№ 2 Қала Емханасы

Камила Ескендир
Осы поликлиника өзіме қатты ұнайды, несімен дейсіз ғой, бұл жерде тек жас балаларды және жүкті әйелдерді қабылдайды, ересектерді қабылдайтын басқа бөлімшелері бар… Мед.персоналдары да өте жақсы, өз істерінің мамандары 👍🤩 Бір сөзбен барлық жағдай жасалынған
Нурзада Хамитбекова
1 тамыз
Мариям Еслямбекова сізге көп рахмет! Алғысым шексіз! Сіздің кәсіби шеберлігііз бір төбе...дауыс ырғаңызбен жылы қабақ танытып қарсы алуыңыздың өзі бізді қанаттандырады! Сіз сияқты ақ халатты абзал жандар қатары көп болса, біз ауырмайтын шығармыз 🙌🌹Жұмысыңыз абройлы, табысты болып 💯 жасаңыз!
Алтынзада Аманжолова
25 қыркүйек 2024
Дәрігерлер өте білімді.
Махаббат Серикова
21 қазан 2023
Осында қызмет атқаратын қызметкерлерге алғысым шексіз! Өз істерінің мамандары)
R
Ruslan Orlov
22 ақпан 2023
Өз емханасынан жолдама бойынша қызымен бірге екі балалар дәрігеріне (Балалар гинекологы және Балалар гематологы) барды. Қабылдаулар жазбаға сәйкес кәсіби және уақытында өткізілді. Маған дәрігерлердің қалай кеңес бергені ұнады: егжей-тегжейлі және сыпайы.
людмила исаченко
20 сәуір 2024
Басқа емханалармен салыстырғанда, бұл барлық мақтаулардан жоғары. Мамандар сауатты, сыпайы және ар-ұждан үшін жұмыс істейді. Гинекология, педиатрия-5 жұлдыз. Олар үнемі кабинеттен кабинетке көшпейді. Дәрігер әрдайым жұмыс орнында болады.
Aigerim Y.
19 желтоқсан 2023
Қайырлы күн! Дәрігер Шайтекей Гүлжан мен бас медбике Салихова Қызылгүл Жұмажанқызына кәсібилігі, жауаптылығы мен ізгі ниеті үшін алғыс айтқым келеді. Сізге шын жүректен отбасылық амандық пен барлық жағынан өркендеу тілеймін! Қазақстанда өз жұмысын сапалы атқаратын осындай керемет медицина қызметкерлері бар екеніне рахмет!
Zarina
15 ақпан 2024
Өте жақсы емхана, өсіру, үлкен холл, каляскалары, велосипедтері және т.б. бар аналарға өте ыңғайлы. Кіре берісте қауіпсіздік бар, сіз алаңдай алмайсыз. Гардероб және ішіндегі барлық нәрсе әдемі және түрлі-түсті. Барлығы балаларға арналған. Дәрігерлер сауатты, Мұқият
инна сафронова
2 қараша 2024
Үйден алыс емес, емдеу бөлмесінде кәсіпқойлар өз істерін біледі, қалай емес. Менің учаскелік дәрігерім бар, екінші бөлім, әдетте ақылды, өте жауапты және өз жұмысын түсінеді.
Валентина Кутикова
10 маусым
Бұл ауруханада мен физиотерапия алдым.күз Мұқият бал. қызметкерлер өз пациенттеріне қамқорлық пен сүйіспеншілікпен қарайды. Маған мұнда бәрі өте ұнайды . Аурухананың барлық қызметкерлеріне алғыс айтамыз.
Айнур Умралина
Жүкті әйелдер мен балаларға арналған жақсы емхана. Тек жазбамен тар мамандарға өту қиын, және тіркеуге қоңырау шалмаңыз.
Татьяна Евгеньевна
20 маусым 2021
Мұнда өте жақсы дәрігерлер жұмыс істейді, гематолог, эндокринолог, гастроэнторинголог, ал терапевт Степаненко М.В. жоғары мақтауға лайық, ол әрдайым сайтта жоғары жүктемеге ие, бірақ ол бәріне қызмет ете алады , барлығына көмек.
Асем М.
20 қыркүйек 2024
Біз балалармен балалар бөліміне барамыз, учаскелік дәрігер О. в. Шадловская тамаша дәрігер, жанашыр адам және жай мейірімді әйел. Тіркеуде жақсы қыздар әрдайым дәрігерлерге жазылуға көмектеседі.
