№ 1 mektep

Безроднова Фати
24 қазан
Мен ғимараттың өзі туралы айтпаймын, әдеттегідей. Мұғалімдер жаман емес, бірақ олар сыныптағы кейбір балаларға өте принципті қарайды. Міне, ата-ана шындықты айтады, ол бірден жаман, демек, баласына ойнайық. Бұл кейбір мұғалімдер арасында сирек емес. Өкінішке орай . Бірақ барабар мұғалімдердің болғаны қуантады.
692265 Шамишев
19 наурыз 2021
Антей дене шынықтырумен айналысуға арналған бөлек бөлме бөлек, лас және суық, балаларға киіну ыңғайсыз. Антейден кейін балалар мектепке терлеп, суыққа батып кетеді, нәтижесінде олар жиі суық тиеді. Мектептің қасбеті қауіпті-гипс қорқынышты жағдайда. Асхана үстелдер бар, орындықтар қарастырылмаған, нәтижесінде балалар қорада мал сияқты жейді(көбінесе артқы жағына итеріп, тамақ мектеп формасына немесе басқа киімге түседі)
Хитрый Еврей
19 сәуір 2019
Ескі 4 қабатты ғимарат, оның терезелерінің 80% - ы ағаштан жасалған, сонымен қатар мектеп жөндеуді қажет етеді. Ыңғайлы киім ауыстыратын бөлме және асхана емес өйткені олар жертөледе. Антей де көп нәрсені қалайды, разд киім ауыстыратын бөлмесі тар , іс жүзінде орын жоқ(2×2) және 2 сыныпта физра бар, әйелдер киім ауыстыратын бөлмеде табиғи жарық жоқ. Дәрігер, ерекше жағдай, егер оны жұмыстан шығармаса, мектеп оқушысы қаламынан кішкене қақпақты жұтып қойған жағдай болды, нәтижесінде ол дәрігерге жүгірді, бірақ ол оны елемеді, бірақ оны әрең көндірді, жедел жәрдем шақырып, онымен бірге жүрді. Мектеп стадионы, 1/3 асфальтталған жүгіру жолы жай жер, футбол алаңы мектеп оқушылары үшін тым үлкен. бұл сын емес, бұл кері байланыс. Егер сіз баланы осы мектепке беруге мүдделі болсаңыз, бұл сұраққа күмән келтіріп, ойланыңыз.
Sergei Vladimirovich
13 қыркүйек 2019
Заманауи оқыту үшін барлық қажетті атрибуттармен, соның ішінде компьютерлермен, әдебиеттермен, спорттық құралдармен жабдықталған. Оқушылар мен оқытушылардың өздері жақсартқан жақсы күтімді аймақ.
Владосий Божественный
9 қазан 2019
Сылақ құлайды,ғимарат қауіпсіз емес, өмірге қауіп төндіреді, сонымен қатар оқушылардың моральдық қысымы бар, ал білім беру басында оқушыларды оқыту емес, ҰБТ-дан ұпайлар бар, мен бұл орынды ұсынбаймын
Жилкин Игорь Борисович
22 қазан 2019
Жақсы, бірақ ескі мектеп.... Жөндеуді қажет етеді.... Жақсы педагогикалық ұжым! Жақсы директор.
Ольга Петровскова
12 наурыз 2020
Жөндеу жоқ, ғимарат қабыршақтанып, үнемі сыныпты жөндеуге жиналады, қорқыныш
26 шілде 2019
Маған бұл мектеп ұнайды. Ол қасіретті емес. Бірақ мен ол жерде көп нәрсені үйрендім. Тама мұғалімдері өте мейірімді, көп нәрсені үйретеді.
Горожанин
5 қараша 2018
Қасбеттің артқы жарығы алыстан көрінеді, сол жерден ғимаратқа қарап тұрған дұрыс. Педагогикалық құрам жақсы дейді
Виталик м.
17 мамыр 2020
Тамаша мектеп және мұғалімдер жақсы.
Андрей Филимонов
4 тамыз 2023
Жоғарғы мектеп. Вон фоткалдың есебі! Әдемі
Александр
17 тамыз 2020
Керемет мектеп және керемет мұғалімдер!
Vassiliy Pilipenko
15 маусым 2023
Тамаша мектеп, бастап Олар қазірдің өзінде көп шығарды Адамдар алғашқылардың бірі Рудныйда олар сол жерде оқыды
Ш
Шурик Юрцевия
5 қараша 2024
Сабақта бала терезеден құлап, мұғалім оның артынан секірді, имба мектебі
Виталий Томин
28 қыркүйек 2019
Совдепов мектебі жөндеуді қажет етеді
10 ақпан 2019
Бәрі жақсы, бірақ асхана көп нәрсені қалайды:)
Даниил Ким
31 қазан 2018
Жақсы мектеп. Менің өмірімде осы мектеппен көп нәрсе байланысты.
динара к.
2 маусым 2019
Жақсы оқытушылар бар.👍
30 наурыз 2020
Менің сүйікті мектебім, онда 5-9 сыныптар аралығында оқыдым.
Руслан Джамбеков
25 қазан 2020
Жақсы мұғалімдер
О
Ольга З.
13 сәуір 2020
Менің туған мектебім, менің отбасымда 4 ұрпақ оқыды және бұл туралы бәрі айтылды!
рудольф п.
2 желтоқсан 2019
Мен осы мектепте оқимын
Alex Walson
25 сәуір 2019
10-нан 0, Ол жаққа бармаңыз.
Flash 442
4 наурыз 2020
В этой школе учились моя мама и сестрёнка. Да и вообще никогда и ничего плохого об этой школе не слышал👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍всегда N-1️⃣