Мен бұл қонақ үйде бірінші жыл емеспін, жыл сайын нашар, бөлмелер шаршады, кейбір бөлмелерде кілем жоқ, душ кабиналары ағып жатыр, қызмет көрсету де солай, асхана жаман емес, спорт залы жаңартылды. Техникалық қызмет көрсету персоналы өте мейірімді емес.
5м блокта тұрды, желтоқсан 2022ж.
Ас үй мен мейрамхана үшін қатты 5ка, шынымен де бәрі өте дәмді, таза және күлімсіреген. Әсіресе бежбармақты мадақтаймын!
Бөлмелерде жылы, жақсы әрлеу, интернет тұрақты.
Кемшіліктерінен: бөлмедегі еден аздап сықырлап, көрші бөлмелерде өмір осыған байланысты сезілді, бірақ төзімді.
Жалпы, Мен ұсынамын.)
№1 сыпайы қызметкерлер
№2 дәмді дайындалады
№3 ақшамен келушілер мен күзетшілерге арналған бағалар
№ 4 бар бар, алысқа барудың қажеті жоқ
№5 тазалау уақтылы,бірақ бар бірақ.
Тамаша асхана, лайықты VIP бөлмелер, жауапты қызметкерлер, үлкен автотұрақ, жазғы кафе, спортзал, конференц-бөлме, кір жуатын орын бар. Кемшіліктері-бесінші корпустағы сықырлаған, ағаш едендер, "стандарт" бөлмелері және қонақ үйдің негізгі корпусының артындағы құрылыс, бұл күндіз шулы болады.
Ондағы мейрамхана (асхана) өте жақсы, тіпті менің талапшылым үшін де, бір жағынан да талғампаз дәм.
Сонымен, бұл өте ыңғайлы қонақ үй. Айтпақшы, шетелдіктер жиі тоқтайды.
Ыңғайлы қатты кереуеттер ЕМЕС, в -20 көшеде бөлмеде жеткілікті салқын болды, ыстық суды "алу" үшін оны 20-30 минутқа төгу керек. Артықшылықтардың ішінен мынаны атап өтуге болады: мейірімді қызметкерлер тез орналастырылды, қаланы түсінуге және таксиге тапсырыс беруге көмектесті. Арзан асхана, таңғы ас бағаға кіреді, түскі және кешкі ас сол жерде, түскі асқа орташа чек шамамен 250-300 рубль. бөліктер жеткілікті үлкен