№ 15 Дүкен

Талгат Б.
17 қыркүйек 2025
Мемлекеттік тілде қызмет көрсетуді арттыру керек!
Жанат Шипин
4 қазан 2025
норманың магазин
МаРина Курбатова
24 желтоқсан 2025
Дүкен бұрыннан таныс. Сатып алушыларға тамаша қызмет көрсету, тауарлар ассортиментінің лайықты тізімі. Өте дәмді және әртүрлі кондитерлік өнімдер. Дүкенде мереке алдындағы әдемі жарқын орта. Қызметкерлердің сатып алушыларға әрқашан мұқият қарауы! Барлығы келе жатқан Жаңа 2026 жылмен! Жаңа жылда сәттілік пен бақыт тілеймін!!!
Бахыт Ахметов
1 желтоқсан 2025
Уақытпен тексерілген сапа. Тауарлардың үлкен таңдауы. Барлығы бар, өз өндірісіндегі өнімдер мен жаңа піскен дәмді кондитерлік өнімдер бар. Кондитерлік өнімдердің тамаша таңдауы-торттар, кез-келген талғамға арналған орамдар. Бауырсақ-тек осында тапсырыс береміз. Салаттар мен шай үстелдері де әрқашан осында.
Алла
25 тамыз 2025
Дүкен жақсы жұмыс орнында, қызметкерлердің тұрақты құрамы, кондитерлік өнімдер әрдайым жаңа және дәмді, өнімдер мен тауарлардың ассортименті бай, бірақ олар көп нәрсені шағын кеңістікке қысуға тырысты.
Андрей Горького
19 тамыз 2025
Керемет дүкен! дайын тағамның ассортименті қуантады!жамбас, крестьян тұқы, саңырауқұлақтар және көптеген салаттар!қуырылған мантия-бұл қажет!жалпы, егер тамақ дайындауға уақыт немесе ниет болмаса-сіз осындасыз!
сергей жевак
20 қараша 2024
Салқын дүкен үйге қажетті барлық өнімдерді жейді, өз наубайханасы бар онда олар әртүрлі дәмді кондитерлік өнімдерді ,пирогтарды ,пирогтарды ,самсаларды ,көптеген түрлі торттарды ,тоқаштарды және т .б. пісіреді. Арнайы талғаммен тапсырыс беруге болады. Қысқасы, осы дүкенге барыңыз, сонда сіз таңданасыз және сіз осы дүкенге барып, отбасыңыз үшін қажет нәрсенің бәрін сатып алғыңыз келеді .
Радмилла
3 қыркүйек 2025
Өте жақсы дүкен, өте жақсы қыз сатушылар, сондай-ақ наубайшыларға жеке рахмет айтатын тоқаштар әрқашан жаңа және дәмді болады
Евгения Александровна
26 тамыз 2025
Тамаша кондитерлік өнімдер, өңделген тағамдар және дайын тағамдар дүкені. Тұрмыстық химия, кеңсе, косметика, ойыншықтар бар. Барлық дерлік банктердің банкоматтары. Өте ыңғайлы.
Марина Юсупова
17 қараша 2025
Жақсы дүкен, дәмді торттар , сіз тіпті белгілі бір тапсырыс бере аласыз. Пісіру от және арзан көрші дүкендерге қарағанда, сондықтан бәсекелестіктен тыс
Валентина Архипова
12 маусым 2025
Жақсы дүкен, үлкен таңдау, жақсы қызметкерлер, мен сізге келуге кеңес беремін, торттар мен кондитерлік өнімдердің өте үлкен таңдауы, кез-келген талғамға және әмиянға, өкінбеңіз..
Евгения Евгения
26 қараша 2024
Керемет дүкен. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Дайын тамақ бұл іссапарлар үшін жақсы. Дәмді және арзан торттар. Барлық талғамға сай пісіру.
Татьяна Садыкова
12 маусым 2025
Дүкен супер, кондитерлік өнімдер, торттар, салаттар, өнеркәсіптік өнімдері бар бөлімдер, жақсы ет бөлімі..барлығы көптеген жылдар бойы ұнайды
Людмила Романчукова
11 желтоқсан 2024
Жақсы дүкен, өнімдер мен басқа да өнімдердің үлкен таңдауы. Кассирлер мен сатушылар сыпайы, әрқашан өнімді таңдауға көмектеседі. Дайын тағамдардың тамаша бөлімі.
