Ostrov

Тауарлар мен қызметтер

Сергей Алексеевич
Барлығы өте жақсы. Мейірімді және қамқор қызметкерлер, үлкен қатысумен және дайындықпен көмек көрсетеді және сұрақтарға жауап береді. Мен иесіне Өзгертуді ұсынғым келетін жалғыз нәрсе - шуды оқшаулау. Біз коттедждің екінші қабатында тұрдық, ал іргелес бөлмеде түнде дауыстап сөйлесуді және бейне қоңыраулар мен бейнеконференцияларды ұйымдастыруды, орындықтарды жылжытуды, шкаф есіктерін, тартпаларды және т. б. ашуды ұнататын адамдар болды. Сонымен, мен орындықтардың, үстелдің аяқтарына киіз жапсырмаларын, есіктерді, жәшіктерді жабыстыруды ұсынамын. 23-7.00 бастап үнсіздік режимін енгізіңіз. Егер буферлік аймақты қалдыру мүмкіндігі болса, іргелес нөмірлерді орналастыру қажет емес. Жалпы, бөлімдердің Шу оқшаулауын жақсарту қажет.
Андрей Краснов
Жақсы қызмет көрсету сапасы бар өте лайықты қонақ үй, бөлмелерде таза және жақсы орта, сыпайы қызметкерлер, бірінші қабатта мәзірдің кең ассортименті бар жақсы кафе-бар, деңгейдегі ас үй бар. Жалғыз нәрсе-тым қалың, сондықтан тым жылы көрпелер, ұйықтау ыстық.
Дмитрий Казаченко
Өте әдемі және жайлы қонақ үй. Бірінші қабатта кең мәзірі бар кафе бар, жағымды қызметкерлер әсіресе әкімші Виктория, осындай жас қызға арналған керемет және кәсіби әкімші, өз жұмысын және адамдармен қалай дұрыс сөйлесу керектігін жақсы біледі.
михаил савенко
Ыңғайлы орналасу, қалаға кіре берісте, үлкен сауда орталығының жанында. Керемет бөлме, ұзақ жолдан демалуға арналған толық жиынтық-душ, таза төсек, көптеген Сүлгілер, Тәпішке (өлшемі бойынша, бұл маңызды емес), баға. Бірақ брондау кепілдігі үшін қоңырау шалған дұрыс.
Олег Захаров
9 желтоқсан 2024
Жайлы, арзан, үлкен тұрақ. Темекі шегуге арналған бөлмелер бар, бұл Мен үшін маңызды. Қостанай қаласының орталығынан алыс жерде, бірақ жақын жерде Қостанай плаза, қаладағы ең үлкен сауда орталығы. Ресейге кіру және шығу үшін ыңғайлы жерде орналасқан
Роман романов
ИЯ, бәрі жақсы және кондей бар рахмет бірақ батареяларды жабуға мүмкіндік жоқ, ол жерде ыстық болды, ал терезелерді ашу терезенің сыртында қатты соғып тұрды, ал қыста сіз кондиционерді қолдана алмайсыз және бөлме үшін кепіл бұл әрине треш және өткен ғасыр, кету кезінде қызметші бөлменің күйін тексеруі керек еді, бірақ ол қандай да бір себептермен жұмыс істемеді оның шебері барлық бөлмелердің кілті болып табылады және 4-ші қабатқа жүгіріп, есікті ашып, кері жүгіруге тура келді. Тағы бір әзіл бұл кішкентай шәйнек мен шәйнектерде үнемдегенімді күңкілдедім бірақ бір бөлмедегі 4 түрлі перделер бұл өте қызықты болды рахмет
Сильвестр с талоном
Өте қарапайым қонақ үй, әсіресе бір түн. Үлкен" шартты түрде жабық " автотұрақ бар (барлық жағынан қоршау емес), сонымен қатар электр пойыздарын зарядтау станциясы бар. Жақын жерде супермаркет Сити және гамбургер Кинг немесе KFC бар ТРК (есімде жоқ, Мен үшін бұл бірдей). Бөлмелер таза, жайлы. Міне, жақын маңдағы теміржол, паровоздар түні бойы гылдап, диспетчерлер дауыстап сөйлейді. Бірақ жолда шаршаған нағыз саяхатшы болтты осындай мәліметтерге қоюға міндетті
Анна Анна
Иттер көрмесіне келдік. Үлкен аумақ. Үлкен бағандармен үлкен бас тарту. Демалу үшін алып тастауға болатын ағаш үйлер бар. Үлкен сауда орталығынан алыс емес, жертөле қабатында ауыл шаруашылығы өнімдерін сатып алуға болатын базар
Yerlan
Бәрі жақсы, бөлмелерде таза, тек кружкалары бар шайнек тұр, ал шай пакетінің Өзі жоқ, төменгі жағында мейрамхана керемет, ас үй дәмді және даяшылар мейірімді
Оксана Чернова
Жақсы қызметкерлер мейірімді. Таза жайлы. Үй сияқты . Бағалар қолайлы. Өте жақсы сауна. Үлкен таза. Бассейн үлкен жылы. Мен ұсынамын.
