8 Көл

Kuralai_universal
4 маусым 2024
Алматының жақсы жерлерінің бірі. Дегенмен қаладан алыс. Кішкентай көлгіктерде бар, тісі де сәйкесінше... Туризм саласын дамытуға күш салса табысты жер болады.
Еламан Орынбаев
29 қараша 2023
Былайша жаман жер емес Өзі Сегіз Көл ,бірақ қызмет сапасы төмен бағалары тым жоғарлатып қойған,жазда барсаң толған Аралар шағып алады бұның орнына Турцияға барған абзал екен бағалары бірдей
Орынбек Т.
28 қыркүйек 2024
Керемет демалыс орны. Кеңес беремін.
У
Улжан Шертаева
12 қыркүйек 2024
Жақсы әдемі жер. Қызмет көрсету өте күшті. Бірақ ресторанның бағалары қымбат
Николай Б.
Тамаша орын! Қызмет биіктікте, кіреберісте металл детектор бұл қауіпсіздік үшін өте маңызды! Аумағы жақсы күтімді! Хайуанаттар бағы бар! Автобус жүргізушілері өте сыпайы және көңілді! Олар айтқандай театр ілгіштен басталады ) Хайуанаттар бағы, спа, мейрамхана, балық аулау бар! Байланыс хайуанаттар бағы! Акция бойынша жұмыс күндері аумаққа кіру тегін. Сіз қояндарды, бұғыларды, ракондарды, үйректерді тамақтандыруға болады) және мұның бәрі тегін))) Олар вле қымбат және қорқынышты деген пікірлерді оқығаннан қорқады! Сондықтан бұл дұрыс емес !!! Бағалар қаланың кез-келген мейрамханасындағыдай 2500-ден бастап және не тапсырыс беруге байланысты жоғары қарай))) Сіз үшін саябақ пен хайуанаттар бағының қызметі сіз тек мейрамхана үшін төлейсіз! Мұндай аумақты тәртіпте ұстау қанша тұратынын түсінетіндерге арналған орын! Бұл сізге капчагайдағы тегін жағажай емес(темекі тұқылдары, сыра банкалары мен харчкаларды көрмейсіз) Идея авторларына және осы жобаны жүзеге асыратындарға таза жайлы орын үшін үлкен рахмет !!!!
Миша Ионов
"8 көл кешеніндегі демалыс жалпы жағымды әсер қалдырды. Табиғат керемет әдемі, атмосфера тыныш және бейбіт. Алайда, ас үй үміттерді ақтамағанын атап өткім келеді-ыдыс-аяқтар өте дәмді болмады, ал бағалар мұндай қызмет деңгейі үшін тым жоғары болды. Осыған қарамастан, өмір сүрудің табиғаты мен жайлылығы осы кемшіліктердің орнын толтырады және мен бұл жерді жалғыздық пен ашық ауада демалуды қалайтындар үшін ұсынар едім."
O
Oga Lozitsky
13 шілде 2024
8-де болдысер шілдеде екі күн, бейсенбіден сенбіге дейін, демалуға арналған керемет орын, үлкен аумақ жақсы күтімді , велошерулер супер, қабылдау және хаузкипинг өте сыпайы және жауапты қызметкерлер, бөлмелер таза . Арован мейрамханасы , онда таңғы ас , маған қызмет көрсету жылдамдығы ұнады, сыпайы даяшылар, барлық тағамдар дәмді, десерттер ерекше мақтауға лайық - бәрін сынап көрді ! Бұл демалыстың ең үлкен кемшілігі Шығыс мейрамханасына бару болды , бұл аумақтағы басқа мемлекет сияқты әсер қалдырды , 5 ыстық тағамға тапсырыс берді, тапсырысты қабылдады, 15 минуттан кейін біреуі әкелді, тағы 30 минуттан кейін даяшы келіп, қалған 4 ыстық болмайды, ингредиенттер жоқ деді! Ас үйде аялдама парағы жұмыс істей ме ? Мейрамхана менеджерлері қайда қарайды ? Біз бір сағат күткенше, төрт компания кіріп, тапсырыс беруге тырысты және кетіп қалды . Коктейльдер жабысқақ лас стақандарда әкелінді . Үшін өте оғаш орын 8Озер . Мен әлі күнге дейін әкімшіліктен белгілер мен бағыттарды іліп қоюды сұрағым келеді, онда сіз жүре аласыз , ал жалға алынған электр машиналарында жоқ. Жалпы, бұл жер отбасылық демалыс үшін керемет !
