Nakleyka

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Азамат А.
24 ақпан 2025
Өте керемет типография! Маған ұнайды. Профессионалы своего дела!
Алена Илющенко
Қандай керемет жұмысшылар! Барлығы өте сыпайы, барлық сұрақтарға жауап береді! 10-нан 10-ға қызмет көрсету! Балаларға арналған жапсырмалар керемет болып шықты, бәрі қуанышты!
Константин Сапронов
Компанияға алғаш рет жүгінді! Барлық кезеңдерде ынтымақтастық өте ұнады: менеджермен тапсырысты үйлестіруден бастап дайын өнімді пайдалануға дейін! Олар кубоктарға арналған DTF жапсырмаларын жасады, сапасы өте жақсы 👍
Галия Нусупбекова
11 қараша 2025
Әрқашан бәрін уақытында, ұқыпты және анық жасайды! Мен жапсырмаларға тек осында тапсырыс беремін. Олар әрқашан көмектеседі, айтады
S A D P H O N E
12 қыркүйек 2025
Әрқашан стильмен тез сапалы ,Мен сізге осы компанияда кружкалардан бастап Сіздің бизнесіңізге арналған кәсіби жабдықты жапсыруға дейінгі кез-келген өнімді сатып алуға кеңес беремін
Ангелина Цой
2 маусым 2025
Клиентке деген көзқарас өте ұнады. Бағалар супер 👍менеджер Дмитрий тапсырысты жедел өңдегені үшін рахмет. Барлық командаға сапалы жұмысы үшін үлкен алғыс айтамыз. Мен міндетті түрде көбірек тапсырыс беремін.
О
Оксана Радомская
2 маусым 2025
Сапалы жұмыс үшін рахмет, өте жақсы жасалған, өте әдемі брендтелген су бөтелкелері. Біздің өтінішіміз бойынша біз кездесуге бардық, тезірек жасадық және бірден жібердік,бүкіл командаңызға,әсіресе менеджер алсқа рахмет. Балалар риза👍
Жазира А.
24 сәуір 2025
жылдам және сапалы!біз бірінші рет емеспіз және әрқашан ризамыз! ұсынамын! әсіресе менеджер Нигинаға рахмет!
Асет Баз
28 ақпан 2025
Керемет компания! Мен 2 рет тапсырыс беремін! Барлығы анық, жедел. Ең маңызды Сапа жоғарғы және бағалар өте жағымды! Сәттілік және көбірек клиенттер!
Екатерина Жмака
7 қазан 2024
Қызмет өте ұнады, егжей-тегжейлерін нақтылады және әр кезеңде хабардар болды. Барлығын мерзімінде орындап, хорошг орап, Қазпоштаға жеткізуге тапсырды. Сапасы керемет, сыйлық ретінде тағы да жапсырмалар қойылды, жағымды
Наталья Комарова
5 маусым 2024
Тамаша қызмет, қызметкерлер үлкен ақылды, әрқашан байланыста! Біз бұл компанияға бірінші рет хабарласып отырған жоқпыз, біз баспа өнімдері мен брендингке тапсырыс бердік, олар өте риза!
Александр Гурин
2 қазан 2024
Өнімнің сапасы және жоғары деңгейде жұмыс істеу ыңғайлылығы. Сіз өмірді жақсартасыз!
алина счеснович
11 желтоқсан 2025
Жақсы сапалы жапсырмалар, біз іс-шараларға тапсырыс береміз.
Ю
Юлия А
24 қараша 2023
Біздің ынтымақтастығымыздың нәтижелеріне өте ризамын. Мен өзімнің иллюстрацияларым негізінде 4 стикерпакқа тапсырыс бердім. Дизайнер менің өтініштерімді тыңдады, макеттерді тез дайындады. Жапсырмалардың өзі тез және кәсіби түрде басылды. Нәтиже мені қатты қуантты! Жапсырмалар жарқын, түрлі-түсті, жоғары сапалы басып шығарылды!
Alexandra G.
19 маусым 2024
Өз ісінің мамандары!Бұл маған барлық сұрақтарға көмектесті! Біріншіден, барлық кезеңдерде көптеген нюанстарды нақтылау өте керемет, олар тапсырысты қашан сала бастағанына, бәрі істеген кезде бәріне көмектесіп, тапсырысты алып, қамқорлық жасағанына кеңес берді. Мен тағы бірнеше рет ораламын!
александр т.
7 қазан 2025
Қарады Nakleyka.kz экскурсияға-олар жапсырмалардың қалай туылғанын көрсетті, оларды өздері сынап көрді, содан кейін жиынтық берді! 🎁 Енді мен үйде ноутбуктен попугаяға дейін бәрін желімдеймін (попугая қуанбайды, бірақ ол стильді көрінеді). Барлық жағынан керемет команда, позитивті және жабысқақ атмосфера!
