Маған Еуразия ұнайды.
Мұнда сіз ерлер, әйелдер, балалар киімдерін сатып ала аласыз. Аяқ киім, белдіктер, сөмкелер, аксессуарлар және т.б. бар. Және әртүрлі баға санаттары.
Тәжірибелі тігіншілер де бар, бұл өте ыңғайлы, сіз сатып алынған затты бірден фигураға сәйкестендіре аласыз.
2-қабаттағы 8 бутикті, "Чарлиді"ерекше атап өткім келеді. Мұнда сатушы сізге кез-келген талғамға сай әйелдер киімін таңдауға көмектеседі. Сатып алмай, сіз міндетті түрде кетпейсіз.
Қаланың алғашқы сауда үйлерінің бірі. Әр талғамға және әмиянға арналған әртүрлі өнімдер. Әрине, қосымша пайда болғанға дейін бұл жақсы болды, бірақ бұл әдет.
Оң жақтағы баспалдақтың жанындағы екінші қабаттағы аяқ киім бөлімі ұнайды. Маған аяқ киімді алу қиын, бірақ бұл бөлімде таңдау бар.
"Еуразия" СҮ-де екінші қабатта микрокредиттер бөлімінің жанында "Gracio" Әйелдер аяқ киімінің бутикі бар, аяқ киімнің үлкен таңдауы, сауатты, сыпайы сатушы Ольга аяқ киімді таңдауға көмектесті.
Жақсы ескі сауда орталығы Еуразия. Киім мен аяқ киімнен бастап техникаға дейін бәрі бар. Сағат, сөмкелер, парфюмерия, Балалар киімі. Тіпті шағын несиелер.
Сіз әрқашан кез-келген талғамға сай киім таба аласыз.Сатушы кеңесшілер әрқашан сіздің қалауыңыз бойынша өнімді таңдауға көмектеседі.Мен әрқашан осы дүкеннен киім сатып аламын!
Сауда үйі қазірдің өзінде ескі. Ішінде өте ыстық және сымбатты иіс бар. Онда жөндеу жұмыстарын жүргізу өте керемет болар еді. Сонымен жалпы айтар ештеңе жоқ
Мен бұл сауда орталығын, әсіресе дәретхананың жанындағы күміс және зергерлік бұйымдар бөлімін жақсы көремін. Мен өтпеймін, міндетті түрде бірдеңе сатып аламын, әр апта сайын олардың қабылдауы болады.