Наталья Ц.
Демалыс күнін өткізуге өте керемет орын. Бізге сафари паркі ұнады, жабайы қабандар, қояндар, маралдар бар қорықта көлікпен жүріңіз. Сайтта жануарларды тамақтандыруға болатын питомник бар. Аумағы үлкен , бәрін айналып өту үшін үлкен жалға алған дұрыс. Кіру ақылы, бұл аумаққа жұмсауға болатын депозит. Мейрамхана-орташа бағадан жоғары
Анюта
Тамаша орын, шетелдегідей өте әдемі, аумағы үлкен. Бұл өте қымбат, бірақ бассейн Алматы қаласындағы ең таза және ағартқышпен сасық емес. Өте таза, балалар үшін әртүрлілік өте көп, кем дегенде балаларға перееус алуға болмайды.
Наталья Лит
27 қараша 2024
Алматыдағы "8 көл" демалыс орталығы-көркем табиғаты, бассейндері, мейрамханалары мен ойын-сауықтары бар әдемі орын. Отбасылық демалыс үшін қолайлы, бірақ бағасы орташа деңгейден жоғары, ал демалыс күндері адамдар көп.
Дмитрий Динякин
26 маусым 2024
Қазіргі уақытта өте әдемі кешен, үлкен аумақ үлкен және салқын бассейн, жұмадан дүйсенбіге дейін бассейнде ең көп баратын күндер, бірақ қалған күндері адамдар бар... қызметкерлер жағымды ас үй дәмді, олардың сусындары мен тағамдары бар, оларды кіре берісте қалдыру мүмкін емес, балалар тағамы... велосипедтерді жалға алып, велосипедпен жүруге болады бүкіл шырша аумағында термалды СПА бар, сауна мен ыстық бассейні бар (әсіресе қыста жақсы) бірнеше ойын алаңдары бар, көлде катамаранмен жүру, сонымен қатар іскерлік іс-шараларға кеңес беремін... және көптеген үйректер көл үстіндегі көпір аймағында бар, барлығы балалар да, ересектер де оларды тамақтандырады және таң қалдырады…
Павел Читейшвили
кешен ұнады. келесі жолы қуанышпен келеміз. Үлкен сандар. жақсы таңғы ас. кешкі ас кезінде шындық дәмді болмады. керемет спа, әсіресе салқын уақытта.
Александра Коротина
20 мамыр 2024
Біз әр демалыс сайын осында боламыз-бұл біздің отбасымыз үшін керемет сұлулық саябағы, көлдер, үйректер, қаздар, мейрамхананың керемет асханасы, жаңа қуырылған балық және өте дәмді барбекю, велосипедті жалға алу және сегізінші көлге дейін асфальтталған жолдармен жүру мүмкіндігі - 5-6 сағат ішінде сіз бүкіл жұмыс аптасында қуат аласыз. Бағалар өте қолайлы, осы жазда үйді екі аптаға жалға алды. Қыста ыстық суы бар термалды бассейні бар СПА, жазда үлкен бассейн жайлы жылы температураға дейін қызады, балалар хайуанаттар бағы және атқа міну мүмкіндігі. Жалпы, бұл жер-біздің махаббатымыз😊
Любовь Доценко
Маған өте ұнайды, кез-келген талғамға уақыт бөлетін сүйікті орындардың бірі,термалды спа,питомник,балық аулау,велосипед тебу және серуендеуге арналған керемет табиғат пен таза ауа.
Сергей Кожин
Керемет орын. Қыста болса да-мұз айдыны, конькиді жалға алу. Қарда жүретін көліктерді, тубингтерді жалға алу... СПА аумағы, жылу көзі бар. Судың температурасы 38 ° С. 3 монша, бассейн үй-жайда... Аумақтағы мейрамхана, шағын хайуанаттар бағы және т. б.