Оксана Р
8 тамыз 2024
Бұл жер менің өмірімде жарқын әсер қалдырады. Бізді өте сыпайы консьерж қарсы алды, біз қонақүйдегі кафеде кешкі ас іштік, онда бәрі өте дәмді болды, көлігіміз қауіпсіз тұрақта болды, бәрі жақсы болды, бірақ түні бойы демалып жатқан қонақтардың күрсінуі естілді, бұл ұйықтауға өте кедергі болды. Ал біз Астанаға бардық, біз ұйықтағымыз келді. Құны жақсы, бірақ бір нәрсе бар. Жалпы Махаббат аралы.
Беслан
15 желтоқсан 2024
Ең қорқынышты қонақ үй, егер сіз оны осылай атай алсаңыз мен барған. Дөрекі қабылдау, клиентке көмектесуге деген ұмтылыстың болмауы. Пайдаланылмаған опциялар үшін қосымша төлемнің (депозиттің) түсініксіз талаптары, түтінге оранған нөмір, дәліздер бойынша шастап жатқан алконавттар мен жезөкшелер. Кешен деп аталатын 6 түрден таңғы ас тек біреуін ала алды, қалғандары болмады. Егер сіз 2 кесе кофе сұрасаңыз, онда бутербродтар жиынтықтан алынады. Және бұл қысқаша.
Robert
2 желтоқсан 2023
Жалпы, жақсы қонақ үй. Қостанайдың солтүстік бөлігінде орналасқан. Егер сіз Ресейден көлікпен өткел арқылы кірсеңіз ыңғайлы. Қонақ үй корпусының артында автомобильдерге арналған үлкен тұрақ бар, аралдың қонақтары үшін жеңіл көліктер тегін, жүк көліктері тәулігіне 1500т. Жақын жерде қаладағы ең үлкен СОО - Қостанай Плаза. Аралдың жеке сайты арқылы брондау жақсы - олар 5% жеңілдік береді және алдын ала төлемді қажет етпейді. Темекі шегушілерге арналған бөлмелер бар-2 қабат. Темекі шекпейтіндер үшін-3 және 4 қабат. Бірақ темекі түтіні жоғары көтерілгендіктен, оның ішінде желдету, темекі шегуге және темекі шекпейтіндерге арналған бөлмелерде сасық болады. Бұл қонақүйдің басты проблемасы-барлық жерде тауықтың иісі. Бөлмелердегі жағдай қолайлы, студияда тұрды-сізге қажет нәрсенің бәрі бар: шағын тоңазытқыш, кондиционер, үлкен төсек, қабырғадағы үлкен теледидар, шайнек пен ыдыс-аяқ, халаттар, тәпішке. Сантехника бұзылған, бірақ бәрі жұмыс істейді. Сүлгілер күн сайын өзгереді. Мәзірде өте дәмді таңғы ас, таңғы ас шамамен 2000т құрайды. Қостанайдың орталығына көлікпен 10-15 минутта немесе таксимен 700-900т шамасында жетуге болады. Қабылдау кезінде өте мейірімді қызметкерлер. Есептік уақыттың қызықты жүйесі-келген сәттен бастап бір күн, яғни сағат 16:30-да тоқтадым, келесі күні сағат 16:30-ға дейін кетуім керек. Егер жоспарлар өзгеріп, ертерек кету керек болса, олар қайта есептеп, әр толық күн үшін ақшаны қайтарады.