Massimo V
6 қазан 2024
Бала қолын жарақаттады. Біз резидент емеспіз, бірақ біз қабылдадық - суретке түсіп, ұсыныстар жаздық. Үлкен рахмет!
Нурия Нуралиева
Дәретхана бірінші қабатта қол жетімді емес,барлығы (2) құлыпқа жабылды, олар қызметкерлерге айтты, 2 жастағы бала екінші қабатқа көтерілуге мәжбүр болды, ал егер ол тұрмаса, ата-аналар кінәлі болар еді.
шолпан д.
18 қыркүйек 2021
Дәрігер Оксана Владимировна Шадловская тек құдайдың дәрігері! менің үш балам бар және екеуі О.в. ұсыныстарының арқасында іс жүзінде ауырмайды. егер бірінші бала байқала бастаса, оның дені сау болар еді. бірақ оның арқасында бәрі жақсы өтеді. Мұндай дәрігерлер ақылы емханаларға барады, сондықтан біз осындай білікті маманның балаларымызға көмектесетініне қуаныштымыз .
Асель Аманжолова
Ең үздік балалар емханасы, ең үздік дәрігер Оксана Владимировна және медбике Ася. Өте мейірімді қызметкерлер
Сани М.
20 маусым 2024
Олар баламен травматикалық пунктке жүгінді-тез және жақсы қызмет көрсетті. Олар рентгенге түсіп, гипс қойды.
Камиль М
25 қараша 2024
Осы аурухананың арқасында менің сол аяғым ауыруды тоқтатты, бірақ кейде дәрігерлер мылқау болып, дұрыс емес дәрігерлерді береді
Галина Гаркалова
31 шілде 2024
Бүгін сағат 8.00-де гинекологқа жазылды. Хамдар қатты. Олар мені 224-тен 223-ке , 223-тен 219-ға және кері жіберді. Ешкім қабылдаған жоқ. Біз оларға жалақыға сақтандыру төлейміз, олар қызмет көрсетпейді. Министрлікке шағым жазамын. Өте ұят. Адамдарды ұлты бойынша бөлмейді деп үміттенемін
Наталья Красникова
10 шілде 2022
Балалар дәрігері гинеколог Мунко Н. В. тек құдайдың дәрігері. 3 жыл ішінде ауруды таныған және дәл диагноз қойған және бізге тиісті ем тағайындаған жалғыз маман. Үлкен рахмет!!! Осындай керемет дәрігерлер көп!
Светлана Ж
57 учаске қыздар жақсы. Әрқашан көмектеседі. Оксана Владимировна мен Асылгүлге рахмет.
Наталья Г
11 тамыз 2024
Мейірімді қызметкерлер. Егер бір емес, бірақ... Алдымен сізге 2 тоқсанда болатын учаскелік дәрігердің жазбасы қажет.
Аза Мурадян
26 мамыр 2024
Мұнда балалар туылғаннан бастап байқалады, ең жақсы және мұқият дәрігерлер. Оксана Владимировна біздің сүйікті педиатрымыз
S
Seda 95
16 мамыр 2024
Генекология 29 бөлім, терапевт және узист өте жақсы сыпайы дәрігерлер 👍
П
Пана К
25 маусым 2024
Біздің ауданда осы бөлімді ашқандарға рахмет!!! 22.06.24-те кезекшілік еткен қыздарға және дәрігерге рахмет! Барлығын сауатты және нақты анықтап, жасаңыз, бұл мақтауға және құрметке лайық!
M
Maral Kalakova
19 қаңтар 2024
Біздің учаскелік дәрігер өз ісінде компенентті. Медбикелер жақсы, әрқашан ватсап бойынша жауап береді, мамандарға жазады, бәрін түсіндіреді және көрсетеді және айтады
Индира Аталыкова
29 мамыр 2024
Керемет емхана бәріне ұнады жарайсыңдар барлық дәрігерлер жөндеу тек superrrr
Жанна Ким
13 мамыр 2021
Дәрігерлер өте жақсы . Айгүл Тоқтарқызы дәрігер ретінде және өте жақсы адам ретінде бәріне алғыс айтқым келеді. . Әсем Маманқызы әпкеге үлкен рахмет..әрқашан көмектеседі. Аурухана балаларға қажет нәрсенің бәрі бәрі бар .УДЗ. флюра .физио. стоматология.логопед . Және барлық басқа тар мамандар бар .
