№ 18 mektep

Гульнара Оспанова
16 қыркүйек 2024
Мектепте таза, жайлы жөндеу жұмыстары жүргізілді. Аула кешкі және таңертеңгі сағаттарда жарықтандырылады. Аумақ та таза, артық ештеңе жоқ. Керемет ұжым.
ксения Тодорова
1 қазан 2023
Сәлеметсіз бе! Біздің мектеп туралы пікір жазғым келеді. Менің балаларым осы мектепте оқығанды ұнатады . Мен үшін бірінші кезекте балалар риза болар еді . Оқудың барлық уақытында шағымдар жоқ.Ата-анам екеуміз асханаға жиі барамыз. Бірнеше рет Астана қаласы бойынша мектептерді қабылдау жөніндегі комиссияда болдым. Біздің № 18 мектеп әрқашан барлық тексерулерден өтті деп айтқым келеді . Біздің мектепке ешқандай ескертулер болған жоқ. Құрметті ата-аналар!!! Біз өте көппіз және әркімнің өз пікірі бар . Барлығына ұнау мүмкін емес. Бірақ біздің мектеп әкімшілігі әрқашан ата-аналарды тыңдайды. Біздің мектепте олар балаларымызға жайлы білім беруге тырысады. Мектепте көптеген білікті оқытушылар бар. Олар өз оқушыларына шын жүректен қолдау көрсетеді. Жеке атап өткім келеді: Найля Дамировна 9 "В" ,Қарлығаш Амантайқызы 7"В", " бұл біздің балаларымыздың сынып жетекшілері. Біздің сыныптар сізге өте риза!.Көптеген мұғалімдерге сіздің еңбегіңіз бен шыдамдылығыңыз үшін алғыс айтқым келеді!
Алена Вакуленко
16 қазан 2024
Мен бұл мектепті бірнеше жыл бұрын бітірдім. Ол өзгерді,бірақ тәртіпсіздік болды және сол күйінде қалды. Олар балалармен айналыспайды, тек мектептен шығарылады. Қорқынышты мектеп, директорға ұят мұндай жағдай орын алады
11 сәуір 2019
Барлық жерде шу мен үзіліс кезінде жүгіру, сіз 11-сыныпта болсаңыз да, төменгі сыныптар сізді итермелейді. Бірақ оның жақсы жақтары да бар-мұнда мұғалімдер жақсы және жақсы сабақ береді, тақырыптарды анық түсіндіреді, тіпті сіздің пәндеріңіздің бірі ұнамаса да. Кабинеттер таза, әдемі-жақсы оқиды. Төртінші сыныпқа дейін тегін ыстық тамақ жақсы болды (бір рет уланғаныма қарамастан, бірақ бұл менің проблемаларым), бесінші сыныптан бастап ақылы тамақ басталады, тамақ 300тг тұрады. Себебі үлкен өзгерісте асханада орын жоқ, содан кейін біз әрқашан буфеттен су мен тамақ ішеміз. Екі спортзал, бұл қазірдің өзінде қуантады. Екінші қабатта - кіші сыныптар үшін. Бірақ біріншісіне қарағанда кішірек өлшемдер. Бірінші қабаттағы спорт залы өте үлкен. Ол екі қабаттан тұрады. Киім ауыстыратын бөлмелер бөлек, ең соңында қыздар үшін, ал ұлдардың есігі үнемі ашық, бұл қыздарға ыңғайсыздық әкеледі. Жақсы физруктар, екі жыныс үшін бөлек. Жылынғаннан кейін біз доп ойнауға барамыз, назар аударыңыз: кейде ол шамдарға жабысып қалады. Баскетбол сақиналары мен торы бар. Мен медициналық пункт туралы бір нәрсе айтайын, ол екінші қабатта, әдетте нәресте киетін жерде. Сондықтан + сізге бас ауруы беріледі. Егер Шу болмаса, 5 жұлдыз болар еді. :)
Мой мир
2 қыркүйек 2024
Мектеп ескі,егер жөндеу жұмыстары жүргізілсе, бұл өте жақсы болар еді.Ұжым қалыпты, мұғалімдер жақсы, әзірге оларға ешқандай шағым жоқ...
Аделя Адель
1 қазан 2024
Өте жақсы мектеп. Тамаша тәрбиешілер. Менің балаларым сонда барады
Наталья Черненко
24 наурыз 2021
Айналаны күрделі жөндеуді және абаттандыруды қажет ететін ескі мектеп. Ең үлкен минус-жақын жерде 'өтеді' жол. Қауіпсіз өтуге кепілдік жоқ.
Ayala Sadvokasova
25 желтоқсан 2024
Мектеп сынып Асханада антисанитария, тағам дәмді
887598 П.
7 наурыз 2020
Бұл ең көп таралған орта мектеп, мен оны жақсы көремін, өйткені балалар көп жүктелмейді және балалар сияқты емес, машиналар ретінде қарастырылады бұл мектептің жалпы үлгерімін жоғарылатуы керек
Олеся Смирнова
17 қыркүйек 2024
Бізге мұғалімдер ұнайды бірақ мен бұл мектептің жанында өте үлкен іргелес аумақ көшедегі қоршау бойында кептірілген гүлдермен совдепов гүлзарлары тұрғанын көремін қазіргі заманғы мырзалар болу керек бюджеттен қазіргі ақша бөлінеді бұл аумақтың бір жағы қамыспен толып кетті
MANDARIN _STANDOFF 2_
6 желтоқсан 2019
Жақсы мектеп. Олар тұзды дәмді тамақтандырады, мұғалімдер орташа, бірақ олар өте жақсы.
31 желтоқсан 2019
Мұнда мықты мұғалімдер 3 тілді үйретеді: орыс, қазақ, ағылшын.
асем асем
12 маусым 2024
Жақсы мектеп
Сабина Айдарлинова
24 сәуір 2019
дәретханаларда сабын жоқ, Дәретхана қағазы тек екінші қабатта, тағам дәмді, мұғалімдер норем
Saida Magomedova
13 тамыз 2020
Керемет мектеп! Понтуссыз, Жұлдызсыз, бірақ балаларға деген көзқарас кеңестік мектептердегідей болды
Андрей Сименов
2 мамыр 2023
бүгін мен үстелге келдім, мен картоп қосылған пирог сұрадым, олар маған қырыққабатпен берді! бұл не? бұл түсіну сияқты..? бұл сұрақты қарастырыңыз.
акерке Базарбай
3 қазан 2019
Жақсы және қарапайым мектеп
Боря Боря
28 ақпан 2020
Тек мектеп. Ыңғайлы орналасуы, жақын балабақша
Ulyana Pogodina
3 желтоқсан 2019
Тамаша мектеп ....Жаңа жөндеу
18 сәуір 2019
Керемет Мектеп, мен мұнда өзім оқыдым
4 қаңтар 2021
Жақсы аумақ