Алексей Андриенко
14 қыркүйек 2023
Өте жақсы бөлмелер, таза, біз барған барлық қонақүйлердің ең ыңғайлы төсектері. Интернет, ақылды теледидар, тоңазытқыш. Кафе ерекше құрметке лайық, үлкен ассортименті бар өте дәмді тағамдар, кешке дейін жұмыс істейді, жабылғаннан кейін кез-келген уақытта бөлмеге тапсырыс беруге болады. Қонақ үй қызметкерлерімен байланысуға арналған стационарлық телефон. Аулада коттедждің бағасы сәл арзанырақ, сапасы жағынан кем түспейді, бірақ шуды оқшаулау оңайырақ, түнде көрші нөмірлерге қоныстанған кезде әр сөз естіледі, сонымен қатар көрші бөлменің дәретханасындағы барлық процестер. Мұндай қызметтің бағасы өте төмен. Максималды баға, Арал қонақ үйі мен оның қызметкерлеріне рахмет.
Айслу Исенгалиева
Мен "Арал" қонақ үйінің ұжымына жылы қабылдағаны үшін алғыс айтқым келеді, Сізге үлкен рахмет, Мен үшін және достарымнан рахмет, біз сізге қайта оралуға қуаныштымыз 👍 🌹 🌹
Елена
4 қараша 2024
Бұл бірінші қабатта керемет кафесі бар өте жақсы қонақ үй. Кең мәзір, толық таңғы ас, түскі және кешкі ас ішуге болады дейін кеш. Бөлмелер жайлы, таза, тыныш.
Аркаим ТК
27 желтоқсан 2023
Баға / сапа қатынасы бойынша жақсы қонақ үй. Шағын жайлы мейрамхана бар, тағамдары дәмді, ұлттық тағамдар да бар және достық елдерден "том ям" сияқты)) үлкен автотұрақ. Қонақ үй ыңғайлы орналасқан: Челябинскіден келген кезде біз үшін осында тұру өте жақсы шешім болды. Станиславқа назар аударғаны үшін ерекше алғыс.
Асель Хамзина
16 мамыр 2024
Бөлмелер кең емес, бірақ таза, қызметкерлер мейірімді. Бізге ұнады. Әкімшіге рахмет, мен бізге 3 нөмірді таптым, таңғы ас бөлмеге тапсырыс берді (бағалар қолайлы). Олар сондай-ақ мейрамханада кешкі ас ішіп, дәмді пісіріп, шын жүректен жеді.
Марина Иванова
11 қараша 2024
Ең жексұрын қонақ үй және қызмет көрсету. Сайт арқылы екі жергілікті Нөмірді брондады, екінші жағынан жүрді, брондауды және оның нөмірін растау үшін әкімшіге алдын ала хат жазды. Барлығы растады. Балалармен түнгі сағат 3-те келдік. Бізді бөлмеге кіргізді, ал бірінші нөмір бір кісілік кереуетпен жергілікті. Бізді 1 взр және әр түрлі жастағы 5 бала) менің абдырап қалдым, ақырын айтайын, маған жай ғана қапсырма ұсынылды) көргендер әкімші тексермеді, сайтта дұрыс бағалар жоқ, Нұсқаулық нөмірі беруден бас тартты , нөмірлер бос емес, қалағаныңызша ұйықтаңыз) Қызметшілерге түсіністік танытып, қонақүйден барлық жеке ұйықтайтын орындарды тартып алғаны үшін рахмет. Басшылық ешқашан қоңырау шалмады және ешқандай кешірім сұрамады. P. S. бөлмелерде қандай "жорғалаушылар"көтерілді
Павел Громов
15 тамыз 2024
Қабылдау қызметкерлеріне сыпайылық қажет ! Дөрекі қызметкерлер! Мен Айына бірнеше рет келемін. Бөлмелер таза. Тағам дәмді, өте ұнайды! Кафенің мейірімді және жағымды қызметкерлері, қабылдау олардан әдептілікті үйренуі керек!
Мария Степина
9 наурыз 2023
Арал қонақ үйі қонақүйлер арасында ең танымал орындардың бірі болуы мүмкін. Бағасы барабар. Бөлмелер таза әр бөлмеде кондиционер бар бұл жазда жағымды демалуға өте қолайлы. Төсек таза ақ тағы бір айта кететін жайт, олардың қымбат қонақүйлердегідей жоғары деңгейдегі сервисі бар ал мұнда қарапайым бөлмеде халаттар мен сүлгілерді жуғаннан кейін жеке пакетке орап алуға болады, Қазақстан бойынша тек Астанада дипломатта қымбат нөмірде көрдім, оның төлемі осы ыңғайлылықтар үшін 48 мың теңгені құрады. мұнда сіз 10 000-ға осындай қызмет аласыз. Жалпы, барлық керемет адамдар брендті ұстайды . Мен ұсынамын
Виталий Кромский
20 қыркүйек 2024
Қонақ үйдегі өте ыңғайлы бөлме, мейірімді қызметкерлер, өте дәмді таңғы ас пен кешкі ас. Мен бәріне біржақты кеңес беремін!!! Көп рахмет!!! Келесі айда Мен сізде тағы да боламын!
Андрей Сергеев
9 қараша 2024
Кез-келген клиентке арналған керемет қонақ үй. Олар дәмді тамақтандырады, қызмет жоғары деңгейде, темекі шегетін бөлмелер. Мен өте қуаныштымын!!! Мен сол жерде тоқтауды ұсынамын, өкінбейсіз
Svetlana
19 сәуір 2023
Ұнады. Олар коттеджде жайлылық бөлмелерінде тұрды. Аумағы үлкен, автотұрақ бар. Қызметкерлер сыпайы. Барлық жерде таза. Бөлмелер өте жайлы. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар: ыдыс-аяқ, салқындатқыштан су алуға болатын термос. Дәлізде үтіктеу тақтасы бар. Жуынатын бөлмеде тіс жинақтары, душқа арналған қалпақшалар бар. Маған есеп айырысу күні - бұл қонақ үй емес, күнтізбелік күн - қанша кірсем де, 12-ге дейін шығу өте ұнады. Біз түнде тұрып, келесі күні түнде көшіп кеттік. Қабылдағаныңызға рахмет!
E
Elena Tihonova
12 ақпан 2024
Біз темекі шегушілерге арналған люкс бөлмесінде болдық, нөмір онша емес, бірақ 3 жұлдызды біржақты тартады, нормаларға қызмет көрсету, әсіресе мейрамхана ұнады, жақсы қызмет көрсету барлық сыпайы және күлімсіреген ,уақыт өте келе дәмді дайындалады ,ұзақ емес.4 жұлдыз? Нөмірді тапсырғаннан кейін ренжіген нюанс болды,тоңазытқышқа біз өзімізден пайдаланбаған нәрсені қостық 😂
валерия п.
12 тамыз 2024
Біз қонақ үйде бірінші рет емеспіз. Бөлме таза, қажет нәрсенің бәрі бар. Қызметкерлер сыпайы. Мейрамханаға жеке құрмет. Барлығы өте дәмді. Рахмет!
Татьяна Стефанив
10 қыркүйек 2024
Біз стандартты Нөмірді алдық. Бөлме қалыпты, таза, ыстық су бар, төсек таза, шаш кептіргіш, сабын және мұрын керек-жарақтары да бар. Барлығы жақсы, тек бір минус-өте кішкентай ванна бөлмесі.