Наталья Юрманова
Мен үшін бұл жер екіұшты. Көруге тұрарлық нәрсе-100%. Өте ыңғайлы үйлер, олар күнделікті тазаланады және тазалау жақсы деңгейде. Мен қандай да бір себептермен көлдерде жүзуге болады деп ойладым. Алайда олай емес. Көлдер әдемі, бірақ мен оларға жақындауды ұсынбаймын, өйткені олардан батпақтың жағымсыз иісі шығады. Көлдер объективті түрде лас, дәлірек айтсақ, 8 Батпақты атайды. 8 көлдің орны жүзуге арналған орын бар деп болжайды. Бірақ бассейндерде ғана шомылуға болады. Бассейндер таза, аумағы жақсы күтімді. Кемшіліктері: көптеген адамдар (көбісі күнді өткізуге келеді және түнде үйге кетеді). Нәтижесінде, көптеген адамдар шезлонгтарды алып жатты, сол жерде ішіп-жеді (мейрамханаларға бармады), сәйкесінше күндіз бассейндердің жанында әрдайым таза бола бермейтін. Балмұздақ пен барларға кезек үлкен болды. Біз онда 12 күн болдық, бүкіл аумақты айналып өттік, серуендеуге және көруге болатын жер бар. Олар кешкі бағдарламаларда болды, қызықты болды. Дегенмен, бірден дайындалыңыз, онда көптеген плиткалар бар және күндіз қатты ыстық болады. Менің ойымша, бұл жер бір реттік, бірақ жайлы демалыс үшін жеткілікті (біз табиғи жүзу орындарын ұнататын отбасы ретінде айтамыз, біз бассейндердің жанкүйерлері емеспіз). Бассейн жанкүйерлері үшін жұмақ бар шығар. Жергілікті тұрғындар бұл жоғары деңгейдегі демалыс екенін айтқан кезде мені таң қалдырады. Менің ойымша, жоқ. Бұл ештеңеден жақсы, бірақ артық емес. Ия, мен таңғы ас туралы айтпадым) таңғы ас түнімен келгендерге арналған жолдамаға енгізілген. Таңғы ас батырларға арналған) ұсынылатыны соншалық, біз жартысын әкелмеуді сұрадық, өйткені біз оны жемейміз) Біз мейрамханаларда түскі және кешкі ас іштік. Олар сайттан табылған барлық мейрамханаларда болды. Мен барлық жерде жақсы ас үй болғанын мойындауым керек, олардың ешқайсысында шағымдар жоқ. Маңызды сәт - 8 көлде бағалар өте жоғары, ал азық-түлік пен кәдесыйлардан сол жерді әлдеқайда арзан сатып алуға болады. Алайда, бұл сіздің көлігіңіздің болуы туралы, өйткені жақын жерде ештеңе жоқ. Жеткізілімге тапсырыс беру мүмкін емес, жеткізушілердің көліктері тіпті аумаққа кіруге рұқсат етілмейді. Тағы бір маңыздысы: түнде демалу немесе демалу маңызды емес, БӨП арқылы бассейндерге кіру ақылы) бір күнге білезік сатып алу керек) Бос емес) бұл Мен үшін жаңалық, әдетте Егер сіз аумақта тұрсаңыз, онда әдетте шомылу аймағына бару құнына кіреді, бірақ бұл 8 көл туралы емес) Жалпы, бізде демалыс жақсы өтті, бірақ бұл бюджеттік емес еді және менің ойымша, теңізге барған дұрыс! 8 көлге қайта баруды жоспарламаймыз!
