сатып алуға және дәмді тамақтануға, ұмытылмас естеліктермен қамтамасыз етілген❤️)
Ксения Киселёва
18 тамыз
Балалармен және балалармен бірге келетін үлкен отбасылық аквапарк. Яғни ересектер бақылайды-балалар көңіл көтереді. Өйткені көптеген туристер келеді, содан кейін әркімнің тәрбиесі әртүрлі - біреу балаларды итермелейді, біреу кезекпен жіберіп алмайды, біреу ересектерді құрметтемейді, ал біреу өзін дұрыс ұстайды. Су өте жақсы хлорланған, бұл көптеген келушілермен түсінікті. Екі қабаттағы киім ауыстыратын бөлмелер, барлығына шкафтар жеткілікті. Жалғыз нәрсе-кейбір шкафтар өз нөмірлері бойынша ғана емес, кез-келген білезікпен ашылады. Тазалау уақтылы, тамақтану аймағы екінші қабатта ыңғайлы орналасқан және сіз өзіңізді тапсаңыз, бассейндердегі балаларды бақылай аласыз
зоя зилинька
Ересектер мен балаларға арналған тамаша орталық. Су сырғанақтары, бассейндер, шеңберлер бар.Қауіпсіздікті құтқарушылар бақылайды.кафе бар, жүзуге арналған дүкен бар. Киім ауыстыратын бөлмелер таза және бос, хамам сауналары, балалар бассейндері бар. Душ кең.автотұрақ бар. Көптеген адамдар әрқашан. Ересектер үшін көбік кештері
Азиза Т
4 шілде
Балаларым екеумізге ұнады. Барлығы негізінен балаларға арналған, бірақ ересектер үшін де аттракциондар бар. Хлордың иісі. Дұрыс жүзе алмайтындар үшін. Құтқарушылар бәрін бақылайды . Тамақ пен сусындарды өзіңізбен бірге алуға болады.
Иван Рахманов
25 маусым
Бірге отбасылық демалыс үшін тамаша орын. Инфрақұрылымның жағдайы лайықты, тот басқан темір көп емес. Тазалық туралы-жақсы, шаш суда жүзеді. Аквапарктан кейін балалар, әрине, су ішіп, құсу болды. Сондықтан алдын ала дайындалыңыз, таблетка сатып алыңыз. Жұмыс күні болды, адамдар көп болмады. Мұнда компьютерлік аттракциондар, аниматорлары бар квест бөлмесі бар. Бізге ұнады.
M
MiraSomerholder Somerholder
24 қыркүйек 2024
Керемет ойын-сауық орталығы: 1) джунгли шыршасы. Тіпті ересек адам да көруге қызығушылық танытады. 2) акулаларды көру және көру үшін балық аквариумы. 3) балаларға арналған ойын. Жалғыз минус-бұл кафе кірген кезде өте дәмді емес, олар ұзақ уақыт пісіреді. Сусындар өте суық, мұздатқыштан шыққандай және қызметкерлер фигистикалық жұмыс істейді.
Инкогнито 9679
13 қараша 2024
Балаларға арналған Жақсы орталық, салқын аквариум туннелі, Дино паркі, Аквапарк бар. Кейбір ойын автоматтары. Демалыс күндері касса мен гардеробтың залында шынымен итерілмегені ұнамады, өте кішкентай аймақ. Жұмыс күндері барған дұрыс. Астана сияқты үлкен қала үшін балаларға арналған ойын-сауық орындары аз. Сондықтан мұнда әрқашан адамдар көп.
Yuriy Stepanov
2025 жылғы 16 Сәуірде Океанариумға барды. Балықтардың көптеген түрлері таң қалдырды, "кішкентай су перісі" шоуы болды, уақыт шектеулері жоқ. Жалпы, көруге болатын көп нәрсе бар. Сізге ұнамайтын жалғыз нәрсе-бұл фотографтар олар сізді түсіреді және шығу кезінде сізге жиіркенішті сападағы фотосуреттерді сатады, пересветами, жарқыл, муар. Кәсіби техникамен жұмыс істейді, кәсіпқойлардан алыс!
M
Murat
8 шілде
Уақытты өткізуге жақсы орын, өйткені біріншіден: жақсы және ұқыпты киім ауыстыратын бөлмелер, көп орын және көптеген адамдар үшін жеткілікті екіншіден: әр түрлі сауналардың үлкен таңдауы, олар өте әдемі көрінеді, оларда орын аз және олар босатылғанша күтуге тура келді . Бұл үшін минус Сондай-ақ , маған суретте көрсетілген слайд ұнамайды (бұл маған өте қауіпті болып көрінді), мен оны жақын арада алып тастаймын деп үміттенемін
Федор
5 қараша 2023
Керемет аквапарк, жұма күні кешке адамдар көп болған жоқ, олар кассада кезекте тұрған жоқ, киім ауыстыратын бөлмелерде таза, слайдтарда бір минут күткен жоқ. Слайдтар көп емес, бірақ үлкен ұлы мен кішкентай қызы 2 сағатқа жеткілікті болды, әсіресе бүкіл отбасы үшін 14000 бағасы ұнады, Мәскеуде бір ересек адамға Кариб теңізіне билет сонша тұрады. Жалғыз тілек-жұмыс уақытын кем дегенде 21-00-ге дейін арттыру, жұмыстан кейін оны орындау қиын
K
karak
28 шілде 2024
Балалар үшін тамаша орын, су жылы, Е, Т бірнеше бассейндер жасына қарай, ал өзен - бұл" тақырып " - жастар айтқандай. Жазғы маусымда ерте келу керек, өйткені билеттер саны шектеулі. Жалпы, бәрі ұнады, жалғыз нәрсе ренжіді-біз 11-ге кіріп, бос "шезлонгтарды"таба алмадық. Қалай болғанда да, әкімшілікті қарастыру керек, өйткені орындардың саны билеттер санына сәйкес келуі керек. Мен кейбір келушілер қосымша төсек-орындарды алғанын мойындаймын.