Burger King

Мәзір

Артур
"Burger King"сынып филиалы. Мұнда өте кең. Тапсырыс өте тез беріледі. Мекеме таза, сондықтан Мен сізге баруға кеңес беремін. Ас үйде бәрі керемет.
Danil Zdor
Жалпы жақсы мекеме, сіз дәмді жеуге болады. Бағалар қолайлы, фаст-фуд үшін өте жақсы. Ең танымал мекемелердің бірі сияқты, және бұл бір нәрсе туралы айтады!
Aleksey
Шошқаның бір түрі, біз мұнда 2-ге келдіммамыр. Бір ай бұрын тазалаушы әйел жұмыстан шыққан сияқты. Дәретхана жол бойындағы жол бойындағыдай күйде сіз мінген кезде солай болады. Қағаз жоқ, қағаз сүлгілер жоқ, бәрі бітелген, сасық. Залдың өзінде жақсы емес, үстелдер тазаланбаған, еденде лас, шамдар жыпылықтайды, Теледидарлар жұмыс істемейді, жалпы тамақтану орны нашар, оны елестету қиын.
Айнагуль Жумалиева
24 желтоқсан 2024
Жан түршігерлік қызмет, бір-бірін қағып, көпшілікпен серуендеу. Қызмет жоқ ас үй де солай. Бұзылған кеш. Мен бұл жерге кеңес бермеймін Е
Л
Лилия Цой
13 сәуір 2024
Ескі жөндеу,ішіндегі көрініс көп нәрсені қалайды!Қабырғалар кем дегенде сергітеді және жақсы болар еді.Маған тамақ ұнамады, жаңа емес және ескі маймен қуырылған.Ең бастысы, тамақты қайтару және ақшаны қайтару мәселесі болған жоқ, бұл плюс.Кешірім сұрауды естіген жоқпын, бірақ бұл маған онша маңызды емес.Өткен жылы болды, мүмкін қазір бір нәрсе өзгерді.Сол оқиғадан кейін Мен енді бармаймын.
Alexandr P.
11 қазан 2024
Қызметкерлер-бұл балалар, олар айқайлайды және ас үйде ашуланады, сондықтан екінші қабатта олардың айқайлары естіледі. Курьерлер 5-8 адамнан тұрады, ал кассада, құрастыруда және тапсырысты қабылдауда тек бір адам тұрады, ал жаңа сияқты, қалғандары ас үйдің шетінде. Жиіркенішті жүргізу және клиенттерге деген көзқарас.
Кристина Батова
26 желтоқсан 2024
Ұлы өткен аптада туған күнін атап өтті! Барлығы ұнады, бірақ туған күн иесі сияқты чекке жеңілдіктер ұсынылмады!
Talgat Rakhimov
Жақсы орын) 4 жұлдыз тек кейбір жас балалар үстелдерде отырғандықтан және ештеңе тапсырыс бермей-ақ алады
Teacher
29 ақпан 2024
Үшін керемет орындардың бірі .....жастар )))). Ия, сіз бүкіл отбасымен кете аласыз, бірақ тұтынушылар өздері позицияны алып тастады ))). Бұл тақырып бойынша олар менің балаларымның айтуы бойынша тез және дәмді дайындалады . Және олар сол жерде ұнады !!
