Қазақстан Республикасы Қарулы Күштерінің қару-жарақ пен әскери техника мұражайы

Мария Алексеева
18 маусым 2022
Мұражайға барған кезде және одан кейін балаларда эмоциялар теңізі болды!!! Онда ежелгі дәуірден бастап бүгінгі күнге дейін әскери өнердің тарихын қадағалайтын көптеген экспозициялар бар. Ұлы Отан соғысы кезінде қазақ батырлары мен дивизия баннерлері бар зал бірден көзге түседі. Жақсы бонус-бұл мұражайға бару мүлдем тегін.
Александр Г.
22 маусым 2023
Қару-жарақ мұражайы ІІМ-нің бір бөлігінде орналасқан. Олар кіруге тырысты. Іске қосылмаған. Мұражай жылына 1-2 рет мереке күндері, Ашық есік күні ұйымдастырылған кезде ғана жұмыс істейді. Ешкім де графика мен түсінікті күндерді атай алмады. Периметр бойынша барлық беріліс қорабын айналып өтті. Көптеген үміттер болды. Көңілсіздікпен кетті.
Дмитрий Сарачанов
17 қазан 2023
Бұл тегін таң қалдырды!!! Бірнеше зал жабылды, келесі жолы жаңа экспозицияларды көремін деп үміттенемін. Ұлдар әсіресе қызықты
Елена Котэ
26 сәуір 2021
Сіздің балаларыңыз өскенде. Олар үшін әлем енді тек ана мен әке ғана емес. Мен олармен үлкен бөліскім келеді. Содан кейін мұражайлар қажет екенін көрсетіңіз. Бұл мұражай біздің мақтанышымыз. Біздің ел үшін мақтаныш. Сіз экспонаттарды айтуға және көрсетуге қаншалықты ынталы болсаңыз бала үшін соғұрлым маңызды болады!!!меніңше, патриотизм осылай тәрбиеленеді.
Бауржан Сеитов
5 қазан 2023
Жақсы мұражай. Балалар жүрді ұнады.
Наталья Лобастова
6 сәуір 2021
Қызықты және танымдық)
П
Павел Бирюков
17 қараша 2019
Керемет мұражай, ұлымен бірге болды оған ұнады
Александр Костенко
19 шілде 2020