Аида Манабаева
22 шілде 2024
маған бұл емхана өте ұнайды.мен мұнда жиі барамын.әсіресе жаттығу терапиясы ,физиотерапия,тұзды бөлме ұнайды.барлық сынып
Михаил Молнар
19 қараша 2024
Өте жақсы емхана, жағымды дәрігерлер мен бал қызметкерлері!
Л
лаззат мамбетова
16 маусым
Өте сауатты және сыпайы дәрігерлер.
Эм
7 қазан 2024
ЕҢ ҚОРҚЫНЫШТЫ! 219 КАБИНЕТТЕ ТЕК ЭКРАН, ТІПТІ ЕСІКТІ ЖАБУ МҮМКІН БОЛМАДЫ. Мен жоғарыдан ешнәрсесіз қызбын.Жоқ, түсіну және есікті жабу үшін, ол маған шағымдануы керек еді. Тіпті бұл жабдықтар басқалардан кейін дезинфекцияланбаған сияқты, бұл жағымсыз және ыңғайсыз 😡
Дуксиня
13 сәуір 2024
Балалар сол жерде жүрді, маған арқам рентгенге түсті, олар маған қалай істеу керектігін айтты, Менде де болды, мен аяқты түзетуге бардым, өйткені менде олар бар еді, олар тағайындағандай. Денсаулықты жақсарту үшін қандай таблеткаларды қабылдау керек, сондықтан негізінен жақсы
Екатерина
8 тамыз 2024
Сондықтан пациенттерге деген көзқарас қорқынышты. Дөрекі. Мен қоңырау шалуға шағымдануға тура келді. Әзірге шағымданбаңыз бір жерде көзқарас солай болады поршеньді. Тек стоматолог-бұл қабықшалы дәрігер.....
Бауыржан Сермаганбет
Үнемі дәрігерлердің жетіспеушілігі
Батима Исраилова
18 наурыз 2024
Керемет емхана !Әсіресе біздің педиатр Феруза Смағұлқызы!
Татьяна Чернец
4 наурыз 2024
Тамаша қызметкерлер, білікті мамандар
Л
Лололололо
14 шілде 2024
Супер емхана. Дәрігерлер жауапты.
З
Зелимхан Чимурзиев
Барлығы өте нашар.негізінде барлық ауруханалар сияқты!!!
Тоғжан Серікқызы
21 мамыр 2024
онда өте мейірімді дәрігерлер бар егер олардың бәрі орыс болса да олар жақсы онда қалай айтуға болады оларда жақсы жұмыс тәжірибесі бар маған өте ұнады маған қандай сұрақтар қойылды балалардың мұндай әрекеттері қалды менің ойымша күзетшілер мен өте ұнадым фото менде жоқ кешіріңіз
Анна
20 наурыз 2020
Мен бұл аурухананың жұмысына өте қуаныштымын. Сыпайы жағымды дәрігерлер мен медбикелер. Мен ол жерде кездесуге тура келгендердің бәрі бәріне риза. Сізге рахмет.
Денис G..v
23 қазан 2021
Мұнда біздің сүйікті дәрігеріміз жұмыс істейді. Бұл үлкен плюс, бірақ оған кезек үлкен минус. Бұл біздің сайтымыз бітелген, ал көрші 3-4 адам мен көрген ең көп. Сондай-ақ, тар мамандар жақсы.
Наталья Плужник
25 маусым 2024
Бәрі жақсы, керемет мамандар!
Алтын ________
1 қараша 2021
Мен осы ауруханада тексеруден Өтемін. Бал қызметкерлері мейірімді, жақсы жұмыс істейді. Мен жағымды таң қалдым, өйткені мен тексеруден тегін Өтемін.
АНАРА Анара
Біз әрқашан жазба бойынша кіреміз
Анонимді пікір
25 шілде 2024
Жақсы емхана, дәрігерлер сауатты.
Балжан Терликбаева
21 сәуір 2024
Жақсы емхана
Александра Нестерова
20 ақпан 2023
Онда рентген жасалды. Бәрі өте тез болды және қызы үшін қорқынышты емес еді.
Дина Сабитовна
3 қаңтар 2024