№ 10 mektep

Анонимді пікір
1 мамыр 2019
Тамаша оқытушылар, мектеп мәртебесі гимназия, үлкен оқу тәжірибесі бар мұғалімдер, еңбек бойынша үздік мұғалім, АӘД бойынша үздік мұғалім . Тир , үстел теннисі, үлкен стадион, кең асхана, еңбек сабақтарына арналған жеке ғимарат, екі спорт залы, жақсы жөндеу жұмыстары бар !
Виктор П.
9 сәуір 2021
10 мектептің жанында керемет спорт залы бар, онда барлық бұлшықет топтарына арналған барлық тренажерлер бар, сонымен қатар қыздарға арналған топтық бағдарламалар, жігіттерге , ерлер мен балаларға арналған жекпе-жек залы , Корбита Вадимге жеке алғыс бұл спорт кешені, құрмет пен құрмет,құдай сақтасын және осы бағытта одан әрі дами беріңіз!
Оксана С.
19 желтоқсан 2019
Керемет мектеп, әсіресе қызымның мұғалімі.Бушуева Зульфия Жанатқызы.Ол өте жақсы оқытушы және адам.
Кунтуаров Бекарыс
7 маусым 2021
Мен сонда оқимын және маған өте ұнайды. Мұғалімдер мейірімді, түсінікті, ақылды, білімді, мен 5 жұлдыз қоямын
Азамат Айгерим
17 ақпан 2020
5-тен 5
Маша Ф.
18 желтоқсан 2019
Үнемі кабинеттер жетіспейді. Олар үшін күрес жүріп жатыр.
Бахытгуль Б.
4 қараша 2020
Ең керемет мектеп!
Милана Оспанова
15 қаңтар 2020
Мен бұл мектепті жақсы көремін Мен оны басқа мектептерден жақсы деп айтпаймын жоқ иә ол жақсы бірақ мен басқа мектептердің түрін айтуға құқығым жоқ бұл мектеп солай барлық мектептер өзінше жақсы!
Руслан Халилов
30 қаңтар 2020
Мықты оқытушылар
Елена Г.
30 сәуір 2020
Қалыпты мектептің өзі онда оқыды