Жалпы жақсы мекеме, сіз дәмді жеуге болады. Бағалар қолайлы, фаст-фуд үшін өте жақсы. Ең танымал мекемелердің бірі сияқты, және бұл бір нәрсе туралы айтады!
Шошқаның бір түрі, біз мұнда 2-ге келдіммамыр. Бір ай бұрын тазалаушы әйел жұмыстан шыққан сияқты. Дәретхана жол бойындағы жол бойындағыдай күйде сіз мінген кезде солай болады. Қағаз жоқ, қағаз сүлгілер жоқ, бәрі бітелген, сасық.
Залдың өзінде жақсы емес, үстелдер тазаланбаған, еденде лас, шамдар жыпылықтайды, Теледидарлар жұмыс істемейді, жалпы тамақтану орны нашар, оны елестету қиын.
Ескі жөндеу,ішіндегі көрініс көп нәрсені қалайды!Қабырғалар кем дегенде сергітеді және жақсы болар еді.Маған тамақ ұнамады, жаңа емес және ескі маймен қуырылған.Ең бастысы, тамақты қайтару және ақшаны қайтару мәселесі болған жоқ, бұл плюс.Кешірім сұрауды естіген жоқпын, бірақ бұл маған онша маңызды емес.Өткен жылы болды, мүмкін қазір бір нәрсе өзгерді.Сол оқиғадан кейін Мен енді бармаймын.
Қызметкерлер-бұл балалар, олар айқайлайды және ас үйде ашуланады, сондықтан екінші қабатта олардың айқайлары естіледі. Курьерлер 5-8 адамнан тұрады, ал кассада, құрастыруда және тапсырысты қабылдауда тек бір адам тұрады, ал жаңа сияқты, қалғандары ас үйдің шетінде. Жиіркенішті жүргізу және клиенттерге деген көзқарас.
Үшін керемет орындардың бірі .....жастар )))). Ия, сіз бүкіл отбасымен кете аласыз, бірақ тұтынушылар өздері позицияны алып тастады ))). Бұл тақырып бойынша олар менің балаларымның айтуы бойынша тез және дәмді дайындалады . Және олар сол жерде ұнады !!
Олар достарын сол жерге баруға көндірді. Олар комбайндарды алды, тамақ ешкімге ұнамады, олар аяқтамады. Үстелдер мен орындықтар лас, барлық орындарды жасөспірімдер алып жатыр. Егер сіз дәмді тамақтанғыңыз келсе және жағымды және таза атмосферада отырғыңыз келсе, басқа мекемені таңдаған дұрыс( сол фаст - фуд жеуге жарамды және дәмді болады)
Касса баяу жұмыс істейді. Баяу оооооооооооо. Мен ыдыс-аяқты қайтару туралы мүлдем үндемеймін. Кофені құйып, 20 минуттан кейін тапсырыстың қалған бөлігін ғана салыңыз. Кофемен не болғанын елестете аласыз ба? Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары жоқ және жеке адамдар жоқ көтергіш тапсырыстардың дайындығы туралы, тек үлкен залға айқайлаңыз
Қызмет жақсы.
Ал жағдай ұнамады. Жайлы емес, лас, қабырғалары қираған, дәретхана қорқынышты күйде (сабын да, сүлгі де, Дәретхана қағазы да, сасық), бала туу қорқынышты болды. Кофе пісірілмейді. Көрші кафеге баруға тура келді.
барлық адамдар мәзірде кейбір комбинацияларды жеді, мәзірде кейбір позициялар жоқ, бірақ қоймада бар, қысқасы, ештеңе анық емес, ал жұмысшылардың құлағын бөлшектеу мүмкін емес 🤭
Жылдам, дәмді. Бағасы қала бойынша орташа деңгейден сәл жоғары. Жастар арасында танымал орын. Пайдалы комбинациялар бар. Қала орталығында ыңғайлы орналасу.
Мен жеткізілімге тапсырыс беруге кеңес бермеймін. Тапсырыс келген кезде бәрі жұмсарды. Азық-түлік кортына тапсырыс бергенде, олар тапсырысқа риза болды.
Павлодардағы ең жақсы Бургер Кинг мекемесі, барлық жерде сияқты, бірдей Бургерлер, қалыпты Фаст - фуд, мен 5 жұлдызды қоймаймын, өйткені котлеттерді қуыру үшін бірнеше рет пайдаланылған майдың иісі сезіледі
18 маусымда таңғы сағат 08.30-да тоқтадым. Мен кофе алып, бірдеңе жегім келді. Кассада ешкім жоқ, ас үйде біреу сөйлесті. Қатты Сәлем айттыңыз ба? ИӘ деп оң жауап алды. 7 минут ішінде ешкім осылай жақындаған жоқ. Керемет қызмет! Рахмет:) Мен жолда кофе іздеуге бардым)
Қатты екі! Өкінішке орай, Мен жоғарыда бағалай алмаймын.
Тазалық. Үстелдерде отыру мүмкін емес-алдыңғы тапсырыстардағы барлық қоқыстар үстел астындағы орындарды толтырады, сонымен қатар клиенттерден кейін үстелдердің өздері сүртілмейді. Мен бұл жерде бөлменің 20% жұмыс уақытында болдым.
Енді қызметке көшейік. Қызмет орташадан сәл жоғары. Сатушылар сыпайы, бірақ клиентке оның талғамына сәйкес бір нәрсе туралы кеңес беру үшін - жоқ, жоқ және жоқ. Сонымен қатар, тек жылы сусындар бар. Салқындатылған Кола алғыңыз келеді-қосымша 50 теңге төлеңіз! Жалпы, гамбургер Кингке қосымша ақы төлеу идеясы кең аяққа қойылған. Бірақ сіз бұл туралы мекемеге бару арқылы егжей-тегжейлі білесіз.
Сыртқы түрі.
Мұнда бәрі қарапайым. Сыртқы түрі бөлменің тазалығынан және қызмет көрсетуші персоналдың сыртқы түрінен тұрады.
Бұл мекеменің ерекшелігі - ыстық ауа-райында кондиционердің болмауы. Шамасы, бұл адамдардың үстелдерде отыруына жол бермеу үшін жасалған.
Олардың артықшылықтары мен қысқа күту уақытын белгілей аламын.
Жалпы, мен фаст-фудты жақсы көрсем де, қатты екеуін қоямын және одан жоғары емес.
Гамбургерлер әдеттегідей жақсы) таңдау үшін ащы немесе ащы емес гамбургер жасайды. Дәмді және таза. Wifi бар. Мен нағыз коланың дәмін есіме түсірдім )))