Владимир Макарихин
8 қыркүйек 2024
Мен 10 балға бағалаймын, өйткені кімге тамақ дайындауға уақыт жоқ, ол өте көп көмектеседі, тез және дәмді дайындалады. Тіпті қызына да қатты ұнады
Эрика Керн
16 шілде 2024
Олар достарын сол жерге баруға көндірді. Олар комбайндарды алды, тамақ ешкімге ұнамады, олар аяқтамады. Үстелдер мен орындықтар лас, барлық орындарды жасөспірімдер алып жатыр. Егер сіз дәмді тамақтанғыңыз келсе және жағымды және таза атмосферада отырғыңыз келсе, басқа мекемені таңдаған дұрыс( сол фаст - фуд жеуге жарамды және дәмді болады)
Полина Митрохина
16 тамыз 2024
Касса баяу жұмыс істейді. Баяу оооооооооооо. Мен ыдыс-аяқты қайтару туралы мүлдем үндемеймін. Кофені құйып, 20 минуттан кейін тапсырыстың қалған бөлігін ғана салыңыз. Кофемен не болғанын елестете аласыз ба? Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары жоқ және жеке адамдар жоқ көтергіш тапсырыстардың дайындығы туралы, тек үлкен залға айқайлаңыз
Даулет Кармен
23 шілде 2024
Дәмді гамбургерлер. Жалғыз нәрсе-жертөледегі дәліздегі төбелер өте төмен. Бірдеңе жасаңыз. Жалпы, бәрі керемет
Татьяна Б
28 шілде 2024
Қызмет жақсы. Ал жағдай ұнамады. Жайлы емес, лас, қабырғалары қираған, дәретхана қорқынышты күйде (сабын да, сүлгі де, Дәретхана қағазы да, сасық), бала туу қорқынышты болды. Кофе пісірілмейді. Көрші кафеге баруға тура келді.
Александр
28 тамыз 2024
барлық адамдар мәзірде кейбір комбинацияларды жеді, мәзірде кейбір позициялар жоқ, бірақ қоймада бар, қысқасы, ештеңе анық емес, ал жұмысшылардың құлағын бөлшектеу мүмкін емес 🤭
Виктория К.
20 наурыз 2024
Маған өте ұнайды. Дәмді, тез.Мен сондай-ақ жақсы қызмет көрсетуді жақсы көремін барлық қызметкерлер сізбен сөйлеседі. Жалпы, өте жақсы!
Ольга Иванова
7 қыркүйек 2023
Жылдам, дәмді. Бағасы қала бойынша орташа деңгейден сәл жоғары. Жастар арасында танымал орын. Пайдалы комбинациялар бар. Қала орталығында ыңғайлы орналасу.
Айдын Смагулов
14 тамыз 2024
Бөлме стандартты емес,орта бойлы адам басын ұра алатын жолдар бар. Дәретханада есік құлпы жұмыс істемейді. Тағам дәмді!
Zhora Kunusov
Жастарға тамақ ішуге жақсы орын
Иван Бедрин
11 қараша 2024
Олар дәмді және жағымды атмосфера дайындайды
Болат К.
. өте дәмді және қанағаттанарлық гамбургерлер
Сергей Грива
3 мамыр 2024
Өте кішкентай гамбургерлер! Тікелей өте!!! Ал бағасы аз емес! Дәмі жақсы, бірақ егер сіз қалыпты тамақтанғыңыз келсе-сіз біреуін жасай алмайсыз.
Мира Кабышева
15 шілде 2024
Мен жеткізілімге тапсырыс беруге кеңес бермеймін. Тапсырыс келген кезде бәрі жұмсарды. Азық-түлік кортына тапсырыс бергенде, олар тапсырысқа риза болды.
Х
хан хан
22 желтоқсан 2024
Микрофонды динамиктермен салыңыз,кедей қыздар))))
Александр Турубара
12 маусым 2023
Өте дәмді. Таза жағымды орта. Ең бастысы, күтпеген жерден бәрі дәмді, ең жаңа. Жарайсыңдар мен ұсынамын
Алексей Садовник
22 шілде 2024
Кәдімгі фаст-фуд, сапалы, жалпы өз үміттерін ақтайды.
Елена Мухина
23 қараша 2024
Өте емес, котлет дәмді емес қорқыныш қарапайым.
Михаил Чеботарёв
Көп ойланбастан-мінсіз!
Yuri Scorobogatov
18 маусым 2023
Павлодардағы ең жақсы Бургер Кинг мекемесі, барлық жерде сияқты, бірдей Бургерлер, қалыпты Фаст - фуд, мен 5 жұлдызды қоймаймын, өйткені котлеттерді қуыру үшін бірнеше рет пайдаланылған майдың иісі сезіледі
ivan baks
21 мамыр 2024
Тым кең және адам көп емес. Жайлылық жоқ. 5 ас үй
Елюбаев Нурсултан
25 қараша 2024
Маған гамбургерлер қатты ұнады
Дмитрий Надымов
18 маусым 2023
18 маусымда таңғы сағат 08.30-да тоқтадым. Мен кофе алып, бірдеңе жегім келді. Кассада ешкім жоқ, ас үйде біреу сөйлесті. Қатты Сәлем айттыңыз ба? ИӘ деп оң жауап алды. 7 минут ішінде ешкім осылай жақындаған жоқ. Керемет қызмет! Рахмет:) Мен жолда кофе іздеуге бардым)
Амина С.