Джамиля Серкебаева
Олар отбасымен жақсы демалды, бұл жер өте әдемі, көркем, бөлмеде жылы болды, терезелерден соқпады . Жалғыз нәрсе , бірақ мейрамханадағы бағалар сәйкес келмейді, өйткені порция жеткіліксіз болды және біз бұрын бөлмеге тапсырыс беруіміз керек еді
Александр Тай
25 шілде 2024
Жақсы орын. Су аймағындағы жақсы демалыс аймағы, жақсы мейрамханалар, серуендеуге арналған тамаша аймақ, әсіресе велосипедпен. Және, жалпы, әдемі! Әрине, кемшіліктер де бар ( Бөлмелерде есту тек өлтіруші болып табылады. Сондықтан, егер болса, коттеджді жалға алған дұрыс) Велосипед паркі, жалпы алғанда, өте жақсы бұзылады, оны жаңартады немесе жөндейді
Irina.Yudova89
Мұнда алғаш рет 4 адамнан тұратын отбасы болды. Олар 15 нөмірлі коттеджді жалға алды. Бірден кемшіліктердің бірі-құмырсқалар, олар барлық жерде және үйде де бар, бірақ егер сіз үйде жемесеңіз, олардың көп мөлшері болмайды. Үйде сізге қажет нәрсенің бәрі бар, жайлы, жайлы. Аумағы үлкен, серуендеуге, велосипедпен жүруге орын бар. Мейрамханада тағам монотонды, дегенмен кез-келген талғамға және әмиянға арналған. Коттеджді жалға алғанда-таңғы ас кіреді. Сондай-ақ балалар ойын және спа-да сертификаттар берілді.
Валерия Сафонова
Демалысты үзуге тура келді. 1. Үйлер ескі, ішінде жаңа еден мен плитка жасалды, қабырғалары әктелді, бұл туралы. Қалғанының бәрі ескі, сынған және тозған. Косметикалық жөндеуге қарамастан, үйлерде шірік пен ылғалдың адам төзгісіз иісі бар (бұл біздің кетуіміздің басты себебі болды , ұйықтау мүмкін емес). Егер сіз үйдің сыртына назар аударсаңыз, оның шіріп жатқанын көруге болады, қабырға тақталары ескі және шикі. 2. Бөлмеде шағын бар шкафы сынған, барлығы шаңда, соның ішінде теледидар, төсек және ешкі жарылған диван, жатын бөлмесінде заттар шкафы сынған. Үйдегі артықшылықтар: таза зығыр маталар мен сүлгілер, ваннаға арналған керек-жарақтар бар, бірақ бес жұлдызға арналған сүлгілер мен қонақүйдің жұлдызына сәйкес келетін бір реттік гигиеналық құрылғылар жетіспейді, бірақ бөлмеде осындай сасық болса да … Сүйкімді әйел клинер, иә, біз қазір жөндеуден кейін иіскеп жатырмыз деді және лимон бүріккішімен ылғалдың иісін жасыруға мейірімділікпен азаптады, бірақ бекер. Таңғы ас әр түрлі емес , қарапайым , бірақ лайықты. Аумақтың өзі керемет !! Мұз айдындары, көлдер, табиғат, таза ауа, бәрі керемет ! СПА бар, біз бармадық, көңіл-күй бұзылды. Бұл жерде серуендеп , табиғаттан ләззат алыңыз, бірақ түнемей.))))) Шығыс мейрамханасы мен кеңес беремін Арован мейрамханасы-ас үй дәмді, бірақ ыдыс-аяқ лас сұмдық, шай кедергі жасай алмады, үстелден 2 қасық, және 2 жуылмаған ! Мен барлық құрылғыларды шәйнектен қайнаған сумен сүртуге тура келді, дәретхана көшеде. Фотосуреттер мен бейнелер қоса беріледі
Вячеслав Макриди
7 қаңтар 2024
Жыл сайын жылы мезгілде мұнда велосипедпен жүру үшін келеміз. Серуендеуге, серуендеуге, отбасылық демалысқа тамаша орын. Өзінің хайуанаттар бағы бар үлкен аумақ, барлық жерде таза, таза ауа және тыныштық. Неліктен егер мен спа-ға бару үшін төлеген болсам, шығу және қайта кіру үшін төлеу керек пе? Мен жақын маңдағы Шығыс кафесіне барғым келеді, өйткені спа-да тамақ жоқ. Мен смузиге тапсырыс бердім, шайға тапсырыс бердім, бірақ бұл тамақ емес. Кем дегенде хот-догтар, гамбургерлер жасаңыз. Қызмет үшін 10% орынсыз деп санаймын. Онда жай ғана бассейн үстелдері бар. Олар термалды бассейннен үстелге оралды, ал басқалары қазірдің өзінде отыр, бірақ олар кружкалар мен сүлгілерді сол жерде қалдырды. Даяшылар үстелді басқаларға берді, өйткені біз 30 минут болмадық. Термалды бассейн жақсы, 3 бу бөлмесі жақсы, бірақ бу бөлмесінің жанындағы бассейн хлормен қатты сасық.