J
Julie M
23 қараша 2023
Біздің ынтымақтастығымыздың нәтижелеріне өте ризамын! Мен өзімнің иллюстрацияларым негізінде 4 стикерпакқа тапсырыс бердім. Дизайнер менің барлық өтініштерімді тыңдады, макеттерді тез дайындады. Жапсырмалардың өзі тез және кәсіби түрде басылды. Нәтиже мені қатты қуантты! Жапсырмалар жарқын, түрлі-түсті, жоғары сапалы басып шығарылды!
Кирилл Родионов
20 мамыр 2025
"Nakleyka" компаниясы бүкіл командаға алғысымды білдіргім келеді, клиенттерім үшін сыйлық қорабын жинауға көмектестім, киім тігумен айналысамын, Егор мен Юрийге баспа мамандарына жеке алғыс айтамын, менің басып шығаруларым үшін тамаша түстерді таңдай алдым, брендинг бөлімінің басшысы Владимир мен Тимур футболкаға, қалпақшаға және боксқа мінсіз басып шығарды, барлық бастаушы кәсіпкерлерге ынтымақтастықты ұсынамын осы компаниямен, өндіріс әкімшісі Кирилл ыңғайлы портал арқылы жұмыс істейтін өкілдік жеңілдік туралы кеңес бере алады
Ольга Орехова
12 желтоқсан 2023
Иә, қызмет туралы! Олар тез және нақты жауап берді! Барлығы қарастырды! Басқа қалаға жеткізу супер ұйымдастырылған! Сіздің командаңызға рахмет біз бірнеше рет хабарласамыз 💋
K
Karina Riga
17 ақпан 2024
"Стикер" командасына көп рахмет! Олар өз жұмыстарын керемет орындайды, тез, анық және өте сапалы. Тапсырыс беру өте жағымды, ал алу одан да жағымды) Көп-көп рахмет!❤️
Асем Батанова
15 желтоқсан 2025
Мен осы компаниямен 1.5 жыл жұмыс істедім. Жапсырмалардың сапасы ұнайды
Дмитрий Вербицкий
12 шілде 2025
Стикерлердің керемет ассортименті бар тамаша компания. Біз бірінші рет тапсырыс бермейміз және әрқашан нәтижеге риза боламыз. Компанияға өз қызметін сақтап, дамуын тілейміз!
Алёна
1 қазан 2024
Мен бұл компанияға екінші рет жүгінемін, бәрі керемет! Біз кеңес бердік, ұсындық, нұсқалар ұсындық.
Пользователь K.
5 наурыз 2024
Компаниямен жұмыс істеу өте жақсы KZ жапсырмасы. Балалар үшін жұмыстың әр кезеңі ойластырылған. Олар шынымен жұмыс механизмін құрды. Жетекшісі үлкен жарайсың! Біз сізден үлгі алып, сол жұмыс атмосферасын құруға тырысамыз) Сізде стикерлер бұрынғыдай жоғары!)
Руслан Исабеков
10 қараша 2023
Өнімнің жоғары сапасы, әсіресе қатты беттерді үнемі брендтеуге арналған жапсырмалар тез дайындалды
Павел
9 сәуір 2024
Өте жақсы компания. Басып шығару сапасы тек бомба!
Надина Фах
5 сәуір 2024
Менің сүйікті компаниям. Олар тапсырыстарды мерзімінен бұрын беруге тырысады. Олар әрқашан кездесуге барады және көмектеседі, кеңес береді. Кириллге бәрі үшін ерекше рахмет.
Нурхан Кадирбаев
14 ақпан 2024
Нәтижелерге риза емеспін, ол қоңырауға жауап бермейді, тек ватсапқа жауап береді, сіз ұзақ уақыт түсінбейсіз, соңында ол бізге тапсырысты бұзды.
Наиль Гарипов
18 сәуір 2025
Менеджер Дмитрий рахмет. Барлығы тез және жылдам. Жүйеге байланысты қиындықтар болды, бірақ бәрі түзетілді
Виктор Белоусов
18 шілде 2022
Жігіттер өте жақсы. Жылдам және сапалы. Көлемді жапсырмаларға таң қалды.
О
Ольга Воробьева
19 қараша 2024
Барлығы дұрыс жасады. Жылдам, ыңғайлы.
Сапфира Ленц
17 қаңтар 2025
Керемет компания, мен бәріне кеңес беремін. Кәсіби жұмыс
alisher konkushev
20 маусым 2025
Ең жақсы қызмет. Чатбот өте жақсы, мен осындай о5минатормен өмір сүрер едім. Кім түсінбеді, Терминатор туралы бұл әзіл. Сізге шұғыл бірдеңе жасау қажет болған кезде ең жақсы нұсқа. Балалар, сіздер әдепкі бойынша жарайсыздар!!! Мен сізбен жұмыс істегім келеді)
Ольга Андреева
27 мамыр 2023