Юлия Набережная
17 наурыз 2025
Мен күтпеген жерден пікір қалдырамын. Нан өнімдері, торттар, тамақ бәрі әрине дәмді. Бірақ өткен сатушылар қазірдің өзінде шаршады. Мен нені өлшейтініне және адал деп санайтынына сенімді емеспін! Сіз чектерден жауап ала алмайсыз!
Ales
24 маусым 2025
Жақсы дүкен, сіз бәрін таба аласыз, тіпті дайын тамақ пен салаттар бар. Жиі және ұқыпты, өте дәмді салаттар, әрдайым кезек болады, бірақ бұл жақсы дүкеннің белгісі
Виталий Максин
30 қазан 2024
Маған қанша адам ұнады, ол жерден нағыз сары май, жақсы кофе мен шай, өнімдерден емес, жақсы парфюмерия таптым 🔥 🙏
Шафхат Жумагулов
9 мамыр 2024
15 дүкен шағын әмбебап дүкен сияқты. Мұнда азық-түлік, жаңа піскен тоқаштар, дәмді торттар мен салаттар бар. Сонымен қатар тұрмыстық тауарлар, Үйге арналған заттар, киім, ас үй керек-жарақтары, жануарларға арналған жем. Сондай-ақ, Каспий банкоматтары ішінде орналасқан.
Ольга Ольга
25 қазан 2024
Жақсы дүкен, бірақ әрқашан үлкен супермаркеттер сияқты қажет нәрсенің бәрі бола бермейді. Әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер, торттар, торттар бар.
Айгуль Салыкбаева
3 қараша 2025
Кондитерлік бөлімнің сатушысы, өте дөрекі, оның есімі есімде жоқ, бағасы басқа дүкендерге қарағанда қымбатырақ. Ассортимент жаңартылмайды, әрқашан бірдей өнім. Таңдау жоқ.
Екатерина Куликова
26 қазан 2025
Менің сүйікті дүкенім❤️ бәрі әрқашан жаңа, дәмді! Нан пісіру жоғарғы, нан әрқашан жұмсақ, жаңа😍
Багдат С.
20 шілде 2025
Қаладағы ең жаңа пісірілген өнімдер. Үлкен таңдау. Қолайлы бағалар. Жақсы сатушылар
Сабина Оспанова
9 қыркүйек 2025
Әр түрлі ассортиментті карточкамен, сондай-ақ қолма-қол ақшамен және QR кодымен есептеуге болады. Азық-түлік, жаңа піскен ет, тартылған ет және т. б.
Fascon Ddos
21 сәуір 2025
Көптеген артықшылықтар, нормалар бар тұрақ, Үлкен емес, бірақ бар. Біздің қалада бұл майлы плюс. Сонымен, дүкенде кондитерлік өнімдер, шағын базар, үй бар.тауарлар,Кеңсе, ет және басқалар
Зауреш Бапенова
16 қыркүйек 2025
Жақсы дүкен. Кейде біз кондитерлік өнімдерді сатып алуға тоқтаймыз. Оларда өнімдер мен нан өнімдерінің үлкен таңдауы бар. Мұндай көп болар еді
Светлана Нико
20 мамыр 2025
Өте жақсы сатушылар . Кассада қыздар әрқашан мейірімді . Салаттар мен торттарда қыздар жақсы. Нанға күлімсіреу . 🫰
51274 Сисенов
12 желтоқсан 2025
Дүкеннің қасбеті жөндеуді немесе жаңартуды қажет етеді.Эстетика,қандай да бір ерекшелік жоқ. Өйткені, бұл қоғамдық нысан. Қызметкерлер мен онда жұмыс істейтіндердің бәрі өте сыпайы, жақсы адамдар. Нысанның сыртқы және ішкі көрінісіне жүгіну керек.
Asem Z.
3 тамыз 2025
Әрқашан дәмді кондитерлік өнімдер мен торттар. Сатушылар әрқашан сыпайы, көп рахмет!
Сергей Литошенко
24 желтоқсан 2024
Қызметкерлер өте қуанышты. Сатып алушыға әрқашан мейірімді және мұқият. 5 + пісіру және дайын тағамдар
иванова эвелина
ыңғайсыз
Максим Траченко
25 қыркүйек 2025
жаяу жүруге болатын керемет дүкен. тым үлкен емес, бірақ өте кішкентай емес. дұрыс. лайықты азық-түлік дүкені, байланыс және басқа да тауарлар бар
Евгений Емельянов
25 қаңтар 2025
Кәдімгі дүкен, үлкен таңдау, кешіктіру жоқ сияқты, сіз кондитерлік өнімдерді, қалыпты бағаларды сатып ала аласыз. Жалпы, кірпіштен жасалған дүкен. Мұнда сатып алуға болады.