Лориин
17 шілде 2024
Бағалар күшті🔥 🔥 🔥және бәрі жақсы, мен онда 7 жыл қатарынан демалып жатырмын, коттедждер керемет, әсіресе егер сіз алтын картамен (міндетті түрде туыстарыңыз немесе коттедж иелері) бассейнде мүлдем төлемей-ақ жүре аласыз, тек үрлемелі қолтырауындарды,матрацтарды және т.б. жалға алу(сату), ақылы. жабық бассейнге бару (спа,сауықтыру және жастық орталығы,меніңше)бір адамға 8.000 тг+, алтын картамен сізде көп нәрсе бар -20% жеңілдік.Кез-келген сұрақтар бойынша қабылдау бөлмесіне хабарласыңыз, олар сізге кәсіби деңгейде көмектеседі.(Мен Үстірт айттым және есімде қалғанымды айттым, сізге жақсы демалыңыз және менің пікірім сізге пайдалы болады деп үміттенемін!
Мягчилов Андрей
14 маусым 2024
Серуендеуге және демалуға арналған тамаша саябақ.Өте жақсы бассейн және СПА.Тіпті шағын хайуанаттар бағы мен балық аулау бар.Кемшілігі ретінде-бұл өте дәмді емес тағамдары бар қымбат мейрамхана.Өкінішке орай, мейрамханада бәсекелестік жоқ және тек сол жерде жеуге тура келеді.Мен қожайындардың орнында тамақтанудың басқа өкілдеріне рұқсат берер едім, бұл келушілерді көбірек тартады.Мен мәзірдегі бағаларды көргеннен кейін демалушылар мейрамхананың жазғы алаңынан көңілі қалғанын немесе ең арзанына тапсырыс бергенін жиі көрдім.
Гульназ Мирзалиева
2 желтоқсан 2023
Орналасқан жері өте ыңғайлы. Айналада сұлулық бар. Бассейндерге күтім жасалады. Ас үй дәмді, бірақ қымбат. Олар түнде үйлерде,үйлерде таза және ұқыпты болды. Бірақ түнгі сағат 12.00-ден кейін үйлерге апаратын тратуарларда орналасқан шам бағаналарында шамдарды өшіру өте ұнамады. Ложаға барыңыз мейрамханадан 15 минут. Таңертеңгі сағат 8.00-ден бастап жұмысшылар шулы дыбыс шығарып,үйлердің жанында бензин шабатын машинамен шөп шаба бастады. Біз демалуға келдік және арзан деп айтпаймыз. Қонақтар оянған кезде түскі асқа жақын шөп шабуға болады.
Наталья Цаплина
23 қазан 2024
Әдемі аумақ, жақсы термо-спа, 3 монша және екі бассейн, жабық және ашық ыстық сумен, баға белгісі әрине сусындар үшін жоғары ... жағажай клубы өте жақсы екі үлкен бассейн және балаларға арналған бассейн , жұмыс күндері өте ыңғайлы, демалыс күндері, әрине, адамдар көп, бірақ қалалық бассейндермен салыстырғанда мұнда жақсы, жылы мейрамхана, әрине, арзан емес, бірақ тапсырыс бергендердің бәрі дәмді және бөліктері қалыпты .
