Всё супер. Киім дүкені, тамақ ішетін жері де, даже балалар ойнайтын жері керемет. 1 оплата жасайсың и кешке дейін безлимит ойнай береді. Жақсы ойластырылған. Но 5 жасқа дейінгі ойнайтын балалар жағына ойласытыру керек. И ещё но кейбір магазин жақтарында интернет сеть ұстамайды оплата жасауға, сол жағынан дұрыстасы керемет болады
Заманауи сауда орталығы, тазалық, тәртіп, жерасты паркингі, фуд-корт аймағы, көптеген сауда нүктелері және, әрине, бірінші қабаттағы үлкен супермаркет, кинотеатр бар.
Балалары бар ата - аналар үшін лифттер бар, эскалаторлар өздерінің логикасымен орналастырылған-мұнда алғаш рет келгеннен кейін сіз бір деңгейден екінші деңгейге өту жолын ұзақ уақыт іздей аласыз, кешен өте үлкен.
Алғаш рет келгеннен кейін сіз 4-5 сағат бойы витриналарды зерттей аласыз, Сізді қызықтыратын объектінің қай жерде екенін алдын-ала түсінген жөн.
Қаланың алғашқы қалыпты СҮ
Кемшіліктері бар -
Тұрақтың нашар орналасуы
СҮ жанындағы демалыс аймағы ақсап тұр
4/10 фудкортын өзгерту керек
Кейде ескі таныстарды кездестіруге болады 🪳
Артықшылықтары да бар +
Салондардың бай таңдауы 👖 🩲 🎽
Жақсы аумақтық орналасуы
Терезелерден керемет көрініс
Бөлек пинт әдеттегідей 100/100
Кинотеатр жаман емес бірақ бағаны төмендетуге болмайды және адамдар барады!
Өскеменде бұл сауда орталығы ең ұнады.
Біз киім, аяқ киім және косметиканы тез сатып алу қажет болған жағдайға тап болдық. Әрине, премиум класс емес, бірақ біз бәрін таптық-базаны еш қиындықсыз таңдауға болады)
Сонымен қатар, үлкен азық-түлік дүкені, фаст-фуд аймағы және сыра мейрамханасы бар, "алып кету" сырасы бар, өте ыңғайлы.
Өте керемет сауда-ойын-сауық кешені! Біз бұл жерге бүкіл отбасымызбен бардық-біз бардық. Көптеген дүкендер! Әр түрлі брендтердің болуы! Маған бутиктердегі ассортимент өте ұнады. Жақсы бағалар.
Барлық ақшаны жұмсауға жақсы орын. Балаларға да, ересектерге де арналған көптеген киім дүкендері бар. Сондай-ақ, фудкорт аймағы, жапон, американдық тағамдар бар, сіз жалпы аштықтан кетпейсіз. Тұрақ проблемалары бар, демалыс күндері сағат 2-3-те сіз тұрақ қоясыз. Тамаша орын 👍
Керемет үлкен сауда орталығы, мен мұнда киім мен аяқ киім дүкендерін аралағанды ұнатамын, кинотеатр, бірнеше жайлы бөлмелер, үшінші қабаттағы гардероб, ойын алаңдары, кітап дүкені, үшінші қабатта көптеген кафелер мен мейрамханалар бар, маған Cofee boom ұнайды, жақсы үлкен азық-түлік дүкені және әртүрлі банктердің банкоматтары, гүл дүкені бар және дәріхана. Компьютерлік және мобильді дүкендер бар. Жақсы пайдалы орын. Мен мұнда отбасыммен және достарыммен бірге болғанды жақсы көремін.
Өскемендегі үздік СОО. Мен оған барғанды жақсы көремін. Тауарлардың кең ассортименті. Үлкен азық-түлік дүкені, әлі де кинотеатр, фудкорт, балаларға арналған ойын-сауық бар. Мен бәріне кеңес беремін.
Тамаша сауда-саттық кешені .
Ыңғайлы және жылы жерасты паркингі.
Мұқият және сыпайы тұрақ қызметкерлері .
Сондай-ақ , сауда-ойын-сауық кешенінің барлық қызметкерлері клиенттермен мұқият және сыпайы .