Ирина V
5 мамыр 2024
Дүкен жақсы! 90 жылдан бастап ол ең жақсы дүкендердің бірінің брендін ұстайды. Пісіру, дайын тағамдар, супермаркет, ет және т.б.Мен ұсынамын
Екатерина Ковальчук
1 мамыр 2025
Дүкен өте жақсы. Сізге қажет нәрсенің бәрі. Өте дәмді кондитерлік өнімдер. Салаттардың үлкен таңдауы. Ет бөлімі.Онда тартылған ет филесі бар.
o d
16 сәуір 2024
Дүкен өте ұнайды. Барлығы жаңа, қол жетімді бағалар және азық-түлік тауарларының үлкен ассортименті ғана емес. Айырбастау пункті де бар
Ирина Школа
7 сәуір 2024
Күнделікті өмір мен мереке үшін қажет нәрсенің бәрі бар.Жақсы пісіру және нан мен кондитерлік өнімдердің керемет бөлімі.
Варвара
17 тамыз 2025
Пісіру дәмді, әсіресе кебек нан! Ішінде орын жеткіліксіз.
Ержан Тулегенов
19 тамыз 2024
Тамаша дүкен, әсіресе тамақ дайындау. Торттар мен пирогтар жоғарғы сынып
586820 Галина
8 сәуір 2023
Кәдімгі жеміс-көкөніс дүкені. Көкөністер мен жемістердің әртүрлілігі. Бағалар,барлық жерде сияқты - жоғары немесе төмен емес. Қызмет сыпайы. Сөрелердегі өнімдер ұқыпты. Дүкеннің ыңғайлы орналасуы.
Ольга Клюге
10 қыркүйек 2025
Нанға дөрекі қызмет көрсету.Әйтпесе, дүкен керемет сізге қажет нәрсенің бәрі және қолайлы бағалар бар.👍👍👍.олар бәрін жаңа сатып алды.
Sergei S.
12 қыркүйек 2024
Өте дәмді кондитерлік өнімдер, жақсы ет таңдауы, әрқашан жаңа.
Владимир Резвин
28 маусым 2025
Ескі дүкен, бағалар жоғары, лас және табиғи жарық аз, дүкенге кірген кезде сіз бірден бұрылып, көршіңізге барғыңыз келеді...
Марина Черенщикова
3 қазан 2024
Өте дәмді кондитерлік өнімдер, сапалы өнімдер, керемет қызметкерлер!
ильяс жалмухамедов
2 ақпан 2025
Көптеген бөлімдер, кондитерлік өнімдер, бірнеше банктердің терминалдары, егер сіз өзіңізді картаға түсіруіңіз керек болса, бұл ыңғайлы
П
Павел Кравченко
25 шілде 2023
Дәмді кондитерлік өнімдер, үлкен дүкен,көкөністер мен жемістерді жеу,дүкеннің дұрыс орналасуы, барлығы қадамдық қол жетімділікте, өнімнің сапасы әрқашан жаңа.
гульнар жумабаева
8 маусым 2021
Жақсы дүкен онда сіз бәрін сатып ала аласыз,керемет кондитерлік өнімдер ,торттар,салаттар және дайын тағамдар,бәрі жаңа және дәмді ,жақсы ет бөлімі. Банкоматтар мен валюта айырбастау, тауарлардың кең ассортименті бар кеңсе бөлімі, косметика бар бағалар қол жетімді.Егер бірдеңе қажет болса дақтан бастау керек егер жоқ болса онда сіз одан әрі қарай іздейсіз
Алия Шалгимбекова
12 шілде 2025
Салқын дүкен, кондитерлік өнімдер керемет, ассортименті бай
Ираидашова
9 ақпан 2024
Бұл керемет дүкен!!! Бұл кішкентай, бірақ бәрі бар. Қандай керемет кондитерлік өнімдер!!! Бұл дүкеннің қандай керемет иесі!!!
Игорь Колесников
21 желтоқсан 2025
Жақсы дүкен, азық-түлік, кәдесыйлар, ұсақ-түйек заттар, тіпті валюта Айырбастау пункті.
Пюрко Р.
1 шілде 2025
Дүкен өте жақсы. Көбірек тауарлардың әртүрлілігі.Торт өте дәмді.