14 маусым 2024
Жөндеу қажет, бөлме жаман емес, бірақ сұр түсті, балғындық жеткіліксіз, бағасы әрине жоғары
Рахимгазыевна Индира
Өте құрғақ, салат емес, қызанақ жоқ👎
виктор михалев
12 наурыз 2024
Жақсы қызмет тез дәмді және үлкен ассортимент
Владимир Лунёв
21 маусым 2022
Қатты екі! Өкінішке орай, Мен жоғарыда бағалай алмаймын. Тазалық. Үстелдерде отыру мүмкін емес-алдыңғы тапсырыстардағы барлық қоқыстар үстел астындағы орындарды толтырады, сонымен қатар клиенттерден кейін үстелдердің өздері сүртілмейді. Мен бұл жерде бөлменің 20% жұмыс уақытында болдым. Енді қызметке көшейік. Қызмет орташадан сәл жоғары. Сатушылар сыпайы, бірақ клиентке оның талғамына сәйкес бір нәрсе туралы кеңес беру үшін - жоқ, жоқ және жоқ. Сонымен қатар, тек жылы сусындар бар. Салқындатылған Кола алғыңыз келеді-қосымша 50 теңге төлеңіз! Жалпы, гамбургер Кингке қосымша ақы төлеу идеясы кең аяққа қойылған. Бірақ сіз бұл туралы мекемеге бару арқылы егжей-тегжейлі білесіз. Сыртқы түрі. Мұнда бәрі қарапайым. Сыртқы түрі бөлменің тазалығынан және қызмет көрсетуші персоналдың сыртқы түрінен тұрады. Бұл мекеменің ерекшелігі - ыстық ауа-райында кондиционердің болмауы. Шамасы, бұл адамдардың үстелдерде отыруына жол бермеу үшін жасалған. Олардың артықшылықтары мен қысқа күту уақытын белгілей аламын. Жалпы, мен фаст-фудты жақсы көрсем де, қатты екеуін қоямын және одан жоғары емес.
Асель Момунжанова
21 ақпан 2024
Түскі ас а Бургер Кинг. Ішінде жөндеу қажет. Бағалар арзан емес, кішкентай гамбургер үшін.
Елена Иванова
18 қаңтар 2023
Гамбургерлер әдеттегідей жақсы) таңдау үшін ащы немесе ащы емес гамбургер жасайды. Дәмді және таза. Wifi бар. Мен нағыз коланың дәмін есіме түсірдім )))
Милана Кригер
1 қазан 2024
Тағамның сапасы орташа, бөліктері аз.
Мейрамгуль Жиенжанова
30 қыркүйек 2024
Өте дәмді және қызмет те сыпайы
Жанна Жанна
23 қараша 2023
Өте нашарлады (((((((), мүлдем жаңартылмайды және жөнделмейді, тіпті үстелдер уақытында тазалауды тоқтатты. Ыңғайсыз, лас, дәмсіз !!!
Юлия Липская
12 қараша 2024
Тез дәмді
Бакыт Молдагалиева
Немерелеріне ұнайды
Марина Духно
5 қаңтар 2024
Дәмді, өте жылдам, жағымды қызмет
Viktoriya Cherkashina
31 желтоқсан 2024
Тек алып кету…
Иван В.
20 желтоқсан 2024
өте дәмді
Aleksey Bolschakow
6 тамыз 2023
Мен өте кішкентай мәзірге байланысты 3 жұлдыз қоямын, Мәскеуде бар нәрсенің жартысы. Жалпы, Мен келуге кеңес бермеймін.
tourment1979
летифуд бургері
Жангир Данияр
21 қазан 2024
Гамбургерде қияр салат және бәрі қорқынышты
Гаухар Ахмет
12 желтоқсан 2024