Өскемен үшін бұл халықтың барлық топтары үшін толыққанды ,жанды сауда ,ойын-сауық орталығы.Мұнда бірден өркениетке,мәдениетке,жайлылыққа қатысы бар.
Орталық әкімшілігіне рахмет орталықтың осы орасан зор денесі таза және үздіксіз, таза және тәртіпте жұмыс істейді.
Тамаша орын сіз көп нәрсені ала аласыз өнімдер де жабдықтар да телефондардағы пленка мен әйнекті өте жақсы ауыстырады өте үлкен тіпті ештеңе сатып алмасаңыз да бірақ сіз отбасыңызбен демалып қана қоймай сонымен қатар азық түлікке немесе басқа нәрсеге бару үшін тамаша орынды көре аласыз
Бұл қалада 30 жыл ішінде салынған ең жақсы сауда орталығы, заманауи кинотеатр, ойын алаңдары, кең фудкорт, супермаркет және танымал сауда брендтері бар. Мұнда сіз бүкіл отбасыңызбен ләззат алу үшін де, пайдалы болу үшін де уақыт өткізе аласыз. Кең жерасты және жер үсті автотұрақтары бар.
Тауарлардың үлкен таңдауы. Фудкорттағы дәмді және әртүрлі тағамдар, соның ішінде вегетариандық тағамдар. Ыстықта салқын, Таза Дәретханалар, банкоматтар.
Әр түрлі бөлімдері бар жақсы супермаркет. Жақсы азық-түлік бөлімі. Дәмді тағамдар үшін кең фудкорт. Супермаркетте кинотеатр бар. Жақын жерде кең автотұрақ бар. Жерасты паркингі бар.
Жақсы орталық. Сіз кез-келген әмияннан дүкен таба аласыз. Ойын алаңы да, кинотеатр да бар. Әсіресе танымал әлемдік өндірушілердің сапалы тауарлары бар дүкендер қуантады. Көшедегі тұрақ өте кішкентай, бірақ жерасты(ақылы) бар. Жер асты автотұрағынан кіру және шығу өте нашар ұйымдастырылған.
Маған мұнда ұнайды, бірақ барлық жерде емес! Пинт-бұл қорқынышты қызмет! Бірінші қабаттағы супер базар мен оның қалай аталатынын ұмытып кетемін стор кейбір құзыретті емес Мисс кузет өзіне өзі қызмет көрсету кассаларында әр лайықты адам ұрыны көреді! Егер олар өз клиенттеріне сенбесе, онда өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы не үшін қажет?! Өкінішке орай Ука бұдан былай қай жерде болмасын мұнда аяғымен де сатып алу қалыпты жағдай!
Егер сіз қайда барсаңыз, жақсы сауда орталығы. Бірақ бәрі өте қымбат егер сіз бір жерге тапсырыс берсеңіз де, ол арзанырақ болады. Көптеген дүкендер бәрін жақсы көрді және тағам дәмді, тіпті кинотеатр мен ойын-сауық кешені бар. Бірақ бағалар, әрине, көп нәрсені қалайды.
УКа-дағы балалардың сүйікті орны. Сіз ішуге, тамақтануға, ойнауға болады. Киноға бару, бірақ қымбат. Жақын жерде алаң мен жағалау бар. Өзен вокзалы да жақын.
Бұл бүкіл қаладағы ең танымал орын болуы мүмкін. Барлық қызметкерлер өте сыпайы және әрқашан көмектесуге дайын. Мен мезгіл-мезгіл әр түрлі бутиктерге барамын, техникалық қызмет көрсету мен тауарлар еш жерде қиындық тудырмады. Бұл тамақ ішуге, көңіл көтеруге және дүкенге баруға болатын әмбебап орын.
