Керемет орын. Мұнда келген туристердің сүйікті орны суретке түсуге қуанышты. Аңызға айналған топтың репертуарынан әндер естіледі.Қаланың керемет көрінісі бар.
Атмосфералық орын! Ескерткіште музыка ойнайды және, әрине, бұл the Beatles-тің мәңгілік туындылары. Жігіттерге кішкене кезек бар, бірақ оған тұрарлық. Жалпы, Көктөбенің бәрі әдемі!
The Beatles әндері үнемі динамиктерден шығады.
Ескерткіш "Көк Төбе саябағы"ойын-сауық орталығына келетін туристер мен қала тұрғындарының көптігін тартады.
Егер The Beatles ұжымында Кеңес Одағының (Қазақстан, Дағыстан немесе Армения) тумалары ойнайтын болса, онда олар қандай да бір жолмен көрінетін еді.
Шын мәнінде, мұнда портреттік ұқсастық екінші реттік болып табылады, өйткені ескерткіштің өзі сұранысқа ие болды, барлық келушілер музыканттардың қасындағы орындықта суретке түскісі келеді, бұл ең бастысы.
Ескерткіштің өзі жаман емес, The Beatles музыкасы репродуктордан ойнайды. Бірақ мұнда ақпараттық стендтер мен тақтайшалар қорқынышты және ескерткішке тым жақын
Әдемі жер, ол өзін жай құс сияқты сезініп, жанымен демалды.
Бірақ бұл төрт нәрсе. Нағыз битлеманка ретінде мен шошып кеттім! Бұл қола жүздерінен ғана емес, Ұлттық талғаммен де айқын көрінеді, бұл өте түсінікті және мүлдем қолайлы, сондықтан бұлар ,,ларцтың төртеуі, бет-әлпетімен бірдей. Сондықтан мен өзіме айтамын, әсер.
Барлығына сәлем! Алматылықтарға жыл сайын сәлем Мен шын жүректен алғыс айтамын!
Ал мен ашулы тәпішке лақтырушыларды күтемін.😉
Біздің сүйікті қаламыздың көрікті жерлерінің бірі, жағымды ауа, қаланың әдемі көрінісі, әсіресе түнде. Менің ойымша біздің қаланың кез келген қонағы осы керемет жерге барды
Тамаша демалыс орны, жақсы ескерткіш, айналадағы таза ауа, бірақ өте қымбат. Суретке түсіру қымбат, мейрамханалар орташа әмиянға арналмаған. Бірақ ас үй дәмді
Қоғамдық кеңістіктің бір түрі. Жеке өзіме көрнекі әсердің өзі ұнамайды, бірақ бұл қоғамдық кеңістіктің болуы өте ұнайды және Алматылық битломандардың сезімдерін құрметтеймін. Ия, және құрметпен айтқанда, бізде ұлы топтың келбетін көруге эксклюзивті ешкім жоқ. Кем дегенде орын шынайы