Павел Гусев
Демалыс үшін жақсы орын, жазда бассейн, қыста мұз айдыны, кафе, хайуанаттар бағы және т. б. кез келген уақытта демалуға және көңіл көтеруге болады
Людмила Сон
3 қараша 2024
2024 жылдың қазан айының соңында немерелерімен бірге 8 көлде екі күн болды, немерелерінде демалыс болды. Барлығы жақсы көрінеді, таза жылы бөлме, аумағы үлкен, бірақ бассейндерден келді. Кешке олар термалды спаға барды, немерелері көп ақша жинады. Келесі күні түскі асқа жақындадық, қандай сұмдық, су лас-лас. Бір нәрсе қалқып, кір жүзеді. Шамасы, олар Мүлдем тазаланбаған. Бірақ онда өте кішкентай балалар шомылады. Егер кешке ештеңе көрінбесе, онда күндіз бұл шынымен, сұмдық. Балалар суға түседі, су еріксіз аузына түседі. Жалпы, бұл жиіркенішті болды. Олар балаларды шығарып алды, енді мен бассейнге мүлдем барғым келмеді. Олар термалды спа-ға баруға мәжбүр болды, мұндай ақшаға тұрарлық емес . Өкінішке орай, мен суды суретке түсіруді түсінбедім
Jandos Iskakov
10 наурыз 2024
Бәрі жаман емес қымбаттады қызмет қорқынышты түрде үйге баратын жолдарды бұза бастады барлық жерде екі рет мұз құлады, теледидар ештеңе көрсетпейді, ол қайтадан басталады, душ спасы мен дәретханада жарық сөніп, дәретханада немесе қараңғыда душта отырыңыз, бұрын таңғы ас ірімшіктер қазір жоқ, ас үй шынымен қымбаттаған жоқ 7 Лагман шәйнек шай екі Кола Тортилла 48000 шот бір күн кешіктірілген курорттық билет кешіріңіз олар күнді неге төлейді спа сіз үшін қандай айырмашылық бар кейінірек барасыз ба жоқ па балада диарея жақсы болды теледидар телефоны мұз жасаңыз Жарық алыңыз СПА дәретханасында және сенсорсыз душта жасаңыз
Лиза Кириченко
25 тамыз 2024
Артықшылықтары: Табиғат Дәмді мейрамхана Олар тортқа комплимент берді Барлығы таза Кемшіліктері: Кешкі 8-9-дан кейін ойын-сауық жоқ Скучно Ойын-сауық бағдарламасы жоқ Таңғы ас, ботқа мен екі қуырылған жұмыртқа қайда? Мен мұны үйде жасай аламын. Бөлмелер ескі Қайда бармау керек, бәрі ақылы, тіпті хайуанаттар бағы Бассейн сүлгілерін тек бір рет алуға болады, екінші тәсілге берілмейді СПА немесе бассейнді таңдау керек пе
Tatyana Prodesign
23 ақпан 2024
Жақсы орын, демалуға болады, әдемі аймақ. Бірақ қазір бағалар көтерілді үйлер қымбаттады. Таңғы астың қосылғаны жақсы, бірақ спаға бару тек бір рет, ал сіз бір күн демаласыз йои көбірек және бұл тікелей емес.... Араванна мейрамханасында тамақтаныңыз (осылай аталады) 4-те еуропалық тағамдар! Олар мұз айдынында болды, әрине, тәртіпсіздік бар, адамдар көп, адамдар бір күнге келеді, ал сіз (мысалы ) үш күн демаласыз және бәрімен бірге кезекке тұрасыз және сізде коньки тебу әлі де жоқ (((слайдпен бірдей, қайғылы оқиға. Кезекті қорғаңыз, суықта, бір рет міну үшін, бір рет, содан кейін сіз қаламайсыз.
Ерболат Омарбаев
28 тамыз 2024
Тәжірибе жақсы. Жақсы демалыңыз. Бассейн керемет. Балалармен-ең қажет нәрсе. Тек бағалар шағып алады, әсіресе кейбір тағамдар. Қызмет жаман емес. Ыстық күндерде барып, таңертең келген жөн. Түстен кейін бос шезлон мен қолшатыр табу қиын.
Евгений Малый
20 қыркүйек 2024
Әдемі жер-әдемі пейзаждар, таза су, әдемі бассейндер, қызықты шағын хайуанаттар бағы және сафари. Бәрі жақсы... тамақтан басқа-жай ғана жоғары баға және дәмді емес. Мейрамханамен бірдеңе жасаңыз.