Сергей Шамов
28 тамыз 2024
Жақсы қонақ үй, керемет мейрамхана. Кемшіліктердің ішінен нөмірлердің нашар дыбыс оқшаулауы, нөмірлердің жанында болып жатқанның бәрі естіледі. Барлық бөлмелерде Сантехника жұмыс істемейді. Әйтпесе, бұл өте ыңғайлы және ыңғайлы. Мен ұсынамын
Разия Дусакова
28 тамыз 2024
Арал қонақ үйі бізге өте ұнады Қызмет лайықты! Барлығы таза! Қызмет жақсы! Қызметкерлер өте сыпайы! Ас үй дәмді, әр түрлі!
Мария Б.
27 маусым 2024
Тамаша қонақ үй, таза және жайлы. Бір нәрсе, дыбыс оқшаулау жоқ) Қызметкерлер өте мейірімді және әдепті. Бөлме таза болды, темекі шекпеді, бәрі жұмыс істеді. Демалыс үшін рахмет)
Анна М.
28 шілде 2024
Біз бұл қонақүйде Ресейден жолда екінші рет тоқтаймыз. Бөлмелер таза, ыңғайлы тұрақ, жануарлармен бірге тұру мүмкіндігі. Жақсы ойын алаңы бар үлкен аумақ бар.
Artem Chernavskikh
15 желтоқсан 2024
Қонақжай, жайлы, бағасы реттелді, өтіп кетті және демалу керек болды, олар бірден қоныстанды
Руслан Ишмухаметов
19 ақпан 2024
Бізді мұнда туыстарымыз шақырды. Мен мұндай қызметке, дәмді тағамдардың көптігіне таң қалдым (мен баға туралы айтпаймын, біз емделдік). Атмосфера жағымды. Жеңіл, көзге көрінбейтін музыка. Ұсыныстардан: дәретханаға әр уақытта жүгірмеу үшін дымқыл майлықтарды ұсыныңыз, сондықтан бәрі керемет.
Н.П.
27 шілде 2023
Олар 4 орындық Нөмірді түсірді, өте ыңғайлы. Бөлмеде үш бөлме бар екі жатын бөлме және қонақ бөлмесі, әрқайсысында теледидар бар. Жатын бөлмелерде сапалы матрацтар, жиһаз бар. Орташа бөлмеде (қонақ бөлмеде) ыңғайлы дивандар, кондиционер, үлкен айна, үстел, салқындатқыш. Бірақ міне, күн.түйінді жақсартуға болады-кішкене раковина, үлкен душ емес, әр қозғалыста сықырлайды, биік немесе толық адам үшін бұл мүмкін емес, сорғыш жұмыс істемейді, ылғалдылық жоғарылайды.
ОФИСНАЯ ПЛАНЕТА
6 тамыз 2024
VIP нөмірі эклектикалық, таза, дәретхана мен шайнекті қоспағанда, тамақ пайдаланылмаған, бірлік үшін қызмет көрсету, тек салық немесе аударым арқылы төлеу, несие картасын пайдалану мүмкін емес. WiFi жұмыс істемейді. Негізінде 4350-ге барады, бірақ лас дәретхана, жуынатын бөлменің тығыны пакетте, өйткені тығында тесік бар және ол ванна бөлмесінің тесігіне сәйкес келмейді. О, және джакузи жұмыс істемейді, гидромассаж емес,аэромассаж емес. Мен үйдегідей ойладым.
Дмитрий Сладковский
Өте жаман қонақ үй, жайлы бөлме, тыныш. Алты нұсқадан тұратын таңғы ас.
Ирина Ирина
Керемет қонақ үй таза жайлы, арзан және өте дәмді мен оны ұсынамын
Samat Aly
9 қаңтар 2024
бәрі жақсы , таза , сәл тар , душ есімде жоқ, ванна жұмыс істемеді ...бірақ күзетілетін тұрақ және қаладан кез-келген бағытта сұрақ қойылмайды ...тамақ жақсы .қызметкерлер тағы да жағымды емес .