Өте керемет сауда орталығы танымал киім дүкендері, жабдықтар бар 3 қабатта азық-түлік бөлімдері өте көп, азық-түлік дүкені әрқашан жылы, ыңғайсыз паркоктың кемшіліктерінен (ақылы жерасты тұрағы бар), сауда орталығына үлкен кептелістерге жету өте қиын
Керемет супермаркет тамақ ішетін орын бар қарапайым тілмен айтқанда барлық кітаптар бар сіз оларды оқығыңыз немесе үйге апарғыңыз келеді бірақ сіз кітапты сатып алуыңыз керек егер үйге барғыңыз келсе бізге өте ұнады
Бәлкім, ҚК-дегі жалғыз лайықты ірі сауда ойын-сауық орталығы. Егер сіз милионник қаласынан келсеңіз және мұнда кәдімгі дүкендері бар өркениеттің бір бөлігін алғыңыз келсе.
Ультракүлгін-бұл орын зеңбірек және көлік жүргізіп ,көлік қоятын жерде, дәретханалар тегін, супермаркет, кез-келген талғамға сай шмот, қалада бірнеше адам қажет
Қалада бірінші және жалғыз сауда орталығы, оған қосатын ештеңе жоқ, көптеген қала тұрғындары үшін жай демалыс орны, киноға бару, Фудкортта тамақтану және т.б...
Жерасты тұрағы бар қаладағы алғашқы сауда орталығы!
Сауда орталығының жалға алушылары-менің талғамым әлсіз, "желілер" бар, бірақ олар аз.
Жалпы, барлығы үштікке арналған.
ADC-ге барғанды жақсы көреді. Бұл ғимаратта бәрі бар. Киім бутиктері, косметика, супермаркет және ең бастысы ойын-сауық кинотеатр, кішкентай балаларға арналған ойын алаңдары, сонымен қатар сіз дәмді тамақтануға болады.
Кез-келген бағыттағы көптеген бөлімдері бар үлкен сауда орталығы. Кинотеатр, кафе бар. Автотұрақ аз. Кешке көлікті қоятын жер жоқ, және мәңгілікке шығу үшін тығын.
Керемет сауда орталығы! Кез келген дәм мен түске арналған бутиктер! Лайықты қызмет. Сіз тамақ ішіп, кофе іше аласыз. Барлық жерде тазалық. Әкімшілікке рахмет.
Үлкен сауда орталығы, негізінен ерекше және таңқаларлық емес. Бірақ бірнеше сағат бойы сіз өзіңізді бос ұстай аласыз. Неге жұлдыздар, менен сұрайсың ба? Жұма, сенбі, жексенбі жай ғана тұрақта да, сауда орталығының өзінде де итерілмейді.
Сауда орталығының орташа деңгейі қала орталығынан және орталық көшелерден алыс орналасуына байланысты болуы мүмкін. Үлкен ыңғайлы тұрақ . Жалпы, егер сізге шұғыл түрде ұсынылған тауардан бірдеңе қажет болса, онда сіз тез және кезексіз сатып ала аласыз.
Өскемен үшін жақсы сауда орталығы, балаларға арналған көптеген бутиктер мен арнайы орындар бар. Сіз тамақ ішіп, ойнай аласыз, тіпті кино көре аласыз. Біздің отбасымыз үшін жеке баратын орындардың бірі.
Керемет сауда кешені!!! Барлығы кіреді!!! Бүкіл отбасы үшін!!! Уау кинотеатры!!! Балалар үшін ойын алаңы супер, ұлы қуанады!!! Келіңіздер, келіңіздер!!!
Барлық брендтер барабар бағамен. Маған бірінші қабаттағы спорттық аяқ киім дүкені қатты ұнады. Олар әйелімен бірге Sketchers кроссовкаларын сатып алды. Қыз кеңесші күлімсіреп, қосымша жеңілдік жасады. Дүкендегі жағдай және тұтынушыларға деген көзқарас жақсы!
Өз өнімдерінің сапасына сәйкес келетін орындар бар бірақ тек екінші қол бар және бағалар өте жоғары қазір менің ойымша Maxi Djinsa ол жерде көп нәрсе істемеді ештеңе айтпайды басқа ештеңе жоқ
Керемет сауда орталығы онда ESB кафелерден бутиктер мен балға дейін. Егер олар әрқашан не айтса. Жалғыз ыңғайлы емес нәрсе-1-ші қабаттағы дүкенде сөмкелерді сөмкелерді және т.б. салу ыңғайлы емес.