Мадина Камзина
Жақсы серуендеуге және фотосуреттерге жарты күн жұмсауға болатын өте үлкен, жақсы күтімді аймақ. Бірақ сіз әлі де күн төсектерімен және шомылуға жеткілікті орынмен қоршалған бассейндерге бара аласыз. Мен үшін Минус - жылытылмайтын бассейндер. Олар жаңбырда болды, сондықтан сәйкес келді және жылы күнге қарамастан су суық болды. Әйтпесе керемет. Балалар бассейні де бар. Көлік аумақта жүреді, мұндай шағын ашық автобустар. Сондықтан серуендеуден және шомылудан кейін жаяу шаршап, шығуға барудың қажеті жоқ. Мен бұл жерге тағы барар ма едім? Әрине, иә. Оның ішінде, қол жеткізілмеген қызметтерді (соның ішінде ауа-райына байланысты) пайдаланар едім. Мысалы, балық аулау 😄 🎣 🐟
F
Farida Modolinova
21 қыркүйек 2024
Үлкен аумақ, таза үйлер, бассейндердің тазалығы аздап алаңдатады, өйткені жаз мезгілінде адамдар көп, бірақ мен санитарлық күнді Бір рет көрген емеспін, барлық кафелердегі ас үй өте дәмді, әсіресе бассейндердің жанындағы кафеде барбекюді атап өткім келеді, бұл таңқаларлық, мен көптен бері мұндай дәмді барбекюді кездестірмедім, кешке шоу өтеді ашық Фильмдер, хайуанаттар бағының байланыс аймағы бар, жалпы келіңіз және жүріңіз, бұл жер өте ұнайды.
Лариса Владимир
7 тамыз 2024
Бассейндер ұнады, үлкен, таза. Аумақ негізінен жақсы күтімді, көптеген шезлонгтар. Бірақ айтарлықтай минус бар-бұл бассейндердің жанындағы кафе: олар бір сағаттан астам уақыт бойы тапсырыс күтті, мәзірде олар бұған тапсырыс бермеді, қалғанына тапсырыс беруге тура келді , тамақ өте дәмді емес, бірақ өте қымбат. Бұл тәжірибені бұзған жалғыз нәрсе, бірақ демалыстың өзі емес.
Ольга Ше
15 қараша 2024
Қала маңындағы демалыс күндері үшін тамаша орын, өркениеті бар Табиғат бөлігі, Әсіресе жазда, Үлкен таза аймақ, Ересектер де балалар да айналысатын нәрсе болады, Және түнімен және тек бір күнге барыңыз!
Nikita Okshin
7 шілде 2024
Әдемі жер! Шетелге шықпай-ақ кішкентай Түркия. Балалармен демалу үшін таза, жақсы күтімді, өте ыңғайлы. Азық-түлік бағасы орташа, барлық сусындар жоғары.. Жалғыз үлкен минус-бұл орналасу. Қызмет 4/5 Ас үй 3/5 Атмосфера 5/5 Бассейн 5/5
РайХаН РайХаН
25 қараша 2023
Ең әдемі және көркем жер, Алматы маңында. Кіру тегін. Серуендеуге арналған әдемі аймақ. Ыңғайлы тұрақ. Оның шағын хайуанаттар бағы бар. Жақсы күтімді әдемі аймақ. Кафе өте қымбат. Бағалар Мишелин мейрамханасындағыдай. Тым қымбат,бірақ өте қорқынышты. Тапсырысыңызды күту керек және хаотикалық тәртіпте әкеліңіз. Олар алдымен десертті, содан кейін ыстық, содан кейін салат әкелуі мүмкін. Мен сізге Спацентрге баруға кеңес беремін. Су керемет.
Beck
4 тамыз 2024
Алматы қаласындағы ең жақсы бассейн (дәлірек айтқанда оның артында). Қызмет көрсету сапасы және жалпы кешен жағымды таң қалдырады. Әсіресе серуендеуге арналған аймақ, көлдер және қызметтер сияқты велосипедтер, балық аулау, және т.б. Ас үй де жаман емес және бұл "курортты"ескере отырып, бағалар жеткілікті.
Дмитрий Волошенко
Демалыс орны жаман емес. Әсіресе термалды бассейн ұнады. Қызметкерлер мейірімді. Ас үй мен сусындар қымбат. Алкогольдің құны мүлдем үнсіз.
Елена Горева
Көлдегі салқын мұз айдыны. Дәмді тағам. Жайлы коттедждер. Қыста және жазда отбасылар үшін тамаша орын!