Сергей Л.
Қонақ үй керемет!!! Мұқият қызметкерлер!!! Бөлмелер таза жайлы!!!
Николай Зацарный
13 маусым 2024
Жайлы, жайлы, жақсы бөлме, мейірімді қызметкерлер. Есеп айырысу кезінде теңгенің тиімді бағамы, теміржол жолдарының жақындығы, пойыздардың түнгі қозғалысы және диспетчердің хабарламалары ашық терезеде шиеленіседі.
Марат Жолымбетов
1 қыркүйек 2024
Керемет қонақ үй / қонақ үй барлығы бар!Қолайлы баға, сауна, Тамаша кафе және ас үй қалыпты бағамен.Контекстіндегі жоғарғы баға/қызмет.
Евгений Б.
12 шілде 2023
Орталыққа жақын орналасқан. Жағымды атмосфера, жақсы қонақ үй, Бөлмелер әрдайым таза ұсталады, Сүлгілер үнемі жаңартылып отырады, кондиционер, теледидар, тоңазытқыш. Қысқасы, бәрі биіктікте. Мен асүйді бөлек атап өткім келеді. Өте дәмді дайындалады.
Алина Малина
15 тамыз 2024
Жақсы қонақ үй. Бөлмелер таза, төсек ыңғайлы, үлкен. Бір рет қолданылатын тіс щеткалары, халаттар бар. Үлкен теледидар. Ұсынамын!
Андрей В
4 ақпан 2024
Бөлмелер қопсытылған, кейбір жерлерде жөндеуді қажет етеді. Техника сияқты. Бөлмелер салыстырмалы түрде таза. Ыңғайлы орналасуы. Жалпы, жақсы қонақ үй, қызметкерлер мейірімді.
Алексей
24 қараша 2022
Маған қонақ үйдің орналасқан жері, автотұрақтың болуы ұнады (сіз көлікті демалыс кезінде қалдыра аласыз). Олар темекі шекпейтіндерге тапсырыс берді, таза және ұқыпты болды. Сейф бар. Кемшіліктері де бар-саунаның болуы, бар маргиналдарды тартады. Сондықтан мен балалармен сол жерде тұруға кеңес бермеймін. Біз әуежайға такси күтіп отырғанымызда, әкімшінің назарын аударған мас түрі болды. Күзетші барлық уақытта жоқ сияқты. Жалпы, бұл бейбіт болды.
Гилан Вахаев
18 желтоқсан 2023
Кейде Мен түнеуді тоқтатамын, досым қонақүйге кеңес берді, Мен өзім таба алмас едім, бөлмелер әлі жөнделмегенше таза, бәрі бір деңгейде лайықты, жазда бөлмедегі кондитерлік проблема болды, бірақ менің ойымша, бәрі шешіледі. Демалыс күндері шулы және темекі шегеді, темекі шекпейтіндер үшін қабат алыңыз, тамақ үшін ештеңе айта алмаймын. Мен кеңес беремін.
Михаил Килин
19 қараша 2024
Ақшасы үшін қалыпты қонақ үй. Арзан, қарапайым, бірақ таза. Тіпті таңғы ас ішіңіз
Алексей
20 шілде 2024
Сәнді емес, табиғи. Бірақ бұл өте қолайлы. Алайда, күтпеген жерден жеке үйдің үшінші қабатына спиральды баспалдақ келеді. Чемоданмен-але емес. Ас үй қарапайым. Бірақ көп нәрсе бар. Үлкен тұрақ. Көлікте-ыңғайлы.
Зоя Киселева
26 тамыз 2024
Маған бір аптаға жуық уақыт ұнады. Барлық жерде таза, қызметкерлер демалушыларға құрметпен қарайды. Бай мәзір. Қолайлы атмосфера.
Ирина Ирина
Тамаша қонақ үй, жоғары деңгейдегі жайлы таза қызмет