Үлкен ассортимент. Көптеген әртүрлі бутиктер мен дүкендер. Сіз үйге бір жыл бойы азық-түлік сатып ала аласыз, Marvin-де тәттілермен рахаттана аласыз, керемет және сапалы киім-кешек пен аяқ киім, балаларға арналған көптеген өнімдер, сондай-ақ тұрмыстық техникасы бар үлкен бөлім сатып ала аласыз.
Сонымен қатар, сыпайы қызметкерлер сізді қызықтыратын өнімді таңдауға көмектеседі.
Сіз сұлулық салондарында немесе барбер дүкенінде өзіңізді ретке келтіре аласыз.
Балалар ондағы барлық нәрсені көруге қызығушылық танытады, өйткені ғимараттың орналасуы әдеттегідей емес.
Көлікпен жету оңай болмайды, бірақ сіз көлігіңізді үлкен көше тұрағында да, жерасты тұрағында да қалдыра аласыз, ол 22:00-ге дейін жұмыс істейді.
Үшінші қабаттың барлығы дерлік балалар мен ересектерге арналған ойын-сауық орталығы ретінде қызмет етеді. Атап айтқанда: Ертіс өзенінің жағалауының керемет көрінісі бар тез және өте қымбат емес тағамдарға арналған көптеген мекемелер (ең жақсы көріністер күн батқанға дейін ашылады) сонымен қатар достарыңызбен жайлы ортада сыра ішіп отыруға немесе бір бөтелке жақсы шараппен кездесуге болатын бар бар.
Балалар үшін әртүрлі аттракциондар, ойындар және басқа да бос уақыттары бар үлкен орталық бар.
Мұнда қызықты және танымдық орындар бар хайуанаттар бағы, айна лабиринті және иллюзия саябағы қызықты эксперименттермен.
Сіз үшін көптеген залдар мен фильмдердің Жаңа жаңалықтары бар кинотеатр жұмыс істейді.
Егер сіз АДК өзенінде болған болсаңыз, онда ол жерге негізінен белгілі бір жерге немесе белгілі бір тауарларға келіңіз.
Бірақ егер сіз ол жерде бірінші рет болсаңыз, онда жұмсауға дайын болыңыз, өйткені көздер жай шашырайды
Жақсы сауда және жақсы күн)
Менің пікірім сізге көмектесті деп үміттенемін.
Жақсы, заманауи жабдықталған сауда орталығы, сапалы тауарлары бар дүкендер бар және сіз жеңіл тамақ іше аласыз (мен Zheka ' s plov doner House мейрамханасына кеңес бере аламын, олар көзге жағымды функционалды дизайнға ие, әзірге тек жақсы персонал мен дәмді тауық алматылық донерді соуспен қарсы алды, тек кәдімгі бөлікті алыңыз, үлкен мөлшерде тұздық толтырылмауы мүмкін). Сондай - ақ, әртүрлі ойын-сауықтар бар-хайуанаттар бағы, ойын және т.б. байланыс пен интернетке қатысты мәселелер бар, мүмкін автотұрақ пен күзет қызметкерлерінің құзыреті де бар.
Жақсы сауда орталығы. Барлығы үшін ойын-сауық бар. Тамаша фудкорт, киім дүкендері, спорттық жабдықтар, ойын және білім беру орталықтары, кинотеатр. Мен баруға кеңес беремін 👍
Азық-түлік корты мен ана мен баланың бөлмесінде жүгіретін сүйкімді тарақандар, бұл өз кезегінде мүлдем су жоқ, содан кейін тек суық. Ана мен бала бөлмесінің өзі 4 шаршы метрлік түрме дәретханасына ұқсайды. Біреуден көп отбасы сыймайды. Едендегі плиткалар өте тайғақ, сіз қандай аяқ киіммен жүру керектігін ойлауыңыз керек. Матизаға арналған жерасты тұрағы? Олар ҰК-ны белгілеу бойынша тұрақ үшін жазамен қорқытады, бірақ кез-келген қалыпты жол талғамайтын көлік енді бұл белгіге сәйкес келмейді немесе оның жанында екі жаққа ешкім көлікті ыңғайлы етіп қоймайды. Әйтпесе бәрі жақсы