Valeriy Korostelev
8 тамыз 2024
8 көлде алғаш рет 2016 жылы болды. Содан кейін маған ұнамады-кішкентай бассейн, халық , цербералар-күзетшілер, сіз демалмайсыз... Бірақ мен жақында баруды шештім және жағымды таң қалдым ️ ️ Үлкен бассейндер, таза, ұқыпты, тегін Сүлгілер, шезлонгтар , қолшатырлар , топчандар , бар, балмұздақ, жақсы ас үй ... Сіз Аквапарк аумағында серуендей аласыз, жасыл, шырша әдемі. Термалды СПА бар. Мен ұсынамын 👍
Bota Kabikenova
Мейрамханада бағалар жоғары, ал ас үйдің өзі ерекше ештеңе емес. Бөлмелер өте таза, қызметкерлер сыпайы. Аумақта жарықтандыру барлық жерде жұмыс істемейді, мейрамханадан бөлмеге дейін қараңғыда жүру қорқынышты. Массаж өте ұнады, рахмет!
Павел Курицын
Балық аулау бұл мені бірінші кезекте қызықтырады.2025 жыл, балық қымбаттады, көксерке бір кг үшін 6500 бұл ғарыш, жексенбіде өзіне ұнайтын жерге келді және ол тормен қоршалған, сіз мені балық аулауды бұзбау үшін таңғы 9-ға дейін алып тастай аласыз(((
Ivan A.
5 маусым 2024
Жазда да, қыста да бұл өте керемет, біз жыл сайын отбасымызбен бірге жүреміз ! Әдемі көлдері , үлкен таза бассейндері , жайлы мейрамханалары мен үйлері бар үлкен жасыл аймақ, егер сіз басқа күні қалғыңыз келсе !
Айгуль Жапарова
27 мамыр 2024
Біз мұнда екінші рет демалып жатырмыз және ешқашан өкінбедік. Қаланың қарбаласынан, таза ауадан, таза жасыл аумақтан, үлкен бассейннен, әртүрлі іс-шаралардан, ойын-сауықтан ұмытуға тамаша орын. Дәмді тағам, мейірімді қызметкерлер!!!
Рита Макарова
6 тамыз 2024
Мен 8 көлді ұсынамын бұл 1 гектар (гектар) көлеміндегі демалыс орны 8 көл бар кейбіреулерінде балық аулауға болады коттедждер де, қонақүй бөлмелері де бар, жақын жерде үлкен бассейндер бар теннис корты бассейндері бар аумақта мейрамхана бар саябақ бар онда серуендеуге болады велосипедке тапсырыс беріп, 8 көлді толық зерттеуге болады Мен сізге баруға кеңес беремін
Татьяна Шиняева
26 қазан 2024
Отбасымен демалуға тамаша орын.Балалар үшін жануарлар мен құстарды тамақтандыру мүмкіндігі бар тамаша хайуанаттар бағы, жазда әдемі бассейндер, арзан
Z
Zhaniya Moisseyeva
Жиіркенішті қызмет! Сіз олармен қабырға сияқты сөйлесесіз. Олар бөлмеге тапсырыс берді, балалар тамағын өткізуден бас тартты. Кез келген пікірталас стандарт пен үлгі бойынша мылқау жауаптарға дейін азаяды. Қандай саясат тамақ жоқ? Тек жұмсақ қаптамада. Бала күні бойы пюре жеуі керек пе? Немесе мейрамхана тағамдары неден жасалғаны белгісіз бе? 7-14 жұмыс күнін қайтару, алдын-ала ескерту жоқ. Барлығы фактіден кейін! Жиіркенішті қызмет!
Dmitrii Ezdakov
Өте керемет ортақ орындар, мүлдем жиіркенішті үйлер мен қонақ үйлер. Егер сіз мұнда тұрмасаңыз, онда 5 жұлдыз. Мұнда өмір сүру жиіркенішті (2-3 жұлдыз). Өте ыстық, жылыту өшірілмейді, жиһаз құлап кетеді (диван, ас үй), бұған дейін ламинаттағы мұндай тесіктерді көрген емеспін. Мұндай бағалар үшін тұру сапасы сәйкес келмейді. Егер сіз мұнда тұрмасаңыз, онда бұл өте жағымды.